• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olan anneler bi bakarmısınız

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
2 kasımda sezeryanla biricik oğluşumu kucakladım ilk günler dikişlerim baya bi acıdı ama şuan hala ara ara dikişlerimin ağrıdığını hissediyorum kabızlık bu ağrıları etkilermi yada üşütmüş olabilirmiyim hafif hafif tatlı bi ağrı arada hala oluyor sizlerinde öyle oldum

arkadaşım ilk başlarda hareket ederken hafif sızı oluyordu benim ama uzun sürmedi 3hafta falan oda oturup kalkarken ani bir hareket ettiğimde falan ama bu bünyeye göre değişir tabiki bilemiyorum

12 martta anne oldum sezeryanla. Şu an sadece dikiş yerlerinde tatlı kaşıntılar oluyor. Ağrı hiç yok.

kabızılık çekiyorum sanırım ondan olabilir birde benim oğlum dikiş yerlerime çok güzel tekmeler atıyor
her zaman bi ağrım yok arada çok nadir tatlı bir ağrı

tabii ki olur , sonuçta ameliyat oluyoruz.ben de aralıkta anne oldum hala ağrır.annem 25 senedir sezeryanlı ve hala ağrıları oluyor.üşütmemeye ve tekmelere dikkat sadece :)

ben haziranda 1 yıl olacak sezeryan olalı hala ara ara ağrır ameliyat yerim oğlum sürekli ameliyat yerimi tekmeleyip bastığı için etkilediğini düşünüyorum dayanılmaz bi ağrı olmuyo ama yinede bi ağrı oluyo

ah bu veletler karnımızda da attıkları tekmeler yetmedi hala tekmeliyorlar :)
sanırım üşütmeye gelmicek

ocağın sonunda oldum sezeryan ilk başlarda 2 hafta kadar oldu ara ara ağrı şuan birşey yok.üşütüş te olabilirsin bir doktora git bence.

ewet dönem dönem oluyo ağrılarım..hele bide tekme attıkça dikiş yerlerime ayağı içeri geri gircek sanıyorum.. :)) mewsim geçişlerinde olur demişti bi doktor..üşütmemek gerek ewet wede hala zorlamamak..hiç tamamen geçicekmiş gibi gelmiyo zaten..ağrısı da kaşıntısıda hissizliğide yokluyo dönem dönem

mrb ben sezeryan olalı 4 yıl oldu ama inan en ufak bi üşütmede hala ağrı olabiliyo.tabi yediğimiz tekmeleride çok etkisi oluyo bu ağrılarda:))ve inan uyuşukluğu yeni yeni geçti diyebilirim. zor ama ameliyat işte kolay geçmiyo..

sezeryan dedıgın bı amelıyat sonucta. ılk 1 sene ara ara agrı duyman cok normal. benımde oluyor zaman zaman...

ben 3 sezaryan dogumu yaptım üşütünce agrılar oluyor daha fazlada olabılır kendıne dıkkat et sıcak tut kendını balkon yıkarken fılan ıslanmamaya gayret et güle güle büyüt bebegini

teşekkür ederim kızlar sanırım kesik yerimizi ömür boyu çekicez neyse rabbim başka problem vermesin hepimiz bebişlerimiz sağlıkla büyütelimde onlar sağlıklı olsun bizde sağlam olalım mutlu bi ömür geçirelim :)

6 ay önce sezeryan oldum,
benim ağrıalrım yok artık ama tatlı tatlı kaşntı beni öldürecek ve hala kırmzıılık gitmedi benimde canım ona sıklıyor,
ama ağır bişey kaldırınca sızlama oluyor, dikkat etmek gerekiyor,

benim 8 ay oldu o kırmızılıklar bendede gitmedi onun dışında şuan bir problem yok çok şükür bştan beri hiç hissizlik falan hissetmdim kaşıntımda pek olmadı birkaç kere dışında

kırmızılıklarım benimde geçmdi ama hissizliğim baya azaldı
peki ağdaya gidiyormusun benim dikiş yerim çok acıyor gidemiyorum :( epilasyonu nasıl yapıorsunuz

Back