• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Güzel cennet annelerim, ben geçen sene eylülde melek kızımı kaybettim minicik ti daha 18 haftalık.. Cok zor günler yaşadım, rabbim bana mucizesini yolladı cok şükür, 2021 şubat annesi olucaktim ama rabbim bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ben kavuştum oğlumla cok şükür carsamba günü.. Hep korkularla geçti ama cok şükür sağlıkla kavuştuk bu kez.. Rabbim hee isteyene özellikle cennet annelerine nasip etsin inşallah..
Cok şükür canim🙏

Merhabalar, yaşadığınız iki kaybınız için çok üzüldüm, her acı farkli, zamnla gecmiyor ama hafifliyor.. benimde bi 16 haftalik bi 6 haftalik kaybım var çok şükür şimdi kızıma kavuştum. 2.5 aylık oldu. Sizinde kızınız varmış, allah ona can sağlığı versin, hayırlı vakitte de gönlünüze göre versin🙏 ben bu bebeğimde çağrı hocayla yola devam ettim, ilgili, işinin ehli bi hoca..En ufak bi risk görse önlem alıyor, bu gebeligimde corona oldum, suyum azaldı, enfeksiyon kaptım, sekerim sınırda gibiydi vb. Bi sürü üzücü şey oldu ama şükür kavuştum bebegime önce rabbimin sonra hocamın sayesinde. Ictenlikle tavsiye ederim kendisini.
Çok saolun , ben ankara da yaşamadığım halde çağrı hocayı düşündüm özellikle risk gördüğü anda önlem alması beni çok rahatlatıyor gelip bi yıl ankarada yaşamayı düşünüyorum sırf bu yüzden, bu son gebeliğimde perşembe günğ doktordaydım cuma günü doğum yaptım ölümden döndüm nasıl bi doktor anlamaz , görmez önlem almaz anlamıyorum, ki iki kere kanamam da olmuştu ayrı haftalarda buna rağmen o kadar rahattı ki onun o rahatlığı bana da bulaştı eşimede , belki önlem alsa böyle olmayacaktı iştw kayıplardan sonra ki bu keşkeler yok mu mahvediyor insanı😔

Çok saolun , ben ankara da yaşamadığım halde çağrı hocayı düşündüm özellikle risk gördüğü anda önlem alması beni çok rahatlatıyor gelip bi yıl ankarada yaşamayı düşünüyorum sırf bu yüzden, bu son gebeliğimde perşembe günğ doktordaydım cuma günü doğum yaptım ölümden döndüm nasıl bi doktor anlamaz , görmez önlem almaz anlamıyorum, ki iki kere kanamam da olmuştu ayrı haftalarda buna rağmen o kadar rahattı ki onun o rahatlığı bana da bulaştı eşimede , belki önlem alsa böyle olmayacaktı iştw kayıplardan sonra ki bu keşkeler yok mu mahvediyor insanı😔
Olacak olan oluyor ama önlem alınsa en azından elimizden geleni yaptık deriz. Kolay değil yaşadığınız haftanız da büyük.. dilerim bir daha sınanmazsınız ...
Hangi ildesiniz? Genelde muayene için şehir dışından sürekli hastası geliyor, onlara uygun saat tarihleri veriyor hoca.

Benim de 27 haftalık olan oğlum bu şekilde öldü, plasenta rahimden erken ayrıldığı için , diğer iki doğumum normal doğumdu bu sonuncuda acil sezeryana aldılar ama 3 gün yaşayabildi , şimdş çok erken biliyorum ama bundan sonraki gebelikte yaşarım diye çok korkuyorum siz ne kadar zaman sonra ikinciye gebe kaldınız ?
Canım yaşadıkların çok ağır Rabbim sağ Salim bir gebelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin acıların az olsa dinsin erken doğumların bir nedeni olmalı bende iki sağlıklı gebelikten sonra 2 kürtaj bir boş gebelik yaşadım progestron hormonum düşükmüş ve intihap varmış doktorum tedavi uyguladı öylelikle 3. Evladıma kavuştum şükür

