• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim de moralim bozuk. Olmadı bu ay.
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
Amin canim seni o kadar iyi anliyorumki beklemek umut etmek ve sonunda husrana ugramak cok zor.Ama bak ben de bekleyen biri olarak soyluyorum kafana takmamak cok onemliymis gercekten bu ay evim misafir doluydu ne belime yastik koydum ne uzun uzun yattim hatta ramazan diye carcabuk oldu ne olduysa bunu dusunecek vaktim bile yoktu.Sen de Allaha dua et olacak insallah hayirlisiyla saglik sihhatle olsun canim

Amin canim seni o kadar iyi anliyorumki beklemek umut etmek ve sonunda husrana ugramak cok zor.Ama bak ben de bekleyen biri olarak soyluyorum kafana takmamak cok onemliymis gercekten bu ay evim misafir doluydu ne belime yastik koydum ne uzun uzun yattim hatta ramazan diye carcabuk oldu ne olduysa bunu dusunecek vaktim bile yoktu.Sen de Allaha dua et olacak insallah hayirlisiyla saglik sihhatle olsun canim
Evet canım haklısın kafaya takmamak gerekiyor. Dua etmek ve hayırlısını beklemek yapılması gereken. Vardır bi zamanı. Hamile haberlerini duydukları o kadar mutlu oluyorum ki hem umut oluyorsunuz bize. Binlerce şükür olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı.

Arkadaşlar doğum yapalı üç ay oldu. Üçüncü adetimi oldum. Normal doğumdu. Geçen ay kendimi biraz yordum. Karnımın üzerindeydim hep. Çömelerek iş yaptım birkaç gün. Ozamandan sonra Rahmi'm ağrıyor. Doktora gittim bişey olmadığını söyledi. Dinlen dedi. Üzerine adet oldum . Yirmi günü geçti hala Ağrı'm var. Zaten doğum sonrası geçmeyen Ateş var vücudumda. Sizce normal mi bu ağrı
canım bende 3,5 ay önce normal doğum yapmıştım.aynı şeyler bende de oluyor.ara ara kasımlarıma dogum sancısı gibi hafif saniyelik ağrılar giriyor.bide yürüyüş yaptığım zaman kasıklarıma ağrı giriyor. bunlar normal herhalde yeni doğum yaptığımız için.çünkü hamilelikten önce böyle bişeyim yoktu.doktora sormuştum yeni doğum yaptığımı normal olduğunu bide biz ölü doğum yaptık o daha zor.ben su an idrarımı tutamıyorum ona kafayı takmış bi vaziyetteyim.inş.geçer zamanla.

canım bende 3,5 ay önce normal doğum yapmıştım.aynı şeyler bende de oluyor.ara ara kasımlarıma dogum sancısı gibi hafif saniyelik ağrılar giriyor.bide yürüyüş yaptığım zaman kasıklarıma ağrı giriyor. bunlar normal herhalde yeni doğum yaptığımız için.çünkü hamilelikten önce böyle bişeyim yoktu.doktora sormuştum yeni doğum yaptığımı normal olduğunu bide biz ölü doğum yaptık o daha zor.ben su an idrarımı tutamıyorum ona kafayı takmış bi vaziyetteyim.inş.geçer zamanla.
İdrarımı yaparken ağrı oluyordu enterasan bi şekilde 3. Adet sonrası kayboldu. İnşallah tekrarlamaz. Ama kasılmalarım çok fazla hala üzüntüden stresten oluyor bende

Kizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz
Canim dualarimiz sen ve bebisinle Allah saglicakla ordan cikmayi ve evinize gitmeyi nasip etsin. Uzulme erken dogdu olur oyle seyler ama inan eeken doganlar daha sıkı tutunuyor hayata sen stres uzuntu yapma sutun kacar her firsatta sag sakla sutunu sag ki artsin. Yavrun cikinca ihtiyaci olucak belki dr u da ister beslemek icin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Doğum gerçekleşti. Kizimi ilk ben gördüm sesini duydum sizlere çok dua ettim ameliyat hane de rabbim kabul etsin insallah. Bebeğim kuvez de kalıyor cigerleri gelismedigi için onu hayata hazırlıyor hemşire ablalari çok sukur şimdilik hersey yolunda yavrumu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.
Bu ay güzel haberler var maşallah Y Yusuf Eymen melegim canım sana da hayırlı olsun haftalarımız neredeyse ayniymis sende bebeğin e kavusmussun allah hayırlı evlat etsin yüzünüzü hep güldürsün. Anne sütü çok önemli bol bol sütünü sağ kuvez de de olsa versinler çabuk toparliyor lar öyle olunca.
Ben kızıma gidicem birazdan allah a emanet olun..

Kızlar bu bayram nasıl geçecek herkes çocuğunu alacak süsleyecek püsleyecek gezmelere götürecek ben napacağımı hiç bilmiyorum oğlum bana gelemedi ben ona giderim heralde kıyafetlerini giydiremedim mezarını süslerim heralde onsuz yedi ay ne çabuk gecti. İçim nasıl yanıyor beni en iyi siz anlarsınız :(

Kızlar bu bayram nasıl geçecek herkes çocuğunu alacak süsleyecek püsleyecek gezmelere götürecek ben napacağımı hiç bilmiyorum oğlum bana gelemedi ben ona giderim heralde kıyafetlerini giydiremedim mezarını süslerim heralde onsuz yedi ay ne çabuk gecti. İçim nasıl yanıyor beni en iyi siz anlarsınız :KK43:

canım lütfen bu şekilde düşünme. evet kolay olmayacak ama kendimizi kaybetmeden güçlü olmak zorundayız. sahip olmak istediğimiz bebeklerimizi düşünerek dayanmak durumundayız. kazalarda, patlamalarda evlatlarını kaybeden anneleri, şehit annelerini düşünün. en güçsüz hissettiğimiz yerde, bizden daha kötü halde olanları düşünelim. şükredelim.. şükredelim ki rabbim bize evlatlarımızla geçireceğimiz bayramları göstersin..

canım lütfen bu şekilde düşünme. evet kolay olmayacak ama kendimizi kaybetmeden güçlü olmak zorundayız. sahip olmak istediğimiz bebeklerimizi düşünerek dayanmak durumundayız. kazalarda, patlamalarda evlatlarını kaybeden anneleri, şehit annelerini düşünün. en güçsüz hissettiğimiz yerde, bizden daha kötü halde olanları düşünelim. şükredelim.. şükredelim ki rabbim bize evlatlarımızla geçireceğimiz bayramları göstersin..
Doğru söylüyorsun canım içimdeki ni düşünmesem daha kötü olacağım ama deli gönül anlamıyor işte ablamlar gelecek yeğenlerim gelecek yeğenim anlatıyo teyze biz cok güzel ayakkabı aldık diye bende diyorum benimde oğlum olsaydı bende alırdım normalde böyle değildim daha metanetliydim ama bayramın yaklaşması üzdü beni iki gündür çaresiz deli gibi dönüp dolanıyorum

Doğru söylüyorsun canım içimdeki ni düşünmesem daha kötü olacağım ama deli gönül anlamıyor işte ablamlar gelecek yeğenlerim gelecek yeğenim anlatıyo teyze biz cok güzel ayakkabı aldık diye bende diyorum benimde oğlum olsaydı bende alırdım normalde böyle değildim daha metanetliydim ama bayramın yaklaşması üzdü beni iki gündür çaresiz deli gibi dönüp dolanıyorum
Aynı durumdayım inan ki bende çok kötüyüm güzel bayramlar geçirmek yokmuş kısmette :(

İnsanoğlu bencil canım haberleri açıp hiç izlemedim suanda bakıyorum da beterin beteri var Rabbim dermansız dert vermesin cekemeyeceğimiz yükü yüklemesin :( patlamada ölenlerin yakınları cok kötü Allah ım dayanma gücü versin

Kizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
Gözün aydın canım cok sevindim Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sağlıklı şekilde evinize gdersiniz insallah

