Canım çok sevindim :) Çok şükür Rabbime. Coraspin alıyorsun değil mi? Almıyorsan da hemen başla. Sende de pıhtılaşma vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bence bugün dr.a git ve sana iğneni yazsın. Çünkü gebelik fark edilir fark edilmez hemen iğneye başlamak gerekiyor ki bebek kolay tutunabilsin... Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Ben inanıyorum böyle şeylere ne yalan söyleyeyim. Hatta şöyle anlatayım benim anneannemin de 3 bebeği karnında ölmüş benim gibi. Sonra bir hocaya gitmişler, hoca sübyan var demiş muska yazmış vermiş. Doğduktan sonra da bebeğe takacaksın demiş. Ondan sonra ki bütün çocukları yaşamış anneannemin. Benim bebeğim öldüğünde de annemin aklına bu geldi. İstanbul'da birini tavsiyesi üzerine bir hocaya gittim. Kadın Sübyan var sende dedi. Yaptığı şeyler için benden tam 750 tl aldı ve hiç bir işe de yaramadı. Ben geceleri kabuslar görüyordum ve özellikle yalnızken silüetler görüyordum. Hala da aynı şeyleri yaşamaya devam ettim. Anneme söyledim iyi bir hoca araştır diye. Annem ben bilmiyorum ki kızım bizim çocukluğumuzda vardı çok iyi bir hoca ama o da öldü diye duydum. Adının Bülbül Hoca olduğunu söylemişti. Sonra 1-2 hafta sonra ben bu hocayı rüyamda gördüm "Kızım senin ilacın bende, bana gel" dedi bana. Aradan 2-3 gün sonra liseden bir arkadaşım duymuş bebeğimi kaybettiğimi ve beni aradı. Kızla konuşurken konu konuyu açtı ve bir hocaya git dedi bana. Ben de bildiğim kimse yok dedi ve bana kendisinin iyi bir hoca bildiğini söyledi. Adı ne dedim? Bülbül Hoca dedi. Dedim o ölmemiş miydi? Yok çok yaşlı ama hala yaşıyor dedi, ben şok oldum. Eşime anlattım hem gördüğüm rüyayı hem de arkadaşımla konuştuklarımızı ve hocaya gitmeye karar verdik. Aydın-Bağarası'ndaymış hoca. Bir hafta sonu uçakla İzmir'e geçtik, oradan babam bizi aldı ve Aydın'a geçtik. Zor da olsa bakılabildik hocaya. Sen bir şey anlatmıyorsun zaten o söylüyor herşeyi. Bana bir muska yazdı ve hamile kaldığında bebek 2,5 aylık olduğunda bana yine gel dedi. İnanır mısın ben o muskayı taktıktan sonra tüm şikayetlerimden kurtuldum. Kabus bile görmüyorum artık. Ama ben Tıbbi araştırmaları da bırakmadım buna rağmen. Sadece ona inanıp, onunla kalmak istemedim. Pıhtılaşma çıktı bende de ve şu an iğne ve bir sürü ilaç kullanıyorum ama muskamı da yaptırdım. Ben elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim'in takdiri.
Valla mühendisim ama inanırım böyle şeylere. Sonuçta bunlar var, Kur'an-ı Kerim'de de bu varlıkların olduğu apaçık yazıyor. İnsanlara zarar vermeleri ve onlarla temasa geçmeleri yasaklanmış ama yine de inaçsız olanları bu gibi şeyler yapabiliyor maalesef