- 8 Ağustos 2008
- 457
- 384
Bende normal doğu istiyorum inş herşey yokunda gider ve normal olur doğumum tabi o sancıya nr kadar dayanırım yada dayanabilirmiyim bilmiyorum benim hep adetlerim sancılı geçerdi ilk 3 gün deli bir ağrım olur hatta ilaçsız geçirmem mümkün olmazdı ağrılara hep anlatıldığı gibi aralıklı gelirdi tabi bütün bu acıları çekmemin sebebi rahim ağzının ters olmasıymış bu yüzden doğum sancısını deneyimlemek istiyorum inş dayanabilirim çok uzun yazdım biliyorum ama sanabbir arkadaşımım şahit olduğu bişeyi anlatıcam antalyada özel bir hastenede çok başarılı ısrarla normal doğumu öneren bol hastası olan kadın bir kadın doğumcu var adını vermeyim şimdi o doktor ilk çocuğunu sezeryanla yapmış. Buda beni çok şaşırttı yani doğru olanı öneriyor kolay olanı tercih ediyor demekki. Birde bu doktorlar hastalarına normali önermelerine rağmen kendi aralarında bu devirde normal doğummu kaldı ne gerek var bu kadar acıya diye konuşuyolarmış. Yani aslında şöyle düşünmek lazım doğumda doğru yöntem diye birşey yok hangisi içinize siniyorsa o şekilde doğurmak en mantıklısı ben açıkçası normalin sancısını görüp ona göre karar vericem inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziKizlar bi karar verdinizmi aranizda normal dogumdan cekinen korkan varmi sezeryan yaparsak cokmu pisman oluruz kafam cok karisik(