Sezeryan göbeği mekik çekmekle erir mi?

Gulguzeli33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.745
28
Doğum sonrası kilolarımı verince göbeğim de gidecek sanıyordum,8kilo verdim,evet göbeğim hacim olarak küçüldü ama ne yazık ki etler erimiş,yağlar öylece duruyor.karnımda koyunun kuyruk yağı gibi beyaz yumuşak bir tabaka var,iğreniyorum.
Mekik çekmeli miyim bilemedim,kimileri yağlar sıkışır çekmeyin diyor kimileri göbek eritmenin formülü mekik diyor.
Fena kafaya takmış durumdayım,lütfen birileri cevap versin,mekik çekmem gerekiyorsa günde kaç tane çekmeliyim?bugün denedim,bir seferde 50tane çekebiliyorum

bende bunu çok merak ediyorumbir kavun büyüklüğünde göbeğim oldu doğumdan sonra hafif yanlardada et tutmayı unutmamışım:)ne yapmak lazım tecrübeli hanım çoktur inşaallah
cevap bekliyoruz

Kimse cevap vermedi,arkadaşlar aranızda spor ve egzersiz konusunda deneyimli kimse yok mu?
Lütfen.
Ben mekik çekmeye başladım,sabah 50,akşam 50 çekmeye çalışıyorum

bendede aynı nedenle göbek var ve bende sabah akşam 50 mekik çekiyorum 3 haftadır ama aynı zamanda rejımde yapıyorum farklı egzersiz hareketleride, göbeğimde fark var bunu herkez söylemeye başladı bence devam et, tabi ben bunlara ek olarak kavitasyonada yazılcam ve haftada 2 gün spora gidicem göbek deliğimden ölçtüğümde bel çevrem 85 ve bu beni acayip rahatsız ediyo, senın kaç

Callanetics in karın hareketlerini yaparsanız daha faydalı olur gibime geliyor yine de siz bilirsiniz tabiiki

Balon diyetini duymuşsunuzdur. diyette balon şişirmekten bahsediyor. 6 hafta diyetin süresi ama balon olayı uzatılabilir bence. ilk hafta 10 sabah 10 akşam olmak üzere balonları şişirmeye başlıyorsunuz. her balon arası max. 60 sn olmalı. mekik kadar etkili. bir arakadaşım başladı yeni bayağı etkili diyor karın kaslarım çok acıyor dedi. hatta deneme yapın, balon şişirir gibi üfleyin 30 sn kadar karın kaslarının nasıl çalıştığını göreceksiniz. bende başlamayı düşünüyorum. kilom şu an fazla olduğu için sezeryanlı göbekten ziyade tombik bir göbek olarak duruyor. çok pis diyetteyim ileride bende başarı hikayemi yazıcam and verdim kendime :)) bu boln işi kafama çok yattı sizlerle paylaşayım dedim. en azında iş yerinde yapılabilecek bir olay :)

Balon diyetini duymuşsunuzdur. diyette balon şişirmekten bahsediyor. 6 hafta diyetin süresi ama balon olayı uzatılabilir bence. ilk hafta 10 sabah 10 akşam olmak üzere balonları şişirmeye başlıyorsunuz. her balon arası max. 60 sn olmalı. mekik kadar etkili. bir arakadaşım başladı yeni bayağı etkili diyor karın kaslarım çok acıyor dedi. hatta deneme yapın, balon şişirir gibi üfleyin 30 sn kadar karın kaslarının nasıl çalıştığını göreceksiniz. bende başlamayı düşünüyorum. kilom şu an fazla olduğu için sezeryanlı göbekten ziyade tombik bir göbek olarak duruyor. çok pis diyetteyim ileride bende başarı hikayemi yazıcam and verdim kendime :)) bu boln işi kafama çok yattı sizlerle paylaşayım dedim. en azında iş yerinde yapılabilecek bir olay :)

Balon diyetlerinin kurbanı olmayın!

Balon diyetlerin sağlık üzerinde birçok olumsuz etkileri vardır. Bu tür diyetler tepeden tırnağa olumsuz etkileri ile hem kısa hem de uzun dönemde sağlığı tehdit eder. Vücudumuzda yer alan sistemlere göre verebilecekleri zararlar şu şekilde özetlenebilir.

