Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben her yıl doğumgününde sosyal medyamdan melek bebek resmi paylaşırım kimse de umrumda değil :)

çok uzun zamandır buraya gelmemiştim nedense bugün gelmek istedim. yeni arkadaşlara sabırlar diliyorum. herşeye alışıyor insan ... aklına gelince yüreğin ilk günkü gibi acıyor ama ilk zamanki gibi heran aklına gelmiyor.. zaman ilaç, iyi mi kötü mü bilemedim

Ben yeni bir kayıp yaşadım 5 ay oldu burayı keşfettim yaşanmışlıklardan çok şey öğreniyorum bu topiğin en başından bir kitap okur gibi okuyorum sizide ordan biliyorum 2012 lerdeki yazışmalarınızı satır satır okuyorum nasıl atlattınız ne yaptınız ben nasıl yol izlemeliyim bana ışık oluyor Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirinize hiç birimize

Allah sabır versin, çok yeni daha ve her ne hissediyorsan hepsi normal. burada biz birbirimizi anlıyorduk ve iyi geliyordu, ne eşimiz ne ailemiz anlayamazdı bizi. ve yalnız ben değilmişim bir sürü melek annesi varmış tesellisi (teselli demek ne kadar doğru bilemem ama) bana iyi geliyordu hani sadece benim başıma gelmemiş gibi...
şöyle yaptım böyle yaptım şu iyi gelir diyemem zaman geçiyor hayatın içine dalıyorsun mecburen ve alışıyorsun ister istemez. Önceden her an aklındayken daha seyrek aklına gelmeye başlıyor ve ben bazen vicdan azabı duyardım daha seyrek aklıma geldiği için. Allah daha büyük acılar göstermesin. Ne durumdasın bilmiyorum ama kendini kapatma işin gücün varsa devam et mesela. Bir de sen üzgünsün etraftaki insanlar laylaylom ona da sinir oluyordum... Ama normali bu malesef..
Allaha şükür benim bir çocuğum vardı ikincimi kaybettim. Tüm arkadaşlarım yeniden anne oldular ve teker teker buradan gittiler. Yeni bebek te en büyük ilaçmış ben yeniden anne olamadım nasip olmadı. Bu içimde yara mesela onu kapatamadım. Yeniden bebeğim olsa nasıl hissederdim bilmiyorum. Ama şükür bir tane var dediğim gibi
Biz hep şey derdik, meleklerimiz cennette el ele oyun oynuyorlar :) Bunu düşünmek bana iyi geliyor.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat acısı göstermesin
sen sadece yaşadığın bu süreç hep böyle kalmayacak onu bil, ve dediğim gibi hissettiğin ya da düşünürken ne saçma dediğin herşey normal milleti boşver onlar konuşur senin gibi düşünemezler. iyi geliyorsa burada yazış arkadaşlarla burası bize çok iyi gelmişti

Rabbime şükür benimde bir evladım var o çok istemişti bende onun kadar istekliydim hala çok istiyorum korkularım var aşamıyorum bi türlü etrafımdaki doğum yapan hamile kalan herkese dua ediyorum burası zaten öyle biryer ki Allah çıkardı karşıma burası olmasa inanın bu olayı sadece ben yaşadım sanacaktım kendimi okadar alıştırmışım ki bebek fikrine hala yerine bişey koyamıyorum nasıl olur nasıl geçer nasıl hafifler bilmiyorum ama tek duam hayırlısıyla biran önce geçmesi Allah hepimize bol sabır versin yaşamayanın anlamadığı tek şey Allah kimseye de yaşatmasın

korkuları aşamazsın
ama bu olay bana bu hayatta çok plan yapmamayı çok düşünmemeyi öğretti. herşey olacağına varıyor. sen önce iyice toparlanmaya bak sonra eğer hazır hissedersen doktoruna danışıp tekrar gebelik düşün. ama duanı et gerisini Allaha bırak o ne nasip ederse onu yaşayacağız.. öyle mi olur böyle mi olur deme . hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişin olur inşallah.. tüm isteyenlerin de tabi

Ani gelişen bir gebelikti ama sonrasında o kadar plan proğram yaptımki anlatamam herşey hiç olmadığı kadar sıralı ilerledi birtek büyük beşiği kurmadım bebek arabasına varıncaya kadar aldım aslında benim başka bir açım vardı üstüne müjdeyle geldi sanki o yüzden ona çok bağlandım Allah büyük beter acılardan korusun olur olmaz rabbimin takdiri ama oğlum okadar çok istiyorki sanki doktora gitmemek ona karşı bencillikmiş gibi geliyo bu belirsizlik denizi beni çok yıpratıyo yaradanım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Cok zor bi aci gerçekten eylülün 16sinda bi sene olucak kızım gideli.. Benim yaşayan sağlıklı bebeğim yok, yine hamileyim şimdi cok şükür ama içimde cok korkular var ya yine yaşarsam diyeinşallah Rabbim korktuguma uğratmaz..

