• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan doğumun 6 ayından sonra nasıl kilo verilir ?

ada20deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
3
1
36
34
Denizli
Arkadaşlar sezeryan doğum yaptım. Şuan 6.aydayım. 62.5 ile hamile kalmıştım. 75 kg dogum yaptım. Ilk 15 gün 65 e düştüm suan 75 im. Nasıl eski kiloma dönebilirim?Diyet yapsam sütüm azalır mi ?

65 ten 75 nasil ciktiniz orasini da bi aciklayin. Düsmüsünüz cünkü. Yediklerinize mi dikkat etmediniz?
Düzenli yapilan sporla ve de yeme aliskanliklarini düzenlemekle cok kolay verirsiniz bu kilolari.
Tabiki de azimle..
Ben 21 kilo aldim sezeryan oldum. Dogumda 10 kilo gitti. sonraki üc ayda da kalani vermistim. Sadece abur cubur yemedim. Düzenli tempolu yürüdüm. Yediklerime dikkat ettim ve emzirdim.
Ama disiplinli bir sekilde. Simdi yine aliyorum kilo ikinci hamileligim insallah ilki kadar kolay verebilirim :KK69:

emzirirken süt olsun diye çok yediniz sanırım? halbuki su yeterliydi:)
neyse sağlıklı ve düzenli beslenmeyle hem kilo verirsiniz hem de sütünüz sağlıklı olur etkilenmez. bir de yürüyüş eklenince tam olur.

Yavaş yavaş annem. Acele etme. 1 sene hedef koy. Her ay 1 veya 2 kilo ver. Karbonhidrati azalt. Şekeri kes. Calcium protein sebze tüket.

Kizim suan 22 aylik ve ancak gectigimiz ay eski kiloma dondum.

Bence kendinizi kasmayin 1 yil sonrasinda yavas yavas eski haline vucut toparliyor gercekten.

Emzirirken çok kilo almışsın,bol su bol salata yeterliydi.. 20 kilo aldım hsmilelikte sezeryandan yaklaşık 2 ay sonra eski kilomdaydım. Kalorili yiyeceklerden azda olsa uzak durdum. Uykusuzluk koşturmaca verdim gitti.

Gercekten oyle mi? Ben 30 kilo aldim 13 kilo vazlam var diyet spor yapıyorum gitmiyor emzırmiyorumda...
Canim bende emzirmiyorum 5.ayimda kesildi maalesef...

Ama inan bana senin gibiydim ve suan gorenler cidden soke oluyorlar. Kendini kilo vericem diye kasip strese sokma bence cunku faydasi olmuyo, bos yerede ac kalma.

Bazi kadinlar aman dogum yaptim ben bahanesiyle yiyip icmeye devam ediyorlar o kilonun ustune daha da ekliyorlar. Kendini salma duzenli yuruyus yeme icmeye dikkat et ve ben kilo veriyorum evet diye kendine telkin ver vucuduna surekli asla diyettiyim diye kasma inan psikolojik olarak bedene de yansiyor.

Basarili olacagina inaniyorum :)

10 kilo aldım. Doğumdan bir ay sonra eski kilomdaydım. Şimdi -5im. Kızım 20 aylık. Hala emziriyorum.

Doğumdan sonra uykusuzluk ve emzirme sayesinde verdim kiloları. Saçma sapan yemedim. Her gün 3 lt su içtim.

Canim bende emzirmiyorum 5.ayimda kesildi maalesef...

Ama inan bana senin gibiydim ve suan gorenler cidden soke oluyorlar. Kendini kilo vericem diye kasip strese sokma bence cunku faydasi olmuyo, bos yerede ac kalma.

Bazi kadinlar aman dogum yaptim ben bahanesiyle yiyip icmeye devam ediyorlar o kilonun ustune daha da ekliyorlar. Kendini salma duzenli yuruyus yeme icmeye dikkat et ve ben kilo veriyorum evet diye kendine telkin ver vucuduna surekli asla diyettiyim diye kasma inan psikolojik olarak bedene de yansiyor.

Basarili olacagina inaniyorum :)

Hani bazıları hemen verıyor 40ım cıkmadan gitti kilolar diyo ya birde beni soruyorlar cok uzuluyorum Birde ben hic bir zaman cok yıyen bırı olmadan nasıl aldım onca kiloyu hala anlamiyorum arkadaslarim anlatıyo yediklerını ben sok oluyorum. Plates hocamda sızın gıbı dedi ama bunları yasamis birinden duymak daha ınandırıcı cok tesekkurler cok sukur almadım hic hep verdim azda olsa

Ben 20 aylık oldu hala 5 Kilo veremedim. 80 den 63 indim 50 puanlık diyeti yaptım internetten bak baya Kilo verditiyor.

Back