iyide sen ozamana normal doğurmuş olursunki..
ne zaman yapacaksın kısmetse?
38.haftadan sonra aldırabilirsin herhalde.
sal_der'cim şimdiden tebrik ederim...
bende 1 martta epidural sezeryanla doğum yaptım, inan bana hiç korkulacak endişelenecek bi durum yok, olaya canlı canlı şahit olmuş biri olarak söylüyorum bunu :))) 10 dakika içinde herşey olup bitiyor, sanırım sen genel anesteziyle olcaksın, rahat ol, bi şekilde bu doğum olacak zaten, sen rahat ol ki herşey dahada güzel olsun... çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin... dayanılmayacak ağrılar deil inan buna... allah yardımcın olsun canım
arkadaşım hıc korkma desemde tabıkı panık yapıyosun ama ınan korkacak bısey yok şunu düşün bebeğine canına kavuşuyosun ben ameliyata girdim 2.5 saat sürdü çünkü kistim de vardı onuda aldılar ve ayılınca ağrım vardı ama ilaç yapıyolar hemen ve 2 saat sonra da ayağa kalktım yurudum tuvalete falan kendım gıttım gece kalkıp emzirdim cocuğumu hiç korkma canım bol bol dua et Allah yardımcın olsun Allaha emanet ol Allah bebişini sağlıklı bır şekilde kucağına almayı nasip etsin
Valla canım korkmana hiç gerek yok. Ben 3,5 ay önce sezaryen oldum ve harika bi ameliyat geçirdim. Ameliyathaneye gülerek girdim, odama gülerek çıktım. Ameliyathanede hemşirelerle, fotoğrafçımla gülerek, espiri yaparak bekledim doktorumu. Genel anestezi olduğum halde daha ameliyathaneden çıkmadan ayıldım ve odama gidip bebeğim geldiğinde herşeyi çok net hatırlıyordum. Hiç ağrım olmadı. Hatta hemşire ağrı kesici yapacaktı ben istemedim. Herkes şaşırdı. 4 saat sonra ayağa kalktım. Bir dahada uyumak haricinde yatmadım desem yeridir. Ertesi sabah duş aldım. Doğumdan bir gün önce kayısı kompostosunu blenderdan geçirip tüm gün içtim. Ameliyata gireceğim sabaha kadar o kayısı kompostosu tüm içimi boşalttı ve bana ne lavman yapıldı, ne sonda takıldı. Üstelik ameliyat sonrası hiç gaz sancısı çekmedim. Kompostoyu söylediğim şekilde yapmanı tavsiye ederim. Doğumdan sonra 3 şişe serum bağladılar o kadar. 2 gün sonra eve geldim ve hiç hasta gibi yatmadım. Kızımın herşeyiyle ben ilgilendim. Her gören şaşırdı. Kısacası, ne kadar pozitif olursan öyle rahat bir sezaryen geçirirsin hiç sıkma canını. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına a.s.
lavman yapılıyormu sezeryanda ben yapılmaz sanıyordumpekı sana lavman yapılmamasına nasıl karar verıldı nereden bildier canım.. içinin bos oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?