Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sezeryan olan anne adyları buraya ltfn
- Konu Sahibi myflowers
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim iki kızım var ikiside sezeryan oldu.ikisindede sunda taktılar iyiki takmışlar ameliyattan sonra çok rahat oluyo.tuvalete kalkman gerekmiyo.takarkende acımadı yalnız tuvaletin varmış gibi bir his oluyo.ameliyattan sonra varlığını bile hissetmiyorsun.allah yardımcın olsun sağ sağlim bebişine kavuşmak nasip etsin.
- 19 Kasım 2006
- 1.750
- 16
- 683
sonda acıtmıyor ama bana takılırken edepsızlıgımden ve korkumdan öyle bır bagırmısım kı bı baktım babam dayanamamıs bagırmama açmıs kapıyı gırmıs ıcerı.. lavmanda acıtmıyor ama hem utanıyorsun hemde ben kendımı ondada cok kastım sanırım ondada cıglık attım.. dogum hemsıremı hala taktır ederım.. canım yanmadan bu kadar bagırtıma hıç kızmadı...
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
ya ewet ben de bunu yeni duydum yengem 2 ay önce dogum yaptı ameliyattan sonra kan gelmesi için birde heraldee test yapmak için agır bir kum torbası koymuslar karnına bayagı bir canı yanmıs 4 saat falan bırakmıslar karnında cok kötü olmus. ben de git gide korkuyorum kocam da bana herkes yapıyor sen de yaparsın korkma diyor
tabiii korkma demesii coooooook kolay
canım benim sanırım sen hamilesin şu an dimi bence hiç korkma tabi ben şu an hamile değilim belki dersin sen ne anlarsın die ama güzel şeyler düşün yarın öbür gün benimde başıma gelecek o zamanda siz beni teselli edersiniz artık ama benim sana tavsiyem çok fazla takma bebeğini kucagına alacagın dakikaları düşün süper bişey yaaaaaa allah herşeyi gönlüne göre wersin saglıcakla acısız doğur inşallah...mümkünse kocanıda al ameliyathaneye oda görsün doğum anını inanki çok duygulu bir an hemde görmüş olur kolaymı zormu dogum yapmak diye:) bazen aklıma gelıo kocamamı dogurtsam dıeeheheh.
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
ewet haklısın ben 6. ayıma girdim haziranın sonunda allh nasip ederse dogumum eşim zaten benle dogumhaneye girmeyi düşünüyor bana güc verecek kacam doktorum olsa gözükapalı girerdim heralde
oh maaşallah 6 .ayındasın demek yawrum benim hazirandamı oo yaz bebeği olucak inşallah...walla benim eşimde dogum uzmanı olsa bende ona dogurturdum ama hanı tıp gelısıyorya artık erkeklerde dogum yapabılır dıe onu sey ettim biraz komik olur ama kaçış yok çatır çatır doğurcan tuğçe:S
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
ya bi kere daha sormuştum bu sonda takılınca ped nasıl giyiliyo?
canım hiç bir fikrim yok bu konuda bilen biri çıkar elbet
- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
zaten esim diyor yerine hamile kalabilsem yapardım keske olsaydı böle bişeeey yaaa oh ne rahat walla ne istese yapardım. kzımıza değer allah sana da nasip etsin canım cok güzeel bir duygu o küçücük yavru sana muhtac seni istiyor mükemmel bir sey
kızmı cinsiyeti inşallah senin kadar güzel bir kız olur :) saol canım aminnnnnn en çok istediğim şey eşimde çok istiyor ama şu askerliği bir bitsinde
- 30 Aralık 2007
- 49
- 0
- 86