- 12 Mart 2012
- 206
- 0
- Konu Sahibi Gulguzeli33
Çok mutluyum kızlar,konuyu ben açmıştım,mekik çekmek göbeği yokedermi etmez mi bunun cevabını bulamadım ama 8dakika karın egzersizi diye bişey buldum bu sitede bir arkadaş önermiş sağolsun,bende göbek möbek kalmadı kızlar,eridi gitti yani yüzde 80i yok artık,sokakta herkesin göbeğine bakıyorum,taktım ya bi kere,bekar kızların bile benden fazla göbeği var,yağı var.herkese tavsiye ediyorum,ömür boyu o göbekle yaşayacağımı sandım,öyle değilmiş bakın ben kurtuldum
link veremiyorum şu anda cepten giriyorum,arama motoruna 8dakika karın egzersizi youtube yazsanız da çıkar,burda bir arkadaş paylaşmış o videoyu,animasyon bir adam yapıyor egzersizi
canım merhaba,
yazını tesadüfen gördüm. göbeğinden kurtulman gerçekten çok güzel bi haber. senin başarını okuduktan sonra bugünden itibaren bende başlayacağım. zira iyice vücuduma yerleşen bir simitim var ve bundan sadece 8 dkk ayırarak kurtulabiliyorsam neden bekleyeyim. benimde senin gibi tek sıkıntım göbeğim. yksa kilomla bi problemin yok. yediğime içtiğimede dikkat ediyorumm zaten. ama göbek bölgesi ve basenler rejimle tek başına olacak bişey değil mutlaka altenrnatif şeylerle desteklenmeli . bu sayfaı açtığın için teşekkürler. umarım senin gibi bende 2 ay sonra mutlu sonla burda olurum.