Allaha emanet buradaki arkadaşların benim tanıdıklarım hepsi tekrar anne oldular hatta ikişer kere oldular :))

Allaha emanet buradaki arkadaşların benim tanıdıklarım hepsi tekrar anne oldular hatta ikişer kere oldular :))
Orası ayrı tabi rabbime emanet, ınsallah bana da isteyen herkese de nasip eder Rabbim sağlıkla kavuşmayı..

Rabbim sağlık sıhhatle kavuşmayı kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah duanı dilinden düşürme Allah büyük sezeryanmıydın sende

Rabbim sağlık sıhhatle kavuşmayı kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah duanı dilinden düşürme Allah büyük sezeryanmıydın sende
Amin insallah amin, hep dua ediyorum tesbih cekiyorum, süreler okuyorum.. Yok benim bebegim 4 buçuk aylikti kurtaj şeklinde oldu

Senin de başın sağ olsn. İlk başlarda gerçekten çok zor ben burayı okuyup okuyup ağlardım aynı senin söylediğin gibi kitap gibi. 6 ay bekle demişti doktorum ben bekleyemem derdim. o zamanlar sanki hemen hamile kalsam giden bebeğin aynısı gelicekmiş gibi tuhaf bi his vardı hemen hamile kalmak isterdim. Sonra zaman içinde o giden bebeğimin artık gittiğini ve gelecek olanın başka bebek olduğunu kabullenince bu sefer (bizim tüp bebek) embriyo transferine bile gidesim gelmemeye başladı. Yani zamanla hislerin farklılaşıo. Benim bu ay sonunda kaybedeli 1 sene olmuş olacak, 4,5 aylık hamileyim hala aklıma geldikçe ağlıyorum ve şimdiki bebeğim için de korkuyorm ama şuan daha bilinçliym. Yani geçen sene böyle bişeyin başıma gelebileceğini bilmezdim aklımdan bile geçmezdi o yüzden şok olmştm. Şimdi yine olsa yine çok üzülürüm tabi Allah korusun ama geçen seneki şok halimi ve kabullenememezliği yaşamam heralde. Geçen sene bebeğimin cinsiyeti belli olur olmaz ismi belliydi herkese söylerdim mesela şimdi ne ismi belli ne de cinsiyetten bahsediyorum. İleriye yönelik bir hayal de kurmuyorum. Hayatta bir insanın başına gelen her şeyin benim de başıma gelme ihtimali olduğunu çok net anladım artık. Bilsem de o ihtimal yokmuş gibiydi benm için önceden. Ne bileyim daha ufak şeyleri kafaya takardım, artık öyle ufak şeyleri kafaya takmıyorum. Daha fazla an'ı yaşamaya başladım sanırım. Belki de bu yaşanan benim için bu konuda hayır olmuştur diyorum şimdi. Hepimizin gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah. Allah tüm melek annelerine sabır ve hayırlı evlatlar versin. Allah ilk çocuğunuzu da size bağışlasın.

Rabbim bu kez saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah, benimde bi yanim cok korkuyor bi yanim iyi düşünüyor, değişik duygular yaşıyorum..

Çok doğru söylüyorsun noktası virgülüne aynı duyguları yaşıyorum ben şimdi doktora gitmek istemediğim bölümdeyim rabbim kimseye yaşatmasın 2 kelimemden biri Alpertuğra bebek arabalarını gördükçe içim ürperiyor hem özeniyorum hem korkuyorum ama oğlum çok istiyor duygularım karmakarışık rabbime bıraktım neyi ne zaman verirse burdayım Allah bi daha nasip ederim bilmem ama bende ne isim koyarım ne birşey alırım ama 2 doktor bir psikolog eşliğinde olur ancak doğumum (büyük konuşmayım) bu sefer hele kimmmseye varlığından bahsetmem hayırlısıyla kucağına alıp koklamak büyütmek nasip etsin inşallah

kaçıncı haftada kaybettiniz siz. Sebepsiz miydi?

kaçıncı haftada kaybettiniz siz. Sebepsiz miydi?
35. Hafta ani kalp durması sebebi belli değil Allah’ın takdiri ama bana göre doktor ihmali var yüzde yüz eminim son kontrolde nst yi beğenmemesine rağmen beni eve gönderdi tam 1 hafta sonra kalbi durdu yaptığı ölçümler bebek doğunca alakasız çıktı neler neler

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim, umarım hata değiildir. Ölçümlerin alakasız çıkması normal zaten %10 farklar olabiliyor hiçbi doktor milimetrik ölçemez. Ne diyim tekrar başınız sağolsn allah güvenebileceğimiz doktorlarla karşılaştırsın. Olacağı varsa en iyi doktor bile engel olamıyor neticede.

Kan sulandırıcı kullanıyor muydun peki? Genelde kalp durması sebebi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…