Sinir sistemi: Halüsinasyon, depresyon, unutkanlık vs.

Solunum sistemi: Apne (kısa süre solunum durması), solunum güçlüğü

Sindirim sistemi: Yutma güçlükleri, iştahsızlık, ishal, kabızlık, sindirim sistemi ağrıları

Dolaşım sistemi: Dolaşım bozuklukları, düşük tansiyon, postüre bağlı hipo-tansiyon(duruşa göre tansiyon düşüklüğü), ani kalp krizi

Endokrin sistem: Hormonal bozukluklar, kan şekerinde düşüklük vs.

Beslenme yetersizlikleri: Saç dökülmesi, deride kuruma ve çatlaklar, deride pullanma, soluk ten rengi, anemi vs.

Dikkat! Balon diyet kolesterol yükseltir!

Sağlığımızı bozucu etkileri yukarıda anlatılanlar kadarla da kalmayabilir. Balon diyetler ile verilen hızlı kilolar aslında vücutta gerçekleşen hızlı yıkıma bağlıdır. Vücutta bulunan depoların hızla yıkılması kan kolesterol ve trigliserit değerlerini yükseltebilir ve ileride şeker hastası ve kalp hastası olma riskinizi arttırır.

Balon diyetlerinin kurbanı olmayın!

Balon diyetlerin sağlık üzerinde birçok olumsuz etkileri vardır. Bu tür diyetler tepeden tırnağa olumsuz etkileri ile hem kısa hem de uzun dönemde sağlığı tehdit eder. Vücudumuzda yer alan sistemlere göre verebilecekleri zararlar şu şekilde özetlenebilir.

Sinir sistemi: Halüsinasyon, depresyon, unutkanlık vs.

Solunum sistemi: Apne (kısa süre solunum durması), solunum güçlüğü

Sindirim sistemi: Yutma güçlükleri, iştahsızlık, ishal, kabızlık, sindirim sistemi ağrıları

Dolaşım sistemi: Dolaşım bozuklukları, düşük tansiyon, postüre bağlı hipo-tansiyon(duruşa göre tansiyon düşüklüğü), ani kalp krizi

Endokrin sistem: Hormonal bozukluklar, kan şekerinde düşüklük vs.

Beslenme yetersizlikleri: Saç dökülmesi, deride kuruma ve çatlaklar, deride pullanma, soluk ten rengi, anemi vs.

Dikkat! Balon diyet kolesterol yükseltir!

Sağlığımızı bozucu etkileri yukarıda anlatılanlar kadarla da kalmayabilir. Balon diyetler ile verilen hızlı kilolar aslında vücutta gerçekleşen hızlı yıkıma bağlıdır. Vücutta bulunan depoların hızla yıkılması kan kolesterol ve trigliserit değerlerini yükseltebilir ve ileride şeker hastası ve kalp hastası olma riskinizi arttırır.
işte böyle araştırılmış mesaja bayılıyorum)sağol arkadaş

mekik iyidir bencede arkadaşlar dr bana 3 ayın bitince başla demişti daha 1.5 ay oldu patlatmayalım dikişleri herkese kolaylıklarr

Callanetics in karın hareketlerini yaparsanız daha faydalı olur gibime geliyor yine de siz bilirsiniz tabiiki

ilk defa duydum,bakıcam teşekkür ederim.istikrar da önemli ama,benim gibi gaza gelip 2gün yapıp bırakmakla olmaz.daha önce 2hafta kadar plates yapmıştım,o da çok etkili olmuştu,sonra bırakınca,üstüne biraz da kilo alınca eski haline döndü.

bendede aynı nedenle göbek var ve bende sabah akşam 50 mekik çekiyorum 3 haftadır ama aynı zamanda rejımde yapıyorum farklı egzersiz hareketleride, göbeğimde fark var bunu herkez söylemeye başladı bence devam et, tabi ben bunlara ek olarak kavitasyonada yazılcam ve haftada 2 gün spora gidicem göbek deliğimden ölçtüğümde bel çevrem 85 ve bu beni acayip rahatsız ediyo, senın kaç

