- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Ben olsam hamile kalmadan once asi olurdum. Neticede hasta olursan onun yan etkilerinin asidan daha kotu oldugu biliniyor. Allah korusun hamileyken covid olursan da bebege zarari olabiliyormus ya da annenin yogun bakima yatma olasiligi hamilelikte 3 kat artiyormus.Kızlar bugün aile hekimine gittim gebelik istemi için tahlil yaptırdım aşıyı sordum gebelik düşünüyorsan asi olmanı tavsiye etmem yinede kadın doğum uzmanına bı danış dedi sizler naptınız ne yapmalıyım sizce eninde sonunda bu asi olunacak zaten sosyal medyada meşhur bı dokturun sayfasında gördüm asi olabrsnz diyor bilemedim
Ben de böyle düşündüm ama doktor kafamı karstrdiBen olsam hamile kalmadan once asi olurdum. Neticede hasta olursan onun yan etkilerinin asidan daha kotu oldugu biliniyor. Allah korusun hamileyken covid olursan da bebege zarari olabiliyormus ya da annenin yogun bakima yatma olasiligi hamilelikte 3 kat artiyormus.
ilk defa böyle diyen dr duydum bütün doktorlar hamileler ve emzirenler ve bebek düşünenler yaptırabilir diyor. Ben hamileyim ama önceki gebeliğimde plasenta sorunu yaşadığım için henüz cesaret edemedim ama bana da kendi doktorum yaptırabilirsin demiştiBen de böyle düşündüm ama doktor kafamı karstrdi
Ben oldum asi cnm doktorum önerdi Nisan sonu oldum ilk dozu, ikinci dozu olmadan hamile olduğumu öğrendim cok şükür. Kalp atışlarını da duydum minik mucizemin.. Rabbim ins bu kez saglikla kucagima almayi nasip eder.. Darısı bekleyen herkesin başına olsun ins, hepiniz dualarımdasiniz..Kızlar bugün aile hekimine gittim gebelik istemi için tahlil yaptırdım aşıyı sordum gebelik düşünüyorsan asi olmanı tavsiye etmem yinede kadın doğum uzmanına bı danış dedi sizler naptınız ne yapmalıyım sizce eninde sonunda bu asi olunacak zaten sosyal medyada meşhur bı dokturun sayfasında gördüm asi olabrsnz diyor bilemedim
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı Bi şeklide kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına. Bizlere de dua et darısı diğer isteyenlerin başına olsun inşallahBen oldum asi cnm doktorum önerdi Nisan sonu oldum ilk dozu, ikinci dozu olmadan hamile olduğumu öğrendim cok şükür. Kalp atışlarını da duydum minik mucizemin.. Rabbim ins bu kez saglikla kucagima almayi nasip eder.. Darısı bekleyen herkesin başına olsun ins, hepiniz dualarımdasiniz..
Etmem mi cnm hep ediyorum, rabbim nasip etsin ins hepimize en güzel zamanda..Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı Bi şeklide kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına. Bizlere de dua et darısı diğer isteyenlerin başına olsun inşallah
Canm benim çok sevindimm hayrlı uğurlu olsun Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin bu sefer :) dün akşam sosyal medyadan ünlü bı kadın doğum uzmanına sordum olabilirsin hiç bı sorun teşkil etmez dedi o yüzden birazdan gidip aile hekimimle konusucagim olmak istiyorum diye ben de açıkçası bı sorun olacağını zannetmiyorum ama işte içime bı kurt düşürdü doktor tabi o da kendince haklıdır ama sonuç olarak hepimiz eninde sonunda bu asiyi olacağızBen oldum asi cnm doktorum önerdi Nisan sonu oldum ilk dozu, ikinci dozu olmadan hamile olduğumu öğrendim cok şükür. Kalp atışlarını da duydum minik mucizemin.. Rabbim ins bu kez saglikla kucagima almayi nasip eder.. Darısı bekleyen herkesin başına olsun ins, hepiniz dualarımdasiniz..