Kizlar slmlar olsun ben bugun hastaneden taburcu oldum ama bebeğim kuvezde cigerlrimzin biraz daha gelişmesi gerekio inş en kisa zamanda kucagma alırım amin sağlıkla hayırla inş şu an benim gibi olan arkadaşlar sadece şunu soleyebilirim oğlumun yanına ilk gittiğim an onu gördüğümde bide elini tuttum o anda sanki iki yıldir çektiğim bütün acılar bi anda bitti hayret etttimm kendime hiç geçmez saniodjm her gün aglio dum zaten hamilelegimdee çok zor geçmişti korku panik heycan mutluluk hepsini yaşadım sizlerde kendimeder sanci çekerken dua ettjm ben de dahil hepimizi kavustrs ddm Allahima a sonra doguma girdim bide hayirlisila kazası z belasiz ewimize getirdydikkm inş amin

Eşiğul canim gözün aydın aynn senle sanırım günümüz bile aynii inş sende bende kavusrz amin ewimize alıp gelelim artık inş bu arada ewt süt sağmak gerekio bende sagmaya calisiorum istiolar zaten ins en kisa zamanda kendimizi emzirirxz amin

Kizlar slmlar olsun ben bugun hastaneden taburcu oldum ama bebeğim kuvezde cigerlrimzin biraz daha gelişmesi gerekio inş en kisa zamanda kucagma alırım amin sağlıkla hayırla inş şu an benim gibi olan arkadaşlar sadece şunu soleyebilirim oğlumun yanına ilk gittiğim an onu gördüğümde bide elini tuttum o anda sanki iki yıldir çektiğim bütün acılar bi anda bitti hayret etttimm kendime hiç geçmez saniodjm her gün aglio dum zaten hamilelegimdee çok zor geçmişti korku panik heycan mutluluk hepsini yaşadım sizlerde kendimeder sanci çekerken dua ettjm ben de dahil hepimizi kavustrs ddm Allahima a sonra doguma girdim bide hayirlisila kazası z belasiz ewimize getirdydikkm inş amin
NE güzel çifte bayramın olacak Rabbim ayırmasın

Kızlar ben de o kadar hüzünlüyüm ki.aglamaktan perisan oldum.ama ne yapsam da bos kucağım bos su anda.evlat hasreti cekiyorum.2 yılda anca hamile kaldm o da bebegimi bir kere kucağıma bile almadan toprağa verdim.Rabbim ins öteki tarafta mükafatını verir.ins orda severim bebegimi.iste kac gündür bauram geliyo diye daha cok üzüldüm bugünlerde biraz daha fazla ağladım.sonra rüyamda rahmstli ninemi gördüm.bana ben buraya sadece birsey icin geldim dedi.sen artk ağlamayı keseceksin dedi.ben de kolay mi bebegimi kaybettim dedim.herkes hamile kaliyo dogum yapiyo bebegini alıp eve geliyo dedim.ben de dogum yaptm ama benim bebegim yok dedim.ninem de her hamile kalan bebegini kucağına alan mutlu mu dedi.evet muhakak mutlufur dedim.o da peki tecavuzle cocuk dogursaydn dedi.sok oldum.ruyanin o kadar etkisinde kaldm ki.Rabbim bize bundan büyük dert vermesin.ve ins diğer bayramda baska bebeklerimiz olur onlari kucagimiza aliriz.Rabbim verdi Rabbim aldi diyorum.onun hazinesi o kadar genis ki isterse cifter cifter bile verir.

Canım ins bizler de yasarz bu duyguyu.Rabbim ikinizr de saglik sihhat ve ömür versin.hayırla mutlulukla bebegini büyütürsün annesi.ins onu her gördüğünde cok mutlu olursun.

Canim hayirli olsun insallah saglik sihhatle bebeine kavusursun hep diyoruzya bizim ilacimiz belli yaralarimizi ancak yeni bir evlat sarar diye nasil guzel anlatmissin duygularimiza tercuman olmussun.Sen cifte bayram kutlayacaksin artik.Rabbim bizlere de nasip etsin insallah bebeginize de uzun saglikli omurler versin canim

Back
X