- Konu Sahibi ada20deniz
Arkadaşlar sezeryan doğum yaptım. Şuan 6.aydayım. 62.5 ile hamile kalmıştım. 75 kg dogum yaptım. Ilk 15 gün 65 e düştüm suan 75 im. Nasıl eski kiloma dönebilirim?Diyet yapsam sütüm azalır mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim suan 22 aylik ve ancak gectigimiz ay eski kiloma dondum.
Bence kendinizi kasmayin 1 yil sonrasinda yavas yavas eski haline vucut toparliyor gercekten.
Canim bende emzirmiyorum 5.ayimda kesildi maalesef...Gercekten oyle mi? Ben 30 kilo aldim 13 kilo vazlam var diyet spor yapıyorum gitmiyor emzırmiyorumda...
Canim bende emzirmiyorum 5.ayimda kesildi maalesef...
Ama inan bana senin gibiydim ve suan gorenler cidden soke oluyorlar. Kendini kilo vericem diye kasip strese sokma bence cunku faydasi olmuyo, bos yerede ac kalma.
Bazi kadinlar aman dogum yaptim ben bahanesiyle yiyip icmeye devam ediyorlar o kilonun ustune daha da ekliyorlar. Kendini salma duzenli yuruyus yeme icmeye dikkat et ve ben kilo veriyorum evet diye kendine telkin ver vucuduna surekli asla diyettiyim diye kasma inan psikolojik olarak bedene de yansiyor.
Basarili olacagina inaniyorum :)