Güzel cennet annelerim, ben geçen sene eylülde melek kızımı kaybettim minicik ti daha 18 haftalık.. Cok zor günler yaşadım, rabbim bana mucizesini yolladı cok şükür, 2021 şubat annesi olucaktim ama rabbim bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti.. Ben kavuştum oğlumla cok şükür carsamba günü.. Hep korkularla geçti ama cok şükür sağlıkla kavuştuk bu kez.. Rabbim hee isteyene özellikle cennet annelerine nasip etsin inşallah..
Seni hatırladım canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah

Kizlar merhaba bende bir melek annesiyim. Ve pcosluyum kızımı kaybettikten 6 ay sonra tekrar bebek istemeye başladık ama olmadı malesef adet günlerim çok düzensiz . Dün doktora gittim klomen bide combinal diye bir ilaç verdi birde tahlil yaptı sonuçları bugün çıkacak . Ama inanın çok mutsuz çok umutsuzum aranızda klomen tedavisi gören oldumu ? Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . Sürekli korku yaşıyorum olmayacak yada yine aynı şeyleri yaşayacağım diye

Acaba sonra hamile kaldiniz mi
Ayni haftada bende kaybettim ve sezeryan oldum
Bende de pcos var ve 2 yumurtaliktan da ameliyatım var ben de 20. Haftasında kaybettim bebegimi. Tekrar hamileyim çok şükür Allah hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin. Ben seseryan sonrasi bekleme suresi bitince denemeye baslayacagim ilk aydan itibaren vakit kaybetmemek icin yumurtlama testi kullandim ve 3 ay oncesinde arı sütü, folik asit, q10, multivitamin kullanmaya baslamistim. 2. ayda nasip oldu cok sukur. Pcos sebebiyle 60 gün 90 gün regl olmadigim oluyordu yumurtlama gunlerini iyi degerlendirmek icin mutlaka ovulasyon testi öneririm. Meleklerimiz bize duaci oldugu icin kardesleri en dogru zamanda gelecek nasipse korkmayin 🌸

Çok garip biri bana bir gün bu kadar acı çekeceğimi söylese asla, inanmazdım . Bebeğimi kaybettim için hem çok şiddetli bi şekilde acı çekiyorum hem de aşırı derecede öfkeliyim , bütün herkesi hayatımdan çıkarmak istiyorum , kendi ailem dahil kimseyi görmeye ve kimseyle konuşmaya tahammülün yok, psikiyatriste gidip ilaç başlamak istiyorum ama eşim izin vermiyor, bazen o kadar acı çekiyorum ki , bunun bir rüya olmasını, bebeğimin hala karnımda olmasını iki oğlumun da hayatta olmasını istiyorum.

Çok garip biri bana bir gün bu kadar acı çekeceğimi söylese asla, inanmazdım . Bebeğimi kaybettim için hem çok şiddetli bi şekilde acı çekiyorum hem de aşırı derecede öfkeliyim , bütün herkesi hayatımdan çıkarmak istiyorum , kendi ailem dahil kimseyi görmeye ve kimseyle konuşmaya tahammülün yok, psikiyatriste gidip ilaç başlamak istiyorum ama eşim izin vermiyor, bazen o kadar acı çekiyorum ki , bunun bir rüya olmasını, bebeğimin hala karnımda olmasını iki oğlumun da hayatta olmasını istiyorum.
O kadar doluydumki ağlattın beni. Tam bir yıl oldu unutamadım kızımı 10 Şubat doğum günüydü kendi kendime doğum günü şarkısı açtım mum yaktım ağladım ağladım ... Seni o kadar iyi anlıyorum ki içinin yandığını o kadar iyi biliyorum ki . Şimdilerde yeni bebek tedavisine başladım. Daha olmadan eşime diyorumki kızım üzülür mü beni unuttunuz dermi. Ama mecburum, ayakta kalmaya herşeyin düzeleceğine inanmaya devam etmeye mecburum . Rabbim benden daha çok sevdi diyorum daha çok sevdi ve dünyadaki bütün pisliklerden korumak için hemen aldı yanına ...

