allah kolaylık versın canım..mecburen katlanacagız sonda işinede.ne yapalım.sezeryanda genelde lavman yapılmıyor. en azından benim doktorum yapmadığını söyledi. 8 saat önceden birşey yeme yeter dedi bana. ama sonda takılacak mecbur işte bunda çok korkuyorum cuma günü sezeryanım var.
canım benım ne güzel yazmısın..insalalah deıdgın gibi olur herseybebişini saglıkla büyüt canım..bend ebayılamam dıye endişe edıyordum ama artık azaldı sayenızdekesi yerim 8 cm
bana lavman yapmadılar sondada takmadılar cok rahattı yanı
dogum yapalı 19 gün oldu sankı sezeryan olmamısım o kadar rahatım hıç bır sıkıntım yok
sezeryan olaacak arkadaslar sakın korkmayın korkutanlara aldırmayın ınanın çok rahat
bayılamam yada hıssederım dıye korkuyordum ben hiç alakası yok bıde bakmışsınız odanızdasınız bebegınız yanında
kımseyı takmayın yatcaz kalkcaz bakmışız anne olmuşuz:)öyle oluyo hepinize hayırlı doğumlar
tesekkur ederim canım.saglıkla büyüt meleklerınıcanım bu özel ve güzel anı korkularına yenilerek geçirme derim 2 sezeryan geçirmiş bir anne olarak...
hele spinal olacaksan hiç heyecan yapma hatta tadını çıkar derimmm
uyanınca sancın olacaktır mutlaka ama ağrı kesicilerle bu ağrıyı hiç hissetmeyeceksin
cesaretli ol...
kesi yerim 8 cm
bana lavman yapmadılar sondada takmadılar cok rahattı yanı
dogum yapalı 19 gün oldu sankı sezeryan olmamısım o kadar rahatım hıç bır sıkıntım yok
sezeryan olaacak arkadaslar sakın korkmayın korkutanlara aldırmayın ınanın çok rahat
bayılamam yada hıssederım dıye korkuyordum ben hiç alakası yok bıde bakmışsınız odanızdasınız bebegınız yanında
kımseyı takmayın yatcaz kalkcaz bakmışız anne olmuşuz:)öyle oluyo hepinize hayırlı doğumlar
maşallah ne güzel canım allah herkese böyle dogum nasip etsın.. cok tesekkur ederim...bebişinde cok tatlı.güle güle büyüt ....
lavman yapılıyormu sezeryanda ben yapılmaz sanıyordumpekı sana lavman yapılmamasına nasıl karar verıldı nereden bildier canım.. içinin bos oldugunu
kilolu olupda sezaryanı iyi geçen varmı peki alakası varmı kiloyla
kilolu olupda sezaryanı iyi geçen varmı peki alakası varmı kiloyla
canım insaalah kötü bır durumyoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?