Sezeryan iç dikişlere bisey olur mu ?

Linaduru39

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
198
48
28
Kızlar biraz sorum saçma gelebilir kimisine ama bu dikiş olaylarından korktuğum için sizlere mecbur soruyorum yoksa aklımda kalacak bugün 13. Günüm sezeryan olalı belimi kütletmeye çalıştım oturduğum yerden sağ sol yaparak normalde yapmam ama dalgınlığıma geldi yaptım iç dikişlere bisey olur mu açılır mı ilk defa basımdan ameliyat geçtiği için bu konular hakkında bilgim yok 😬

Kızlar biraz sorum saçma gelebilir kimisine ama bu dikiş olaylarından korktuğum için sizlere mecbur soruyorum yoksa aklımda kalacak bugün 13. Günüm sezeryan olalı belimi kütletmeye çalıştım oturduğum yerden sağ sol yaparak normalde yapmam ama dalgınlığıma geldi yaptım iç dikişlere bisey olur mu açılır mı ilk defa basımdan ameliyat geçtiği için bu konular hakkında bilgim yok 😬
Olsa fark ederdin😅

Olmaz canım ama ilk 5-6 ay dikkat et somra zaten yavaş yavaş da olsa spor hareketleri dahi yapabilirsin :)

Evet bir süre öyle kalıyor maalesef doktor izler için ilaç verdi mi?
dikişlerinize bir şey olsa duramazsınız 😂
Hafiften sızlama yaşıyorum arada bir o kadar oda normaldir umarım ya yazmadı zaten şimdiden bile zor görüyorum o dikiş yerini yapıştırma çok belli değil çok takılmıyorum ona içe bisey olmasinda ya tek korkum o 🙈

X