ölçtüm şimdi,83.nefret ediyorum ya çok iğrenç bir durum.keşke becerebilseydim de normal dogursaydım.o zaman belki bu kadar olmazdı.ben şu anda diyet yapmıyorum,zayıf değilim ama şişman da değilim,göbegim olmasa bu halimden çok memnunum

kızlar yanlış anlaşılmasın ben balon diyeti yapın falan demek istemedim. balon diyetini duymuşsunuzdur dememdeki amaç oradaki balon şişirme hakkında verilen bilginin benim anlattığımdan daha geniş olması idi. yoksa diyetini yapın falan asla demem. herkesin bünyesi farklı Allah korusun birisine bişey falan olur vebali üstüme kalır valla. ben sadece balon şişirmekten bahsettim balon şişirmek mekik kadar etkilidir demek istedim tekrar belirtmek isterim. Lütfen yanlış anlaşılmalar olmasın. hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın.

Not: çok pis diyetteyim derken yediklerime dikkat ediyorum anlamındaydı. normalde ben iradesiz bir tombikimdirde :))

kızlar yanlış anlaşılmasın ben balon diyeti yapın falan demek istemedim. balon diyetini duymuşsunuzdur dememdeki amaç oradaki balon şişirme hakkında verilen bilginin benim anlattığımdan daha geniş olması idi. yoksa diyetini yapın falan asla demem. herkesin bünyesi farklı Allah korusun birisine bişey falan olur vebali üstüme kalır valla. ben sadece balon şişirmekten bahsettim balon şişirmek mekik kadar etkilidir demek istedim tekrar belirtmek isterim. Lütfen yanlış anlaşılmalar olmasın. hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın.

Not: çok pis diyetteyim derken yediklerime dikkat ediyorum anlamındaydı. normalde ben iradesiz bir tombikimdirde :))

ben palonu 1tane kızıma şişirsem 2.cide tansiyonum düşer zaten yapamam):yanlış anlaşılacak bişey yok:)

Çok mutluyum kızlar,konuyu ben açmıştım,mekik çekmek göbeği yokedermi etmez mi bunun cevabını bulamadım ama 8dakika karın egzersizi diye bişey buldum bu sitede bir arkadaş önermiş sağolsun,bende göbek möbek kalmadı kızlar,eridi gitti yani yüzde 80i yok artık,sokakta herkesin göbeğine bakıyorum,taktım ya bi kere,bekar kızların bile benden fazla göbeği var,yağı var.herkese tavsiye ediyorum,ömür boyu o göbekle yaşayacağımı sandım,öyle değilmiş bakın ben kurtuldum
link veremiyorum şu anda cepten giriyorum,arama motoruna 8dakika karın egzersizi youtube yazsanız da çıkar,burda bir arkadaş paylaşmış o videoyu,animasyon bir adam yapıyor egzersizi

aynı sorun bende de var o vıdeoyu gormustum.sen sadece 8dk mı yaptın kac gun boyunca yaptın yedıklerıne dıkkat ettın mı.

aynı sorun bende de var o vıdeoyu gormustum.sen sadece 8dk mı yaptın kac gun boyunca yaptın yedıklerıne dıkkat ettın mı.

yediklerime dikkat ediyorum evet ama bunun göbeğimin erimesinde çok bir katkısı olduğunu sanmıyorum,çünkü diyete başladığımda 71kiloydum,yaklaşık 8,9kilo verdikten sonra bile göbeğim öyle karnımın üzerinde silikon bebe yastığı gibi şiş ve yumuşacık duruyordu.
Yaklaşık 20gündür yapıyorum,bazen biraz arttırmaya çalışıyorum,birkaç plates karın egzersizi ekliyorum ama 10,en fazla 15dakika yapıyorumdur,bazı günler sadece sabah,bazen ayrıca akşamları da yapıyorum

umut bılgıler ıcın tskrler.son sorum olacak sezeryandan kac ay sonra basladın hareketlere.baslamak ıstıyorum ama korkuyorum dikişler patlamasın:KK30:

Canım benim oğlum 2buçuk yaşında,
daha önce oğlum 6aylıkken spor yapmayı denemiştim,dikişlerimde ağrı olmuştu,sonra vazgeçtim,2yaşına yaklaşırken tekrar denedim,15gün kadar plates karın egzersizleri çalıştım sorun olmamıştı

sadece mekik çekmekle göbüş maalesef gitmiyor. karın kaslarını çalıştırmanın en iyi yolu koşudur. mekikte çok önemlidir ama nasıl çekildiği önemlidir.

X