• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan ile doğum yapan anneler yardımmmmmmm

kubra_suden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
76
0
86
41
Manisa
[B:1no2:]kızlar ya sezeryan ile doğum yaptıktan sonra doktor kontrolune gittiniz mi?ben hemşireme sadece dikişlerimi gösterdim 5 günlük iken bir daha gitmedim.alttan muayene edr diye gitmesem problem olurmu,gitmem şart mı?[/B]

ben kırkım cıkınca gıtmıstım doktorum cagırmıstı cunku.ultrasonla baktı sadece rahım toplanmısmı dıye.alttan bakmadı yanı

Bende 40 çıkınca gittim.Rahime bakıyor nasıl diye.Ayrıca pap smear testi yapıyor.Acısız bir şey vajinadan minicik bir doku.Gerekli bir şey.Git bence.

yeni doğum yaptım doktor doğum yaptıktan bir hafta sonra çağırdı hem dikişlerime baktı hemde ultrasonda rahime idrara kesesine baktı normal dedi bir ay sonra çağırmadı ama ben giderim

40'ın çıkınca gel demişti bana.Smear testi yapıyorlar.Alttan muayenede parça alıyorlar.Rahim ağzı kanseri içinmiş.Aslında her yıl kontrole gitmek gerekiyormuş.

bende doğumdan 5 gün sonra gittim dikişlere bakıldı ..kırkında gel demişti ama malum bebekten dolayı gidemedim..ama bir sorun yok heralde ama tabi gitmek lazım..

ben doğumdan 5 gün sonra gittim dikişlerime bakıldı.ondan sonra doktorum beni çağırmadı bende gitmedim.bi problemde olmadı.ama alttan bakmaz kanımca ultrasonla bakarr.

doktorum beni doğumdan 15 gün sonra çağırdı, dikişleri kontrol etti, zaten bantı çıkarmıştım ben, bir de elle rahim kontrolü yaptı karnımın üzerinden o kadar.

Ben doğumdan sonra 4 gün daha hastanede yattım. O süre zarfında hergün düzenli kotrolümü yaptım doktorum. Doğumdan 6 hafta sonra da yine kontrole çağırdı. Vajinal baktı ve pap smear testi yaptı. Basit birşey sağlığın için ihmal etme

ben hiç gitmedim,canım.çok şükür herhangi bir sorun da yok.ama,okuyorum da herkesin doktoru çağırmış.benim ilgisiz doktorum hastaneden çıkarken hiçbirşey söylemedi bile.müsadenizle verdiğim paraları helal etmek istemiyorum.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Back