- 16 Ocak 2024
- 218
- -7
- 28
- Konu Sahibi Linaduru39
Kızlar hepinize bir sorum olacak benim en başında hamile kalırsam aklımda normal doğum vardı şimdi 14 haftaya giricez Allah’a şükür ama beni normal dogumdan korkutan çok oldu . Hepimiz bayanız acık acık yazıyorum bi arkadaşım var dedi işte kardeşimin karisi doğurdu şeyi kocaman acık çok kötü gözüküyor vs tabi ben bilmiyorum ne sezeryan ne normal doğum etraftan duyduğumu diyorum sizlere abarttı baya bi iyiki sezeryan olmuşum ben falan filan diye neyse sonra halamla konuşuyordum bi gun bana dedi ki bizim bi arkadaş normal doğum yaptı eşiyle 40 gun sonra mı ne beraber olmuşlar eşi dalga gecmis doktora deseydin de iki dikiş daha atsalarmış diye şeyi genişliyormus normal doğum yapanların ve eski halini almıyormuş ben bunu da duyunca bi geri çekildim o denli mi oluyor falan dedim kendi kendime etrafın hep söylentileri beni korkuttu açıkçası sonra sezeryan olanlardan yorum okudum işte ömür boyu ağrı çekiliyormuş bel ağrısı soğukta dikişler sizliyormus öksürünce dikiş patlama ihtimali varmış vs vs ya her ikisi içinde neler neler söylendi ve benim içim korku ile doldu burada belki ya ne saçma muhabbet diyenleriniz olacak belki ama ikisi içinde bilgim yok belki doğum yapan yazar belki ebe yazar belki fikri olan yazar diye yazmak istedim çünkü zaman yavaş yavaş yaklaşıyor ve biseye karar vermek zorunda oluyoruz . Benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hiç değilse korkularımı yenmiş olurum herkese şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağ Salim