Sezeryan iç dikişilerimde iltihap var ne yapmalıyım

baharanne87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
19
4
24
Merhaba hanımlar daha önce buraya başlık yazmıştım zaten şimdi yine sizden öneri almak iicn başlık yazdım ,ben beş ay önce sezeryan oldum ve on gün sonra tekrar oldum sezeryan dikiş ipi alerji yaptığı için,neyse şimdi ki konuma gelim çok şükür şuan daha iyiyim,ama maalesef ki ic diksilerim iyileşmiyor sürekli ağrı ve sızı var beş tane doktora gittim hepsi iki defa ameliyat olduğun için zamana bırak diyorlar,son gittiğim doktor bana iç dikişlerde iltihap olduğunu söyledi ama ilaç vermedi emzirdigim için kendi kendine geçirmeye bak dedi sizce ne yapmam lazım iltihap gitsin diye,bide göbeğimde yanma var sizde de olmuşmuydu 🥺

Ben de 5 ay önce sezaryen doğum yaptım. İzleri bile büyük oranda geçti. Bence senin durumun hiç normal değil. Başka doktor görüşü de alsan ? Antibiyotik vermeleri gerekir enazından. Emzirmeye uygun antibiyotikler de var. Diş tedavisi için ben de kullandım. Elbette emzirmek önemli ama canından da kıymetli değil ya. Başka doktorlara da git. Erteleme. Üstünde dur kesinlikle. Ben 3.günden sonra ağrı kesici bile almamıştım normal hayatıma dönmüştüm. Sadece eğil kalklarda acırdı o da komple kesilmesi bile 2 hafta falandı… kaç ay olmuş nasıl hala kalır öyle ağrısı sancısı ? Çok geçmiş olsun

Canm benim de dış dikişlerim iyileşmiş izi çok az belli benim dediğim şey iç dikiş Ağrıyor orda iltihap var ,beş tane doktora gittim özel ve devlet ayrı ayrı gittim sizin sezeryan bı kere oldu ben on gün içinde iki defa ameliyat oldum aynı yerdenhatta sezeryan daha kolaydı ikinci ameliyat beni mahfetti direnlerle kaç gün kaldım ben hastanede, altı ay sürer dedi hatta bı doktor

Yani iki defa aynı yerden açılıp tekrar dikilmek hiç te kolay olmadı normla hayatıma ona rağmen çok erken döndüm şuan bende normal hayatımdayim ama işte iltihap vat diye ağrı ve sızı yapıyor doktorda çok fazla yok iltihap sen evde kendin geçirmeye bak diyince burdan konu açtım belki bitkisel bişey falan olur diye

X