- Konu Sahibi EYXSXAN0066
-
Randevu almıştık.Oğlum nisanın 14 doğacaktı bize doktor ayın 10 na gün vermişti,ancak benim oğlum bunlarla pek ilgilenmeyim 1 nisanda doğdu.Sancım gelmedi suyum geldi bu durumda bebeği aldı doktor.Genelde doktorlar bir gün bile kalmasının çok önemli olduğunu sölerler.Bana da aynısın söylemişti.
Bende sezeryanla doğum yaptım 38.hafta bitince doktorum çocuğu aldı ama çok pişmanım kendisi önceden randevu verdi çatım dar olduğu için normal doğum yapamazmışım keşke doktorumu dinlemeseydimde normal doğum yapsaydım hem çocuk hemde anne için en iyi normal doğum sezeryanla doğan çocuklarda sonradan bir sürü rahatsızlıklar çıkıyor hem hastanede normal doğum yapan kadınlar çok güzel geziyorlardı ben ayağa bile kalkamıyordum doğumdan 1 ay sonra eski kiloma döndüm ama sezeryanla doğum olduğu için şişliğim 6 ayda anca indi ama göbeğim hala var
bu duyguyu nasıl atlatabiliriz ki canım.ben de senin gibi düşünüyorum
sezeryanla doğum yapan arkadaşlara bir sorum var acaba doğuma doktorun verdiği randevuya göremi gittiniz yoksa sancınız başlayınca mı yaptığım araştırmalarda bazı doktorların görüşü bebeğin bir gün bile içerde fazla durması yararına kesinlikle doğumun normal sancı ile başlamasını savunurken bazıları ise sezeryan olacağı önceden belli hastaların doktorun belirleyeceği günde sezeryan olması gerektiği acil sezeryan da azda olsa risk olduğunu belirtmiş acaba siz ne yaptınız
Ben de sezeryan oldum ama hemen ayaklandım gayet normal yürüyodum hastane kolidorlarında ve doğum yapalı 6 ay olmak üzere eski kiloma döndüm sayılır göbeğimde yok .. Bu bünyeyle alakalı sanırım biraz da . Bi de sezeryanla doğan bebeklerde ne gibi sorunlar oluyo onuda anlamadım henüz Allah'a şükür bi sorunla karşılaşmadım Allah göstermesin. Benim halam 23 yıl öncesinin imkanlarıyla sezeryan olmuş kuzenim 23 yaşında ama herhangibir sorun yok hiç olmamış etrafımda onlarca kişi var sezeryanla doğan onlarda da yok.. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?