• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEZERYAN GOBEK NEDEN KALIYOR?

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
148
24
18
28
Merhaba Aralık 2 sinde doğum yaptım ama hala sezeryan göbek 6 aylık gibi milletin yok derece kadr azıcık var biz hala bir tane daha çıkacak gibi içimden ne yapacağım bu neden kadın dgouma kontrole gitsem faydası olur mu yada çaresini bulan var mı kızlar çok psikolojim bozluyor ya sadəcə göbek var zayıfım kilo da almadm 🥴🥴🥴

Diastasis recti diye bir şey var arastirmanizi tavsiye ederim. Onun için sporlar var yapabilirsiniz, tam çözüm olacağını sanmıyorum ama belki bir nebze düzelir. Esas çözümü karın germe ameliyatı diye biliyorum. Yine de doktora gidip sorun belki başka sebebi vardır.

Merhaba Aralık 2 sinde doğum yaptım ama hala sezeryan göbek 6 aylık gibi milletin yok derece kadr azıcık var biz hala bir tane daha çıkacak gibi içimden ne yapacağım bu neden kadın dgouma kontrole gitsem faydası olur mu yada çaresini bulan var mı kızlar çok psikolojim bozluyor ya sadəcə göbek var zayıfım kilo da almadm 🥴🥴🥴
Daha erken bence telas yapmayin. Benim sezeryan sonrasi 3.ayda falan eski halime donmustu karin kismim kilolarim da gitmisti. Suan hic dogum yapmamis gbiyim. Bence zaman verin vucudunuza toparlanmasi icin.

Bu arada ben görmedim gerçekten çok yeni ameliyat olmuşsunuz ben üzerinden 6 ay geçti gibi algıladım. Vücudunuza biraz zaman tanıyın, maalesef dikişler açısından benim doktorum korse onermemisti, siz yine doktora onu da danısabilirsiniz. Vücut da gelir geçer bu kadar üzülmeyin. Allah evladinizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah, en önemlisi o.

Back
X