O kadar doluydumki ağlattın beni. Tam bir yıl oldu unutamadım kızımı 10 Şubat doğum günüydü kendi kendime doğum günü şarkısı açtım mum yaktım ağladım ağladım ... Seni o kadar iyi anlıyorum ki içinin yandığını o kadar iyi biliyorum ki . Şimdilerde yeni bebek tedavisine başladım. Daha olmadan eşime diyorumki kızım üzülür mü beni unuttunuz dermi. Ama mecburum, ayakta kalmaya herşeyin düzeleceğine inanmaya devam etmeye mecburum . Rabbim benden daha çok sevdi diyorum daha çok sevdi ve dünyadaki bütün pisliklerden korumak için hemen aldı yanına ...
Sanırım haytımızın sonuna kadar bize eşlik edecek bi yaramız var artık, belki sızısı azalacak ama hep sızlayacak, bazen eşime keşke bil yıl önceki kadın olabilsem diyorum , bi sene önceki fotolarıma bakıyorum yok resmen yaşlanmışım , umarım en kısa zamansa bebeğini kucağına alırsın insan bebeğini kaybedince sanki bi daha anne olamayacmjş gibi hissediyor benim bi kızım olmasına rağmen böyle hissediyorum . Ama emin ol yine anne olacaksın ve gelip bu sayfada yazacaksın hikayeni yeniden Ve düzelecek geçmişe baktığımızda hafif bi sızı olacak sadece ama şu anda saha 28 gün olmuşken acım ciğerimi deliyor.

Sanırım haytımızın sonuna kadar bize eşlik edecek bi yaramız var artık, belki sızısı azalacak ama hep sızlayacak, bazen eşime keşke bil yıl önceki kadın olabilsem diyorum , bi sene önceki fotolarıma bakıyorum yok resmen yaşlanmışım , umarım en kısa zamansa bebeğini kucağına alırsın insan bebeğini kaybedince sanki bi daha anne olamayacmjş gibi hissediyor benim bi kızım olmasına rağmen böyle hissediyorum . Ama emin ol yine anne olacaksın ve gelip bu sayfada yazacaksın hikayeni yeniden Ve düzelecek geçmişe baktığımızda hafif bi sızı olacak sadece ama şu anda saha 28 gün olmuşken acım ciğerimi deliyor.
Cok iyi anlıyorum . Bizde kizimizi ugurladiktan sonra eşimle baş başa kaldigimizda sanki evde birşeyler eskiden olduğu gibi değildi . Yani ne bileyim birşeyler gitmişti bitmişti sanki. Ama zamanla düzeldi çok şükür . Terapi aldım bu durumu psikologa anlattım . Zaten bir yada iki seans gittim . Bana bu durumun geçici olduğunu . Şuanda aglamamin öfke duymanın, haksızlığa uğramış gibi hissetmemin normal olduğunu söyledi. Ve 6 ay dedi beyin en büyük yası bile 6 ay tutarmis ve sonra o acı zamanla azalirmis. Dediği gibide oldu ilk gunlerle aramda dağlar kadar fark var. Eşimle o kadar çok tartisirdikki anlatamam . Normalde sesi çıkmayan ben evdeki eşyalara zarar vermeye başladım . Ama terapi inanılmaz iyi geldi. Birde burda çok yakın arkadaşlarım dostlarım var. Onlarda Allah razı olsun hiç bırakmadılar beni. Ne zaman istersen yaz sayfalarca yaz . Okurum , dinlerim hiç problem değil . Yanındayım...♥️

Aramızda 10 gün var bende geçen sene Şubat 20 de kaybettim Alper Tuğra mı rabbim hepimize sabır versin tekrarını yaşatmasın