Ası konusunda bende gebelikten önce şansım olsaydı olurdum diyorum şu anki düşüncemle...gebelikte covit geçirdim çok şükür ağır geçmedi ama hala yan etkisi sürüyor.. aşısız olduğum için daha ağır da olabilirdi.. Bu yüzden asi olmayı düşün kuzum doktora danış öyle karar verKızlar bugün aile hekimine gittim gebelik istemi için tahlil yaptırdım aşıyı sordum gebelik düşünüyorsan asi olmanı tavsiye etmem yinede kadın doğum uzmanına bı danış dedi sizler naptınız ne yapmalıyım sizce eninde sonunda bu asi olunacak zaten sosyal medyada meşhur bı dokturun sayfasında gördüm asi olabrsnz diyor bilemedim
Sağol cnm amin insCanm benim çok sevindimm hayrlı uğurlu olsun Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin bu sefer :) dün akşam sosyal medyadan ünlü bı kadın doğum uzmanına sordum olabilirsin hiç bı sorun teşkil etmez dedi o yüzden birazdan gidip aile hekimimle konusucagim olmak istiyorum diye ben de açıkçası bı sorun olacağını zannetmiyorum ama işte içime bı kurt düşürdü doktor tabi o da kendince haklıdır ama sonuç olarak hepimiz eninde sonunda bu asiyi olacağız
inşallah her şey gönlüne göre olsun cnm. Doktor hızlı hamile kalman için bir şey önerdi mi yumurta takibi vs..Kızlar aşıyı bıraz askıya aldım kafam biraz karıştı galiba ilk 3 ay cenine zarar verebiliyormus dursun bakalım eylüle kadar gebelik olmassa öyle asi olacağım vardr dokturunda uyarmasinda bir hikmet diyorum çünkü iki kere gittim söyledim asi olacagm diye doktor o zaman hamileliği 6 ay ertele dedi onuda ben istemedim hayrlisi olsun bakalım biraz bekliyelim
Yok hayır bu bahsettiğim doktor aile hekimiinşallah her şey gönlüne göre olsun cnm. Doktor hızlı hamile kalman için bir şey önerdi mi yumurta takibi vs..
çook sevindim hayırlı olsn sağlıkla kucağına al inşallah cnm darısı tüm melek annelerinin başına inşallahKizlar gecen sene tam bu zamanlar sezeryanla kaybetmiştim bebegimi 9 Ağustos'da.. Bu gruptaki arkadaslarim ilac oldu bana. Kimsenin ailemin bile anlamadigi kadar anladi, çünkü ayni durumdaydim daha iyi kim bilebilir.. Yeniden hamile kalip saglikla bebegin kavuşanlari okuyorduk umut oluyordu. Sezeryandan sonra 6 ay mi bekleyelim 1 sene mi derken günler geçmek bilmedi ama ben 11 ay sonra anca toplarlayabildim şimdi hamileyim çok şükürinşallah saglikla kucagima alip büyütmek de nasip olur. Tüm dualarimda Allahim sen önce melek annelerine sonra isteyen ve bakabilecek herkese nasip et diye dua ediyorum. Hep dualarimdasiniz. İlk hamilelik gibi olmuyor insan tam sevinemiyor birsey olacak diye korkuyorum siz de bana dua edin güzel haberlerimiz çoğalsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin tamamına ersin benimde sezeryan oldu bebeğimin kalbi durmuştu bende zamanı kestiremiyorum dr unuz bir sıkıntı gördümü dikişlerde birde yaş kaç yani kısacası biraz detay istiyorum özeldende yazsan olur doğum haberini de almak nasip olsun inşallahKizlar gecen sene tam bu zamanlar sezeryanla kaybetmiştim bebegimi 9 Ağustos'da.. Bu gruptaki arkadaslarim ilac oldu bana. Kimsenin ailemin bile anlamadigi kadar anladi, çünkü ayni durumdaydim daha iyi kim bilebilir.. Yeniden hamile kalip saglikla bebegin kavuşanlari okuyorduk umut oluyordu. Sezeryandan sonra 6 ay mi bekleyelim 1 sene mi derken günler geçmek bilmedi ama ben 11 ay sonra anca toplarlayabildim şimdi hamileyim çok şükürinşallah saglikla kucagima alip büyütmek de nasip olur. Tüm dualarimda Allahim sen önce melek annelerine sonra isteyen ve bakabilecek herkese nasip et diye dua ediyorum. Hep dualarimdasiniz. İlk hamilelik gibi olmuyor insan tam sevinemiyor birsey olacak diye korkuyorum siz de bana dua edin güzel haberlerimiz çoğalsin insallah
