- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
Ah arkadasim ah.. Seninle tarihleri tam bi ay var bende oğlumu 30 ağustosta kaybettim. Oglumla yasit kişiler vardi bayramda.. Onlari izledim içim huzunlendi... Emeklerdi dedim... Hep böle düşündüm. Onlari aldim kucagima sevdim.. Düşündüm ki oğlum onlar kadar buyurdu dedim.. Sora eve gidnce agladim. Esim niye agluyosun dedi bende oğlum aklima geldi o çocukları görünce dedim... Oda üzülme dedi bak karnindakini düşün dedi esimde üzüldü. Ah be bayramda çok aciydi oglumsuz bayram geçirmek... Mezarina bile gidemedim. Gidemiyorum hamile olduğum içinCanim benim kiyamam..benimde 30 temmuzdu oglumu kaybettigim kara gün...icimde firtinalar kopuyor..hicbiyere sigamiyorum uzuntuden..
Sen ne zaman hazir hissedersen ozaman basla canim, erkende hamile kalsan gecte hamile kalsan degisen bisey olmuyor..sahsen ben hala oglumu cok ozluyorum, ister istemez hergun agliyorum..yeni hamileligimde hem fiziksel hem ruhsal zor geciyor..kucagimiza alinca degisiyormu biseyler bilmiyorum..
Hakkimizda hayirlisi, insallah rabbim en kisa zamanda yeniden bebek nasip etsin sana da..bu sefer sag salim kavusalim insallah
@arasimmmm