Ahhh zor zamanlar canım psikiyatriye gitme psikoloğa git ilaç istemediğini konuşma terapisi için geldiğini söyle bilgim yok ama konuşarak da tedavi olabilirsin acını yaşa kim ne derse batar sana iyide kötüde bana en iyi gelen dua okumaktı sürekli nir şekilde dualar zikirler şifa oldu uyumak istediğin anda uyu hiç birşey yapmak zorunda değilsin keşke biriniz şurda olsanız birbirimize yaslanıp ağlasak iyileşsek

Merhaba kızlar, ağustos 2020 de melek kızımı kaybettim 39 haftalıktık. Kordon dolanmış, sezeryan ile alındı. Çok üzgünüm üzerinden belki toparlanılabilecek bir zaman geçti ama ben unutamıyorum ve korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan cesaret edemiyorum. Neden oldu niye oldu hiç arkasını aramadım asla doktoru suçlamadım. Çünkü verende alanda Rabbim böylesi hayırlıymış diyecek hiç bişeyim yok. Bu durumu yaşayanınız tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var mı? Allahım evlat isteyene herkese sağlıkla nasip etsin kucaklarını doldursun inşaallah.

Merhaba arkadaşlar. Çağrı Gülümser hocadan bahsedenler olmuş, bana bilgi verir misiniz. Kendisiyle nasıl bi süreç yaşadınız. Ben 36+1 de plasenta dekolman yaşadım, bu konuda yaklaşımı nasıl.

Merhaba kızlar, ağustos 2020 de melek kızımı kaybettim 39 haftalıktık. Kordon dolanmış, sezeryan ile alındı. Çok üzgünüm üzerinden belki toparlanılabilecek bir zaman geçti ama ben unutamıyorum ve korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan cesaret edemiyorum. Neden oldu niye oldu hiç arkasını aramadım asla doktoru suçlamadım. Çünkü verende alanda Rabbim böylesi hayırlıymış diyecek hiç bişeyim yok. Bu durumu yaşayanınız tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var mı? Allahım evlat isteyene herkese sağlıkla nasip etsin kucaklarını doldursun inşaallah.
Ben bu başlığı açıldığı ilk günden okumaya başladım yaklaşık 2500 sayfa var şu anda 430.Uncu sayfadayım 2011 kasım ayında açılmış orda sizin gibi bebeğini kaybeden çok kadın var ve onların çoğu 6 ay sonra hamile kalıp sağlıklı bebeklerini kucaklarına almışlar. Her hamilelik aynı olmaz demiş doktorları onlara bi bakın isterseniz

Bu arada başknız sağ olsu. İnşallah tez zamanda sağlıklı evladınızı kucağınıza alırsınız ama korkmayın her şey allahtan , bi kere olması bi daha olacağı anlamına gelmez kendinize iyi bi doktor bulun sadece

Ahhh zor zamanlar canım psikiyatriye gitme psikoloğa git ilaç istemediğini konuşma terapisi için geldiğini söyle bilgim yok ama konuşarak da tedavi olabilirsin acını yaşa kim ne derse batar sana iyide kötüde bana en iyi gelen dua okumaktı sürekli nir şekilde dualar zikirler şifa oldu uyumak istediğin anda uyu hiç birşey yapmak zorunda değilsin keşke biriniz şurda olsanız birbirimize yaslanıp ağlasak iyileşsek
Psikiyatre gitmek istiyorjm çünkü ben uzman psikoloğum, uzunca yıllar terapi aldım( kendi sürecimden geçtim) ve şu anda bi psikiyatriste ihtiyacım var diğer oğlumu kaybettiğimde kendi kendime atlatabildim, o zamanlar henüz dengem şaşmamıştı, bu oğlumda dengemi kaybettim , kendime hangi telkinde bulunsam, hangi arkadaşımla görüşsem yasla akalalı hangi kitabı okusam ve hangi çember ya da eğitime katılsam dahi ağlamam ve öfkem azalmıyor,

Back