Merhaba canim ben 32 yaşindayim doktorum 6. Aydan sonra düşünebilirsin diyordu ama ben 7 8 ay geçsin daha garanti olsun bidaha sorun yaşamiyim istemiştim derken 11 ay sonra hazir olabildim. Bekletmeden geldi çok şükür. Doktorum kesenin etrafinda kanama yok dikiş yerinden uzaga yerlesmis dedi. Sezeryanla saglikli bebegi olup 3 ay icinde tekrar hamile kalan da oluyor onlar da saglikli dogum yapabiliyor ama her beden kaldirmaz. Burda sezeryandan sonra 6 ay beklemeyip hamile kalip cok zor bir hamilelik geciren birkac tanidigim oldu neyazikki cok sukur hamilelikleri devam ediyor ama zor. Rahat bir beden ve psikoloji icin kesin beklenmesi taraftariyim. Bizler bu uzuntuyu yasamis anneler olarak kesinlikle 6 aydan once riske atmamaliyiz. Hic birsey olmayadabilir ama ya olursa o saatten sonra dönüşü yok. 6 ay gercekten oyle cok uzun bir zaman degil tabi bunu en cok yaşayan bilir ben dakikalari sayardim resmen ama geçecek. Çok geçmiş olsun bu yollardan gecmek cok zor sana once sabir sonra da hayirli zamanda saglikli bi bebis diliyorumHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin tamamına ersin benimde sezeryan oldu bebeğimin kalbi durmuştu bende zamanı kestiremiyorum dr unuz bir sıkıntı gördümü dikişlerde birde yaş kaç yani kısacası biraz detay istiyorum özeldende yazsan olur doğum haberini de almak nasip olsun inşallah
Aminnn çok teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle doğsun inşallahMerhaba canim ben 32 yaşindayim doktorum 6. Aydan sonra düşünebilirsin diyordu ama ben 7 8 ay geçsin daha garanti olsun bidaha sorun yaşamiyim istemiştim derken 11 ay sonra hazir olabildim. Bekletmeden geldi çok şükür. Doktorum kesenin etrafinda kanama yok dikiş yerinden uzaga yerlesmis dedi. Sezeryanla saglikli bebegi olup 3 ay icinde tekrar hamile kalan da oluyor onlar da saglikli dogum yapabiliyor ama her beden kaldirmaz. Burda sezeryandan sonra 6 ay beklemeyip hamile kalip cok zor bir hamilelik geciren birkac tanidigim oldu neyazikki cok sukur hamilelikleri devam ediyor ama zor. Rahat bir beden ve psikoloji icin kesin beklenmesi taraftariyim. Bizler bu uzuntuyu yasamis anneler olarak kesinlikle 6 aydan once riske atmamaliyiz. Hic birsey olmayadabilir ama ya olursa o saatten sonra dönüşü yok. 6 ay gercekten oyle cok uzun bir zaman degil tabi bunu en cok yaşayan bilir ben dakikalari sayardim resmen ama geçecek. Çok geçmiş olsun bu yollardan gecmek cok zor sana once sabir sonra da hayirli zamanda saglikli bi bebis diliyorum
Seni öyle iyi anlıyorum ki..Kızlar merhaba, haftaya çarşamba benim bebeğimin doğum günü. 31 Ağustos da kaybettiğimiz gün. Eşime ya da başkasına bişey demeye çekiniyorum ama siz bebeğinizin doğduğu ya da öldüğü gün bişey yaptınız mı? Normalde ölüm senesinde dua okunur hayır yapılır fln fakat günahsız bir bebeğe ne dua okunuyor ne bişey zaten. Hiçbişey yapmazsam da umursamıyorum gibi geliyor. Genelde üzüntülerimi de içimde yaşayan bir insanımdır o yüzden yaygaracı gibi görünmek de istemiyorum bişey yaparsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?