• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olan anneler biraz cesaret lütfen :(

kesi yerim 8 cm
bana lavman yapmadılar sondada takmadılar cok rahattı yanı
dogum yapalı 19 gün oldu sankı sezeryan olmamısım o kadar rahatım hıç bır sıkıntım yok
sezeryan olaacak arkadaslar sakın korkmayın korkutanlara aldırmayın ınanın çok rahat
bayılamam yada hıssederım dıye korkuyordum ben hiç alakası yok bıde bakmışsınız odanızdasınız bebegınız yanında
kımseyı takmayın yatcaz kalkcaz bakmışız anne olmuşuz:)öyle oluyo hepinize hayırlı doğumlar

canım bu özel ve güzel anı korkularına yenilerek geçirme derim 2 sezeryan geçirmiş bir anne olarak...
hele spinal olacaksan hiç heyecan yapma hatta tadını çıkar derimmm
uyanınca sancın olacaktır mutlaka ama ağrı kesicilerle bu ağrıyı hiç hissetmeyeceksin
cesaretli ol...

sezeryanda genelde lavman yapılmıyor. en azından benim doktorum yapmadığını söyledi. 8 saat önceden birşey yeme yeter dedi bana. ama sonda takılacak mecbur işte bunda çok korkuyorum cuma günü sezeryanım var.
allah kolaylık versın canım..mecburen katlanacagız sonda işinede.ne yapalım.

kesi yerim 8 cm
dogum yapalı 19 gün oldu sankı sezeryan olmamısım o kadar rahatım hıç bır sıkıntım yok
sezeryan olaacak arkadaslar sakın korkmayın korkutanlara aldırmayın ınanın çok rahat
bayılamam yada hıssederım dıye korkuyordum ben hiç alakası yok bıde bakmışsınız odanızdasınız bebegınız yanında
kımseyı takmayın yatcaz kalkcaz bakmışız anne olmuşuz:)öyle oluyo hepinize hayırlı doğumlar
canım benım ne güzel yazmısın..insalalah deıdgın gibi olur herseybebişini saglıkla büyüt canım..bend ebayılamam dıye endişe edıyordum ama artık azaldı sayenızde

canım bu özel ve güzel anı korkularına yenilerek geçirme derim 2 sezeryan geçirmiş bir anne olarak...
hele spinal olacaksan hiç heyecan yapma hatta tadını çıkar derimmm
uyanınca sancın olacaktır mutlaka ama ağrı kesicilerle bu ağrıyı hiç hissetmeyeceksin
cesaretli ol...
tesekkur ederim canım.saglıkla büyüt meleklerını

konuya cevap yazan beni ve benim gibi korkanlara moral vermeye çalışan arkadaşlar,
hepinize teşekkürler..

kesi yerim 8 cm

canım sen başka bi yere konu açmıştın sezeryana gidiyorum diye. yanlış hatırlamıyorum demiCADIARZU ne güzel rahat bi doğum geçirmişsin.
inşallah benimde öyle olur. aslında beni korkutan tek şey ameliyathaneye giriş ve bayılana kadarki süreç. delikafadulden

maşallah ne güzel canım allah herkese böyle dogum nasip etsın.. cok tesekkur ederim...bebişinde cok tatlı.güle güle büyüt ....:nazar:

Çok tşk ederim canım a.s.

lavman yapılıyormu sezeryanda ben yapılmaz sanıyordum:( pekı sana lavman yapılmamasına nasıl karar verıldı nereden bildier canım.. içinin bos oldugunu

Ameliyatım sabah 10'daydı. Akşam 12'den sonra bişey yemedim. Zaten içtiğim kayısı yüzünden tüm gün tuvalete tanışıp durdum. İçimde bişey kalmaması normaldi kaydirigubbakcemile3

kilolu olupda sezaryanı iyi geçen varmı peki alakası varmı kiloyla

Valla 88'le ameliyata girdim hiç sorun yaşamadım a.s.

kilolu olupda sezaryanı iyi geçen varmı peki alakası varmı kiloyla

Ben kilolu hamile kaldım ama hamileyken fazla kilo almadım. 4,5 ay önce sezeryanla 2. doğumumu yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Sabah 10 da ameliyattan çıktım akşam 4-5 gibi ayağa kalktım üstümü değiştirdim(tabi kardeşimin yardımıyla) dolaştım bebişimi kucağıma aldım. Hatta gece kendim yataktan indim kızımın karnını doyurmak için, kardeşim uyuyordu, beni koltukta bebek kucağımda görünce çok şaşırdı. Hastanede 2 gece yatmam gerekiyordu ben sıkıldım ertesigün çıktım. Evde 10 gün kardeşim ve annem yardımcı oldular ama bu süre içinde tümüyle kızımın bakımını ben yaptım. 15 günden sonra hem ev işleri, hem yemek, hem oğlumun bakımı, hem de kızımın bakımı bana kaldı. 16. gün bebeğimle birlikte 1. sınıfa giden oğlumu okula götürdüm. Çok şükür hiç zorlanmadım.

yok canım endişelenme. kiloluyken dikiş tutmaması gibi bişi olmaz. kuzenim 110 kiloyla girdi sezeryana, sorun çıkmadı. ha kilolu olmanın tek sorunu hareke alanının kısıtlanması. yoksa bir problem çıkmaz inşallah :1hug:

ben bütün hamileliğimi pantolonla geçirdiğim için çıkarken de giderken giydiğim pantolonu giymiştim. çok rahat ettim. bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah zemuszemus

ben üzerimdeki pijamayla çıktım valla dikiş yerim acıyodu o yüzden üstümü tekrar değiştirmek istemedim bide uğraşmakta zor geldi zaten iki büklüm oluyodum ayakta ama elbise daha iyi olur senin açından daha rahata giyersin daha rahat edersin kolay giyilebilen bi elbise senin için daha rahat olur

kızlar ,
2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı doktorumla konuştum bugün 14 e kadar normale dönmezse hastaneye yatırcakmış.
serum takarlar mı acaba.
yada onu geçelim bugün alırlar mı bebeğimi. normalde pazartesi demişti ama ??

korkacak birsey yok dıyorlar ama bend ekorkuyorum bıraz... sondayı hissetmıyormusun bıle...lavman normla dogumda oluyormus ama kımısıne yapmıyorlar.. mide cok bossa sanırım.allah bır yolunu verır canım..

Back