How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ne zamandır istiyosun cnm? Benimde 6 ay oldu olmadi artık gidicem doktora bu au bayrama denk geldi gidemedim.. Gerçekten cok zor bana da doktorum hamile kalman daha kolay şimdi deyip baya moral vermişti ama olmadi..
Niye daha kolay oluyormuş ki?inşallah kalırız

İsyan etmemek çok zor bilmiyorum bende ara sıra kendime hakim olamayıp agladigim esnada agzimdan çıkmıştır isyan cümleleri..olmaması lazım ama bazen o kadar aciz güçsüz ve zayıf oluyoruki eminim bicogunuz boylesinzdr hele şu son zamanlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum yoruldum madden manen..
Gercekten bazı şeyler nasip olmayacaksa olmuyor iki yıl aranın ardından gelip 8 ay karnmda tasidigim doğumuma günler kala kaybettim hemde nedensiz ne biliyim insan düşününce nefsine ağır geliyor iyiki inancım var diyorum yoksa Cok zor öyle olduğu halde zor dayaniyorum hatta dayanamiyorum bu aralar bide herşey üst üste geldi bende acı çekerken bı taraftan gurbet bı taraftan pandemi kapanma sokağa çıkmama yasaklar asosyallik aileden uzaklık kuzenlerimden arkadaşlarımdan duydugum hamilelik haberleri doğum yapmış haberleri hep üst üste geldi karşı komşum karnı burnunda hamile alt komşum yeni doğum yaptı tek karstgm arkadaşm ikinciye hamile yani böyle her taraftan sıkstrdi Rabbim sosyal medyaya giriyorum hep bebekli ailelr hamilelik resimleri artık diyorumki yok bı benim başıma geldi galiba bende bı sorun var diyorum hemen kardeşi olur dediler o da nasıp olmadi belki acısı hafifler dedik ama işte Rabbim daha zmani var diyor güzel Rabbim...en iyisini O bilir elbet.
Çok zor kızlar çok...her türlüsü zor bazen benimde sabrım kalmıyor kekse elimden bişey gelse gelmiyor bu çok farklı bı aciymis
Ben de acıdan çıldıracak gibiyim.
Ben mesela babamı da çok anı şekilde kaybettim.
Ama bu çok başka.gecmiyor hafiflemiyor soğumuyor
Artık anladım ki bunun tek ilacı bir bebek.ya da benim de ölüp gitmem.
Kendi adıma durumlar böyle.

Oyle deme ölüp gitmek falan.. Buda bi imtihan ağır bi imtihan ama sabretmekten baska care yok..

Ahmetinannesi011 Aynı kaderi yaşıyoruz canım acı bi yandan gurbetteyım 4 ay oldu annemleri goremedim pandemıden dolayı kımsem yok gorustugüm burda dort duvarın ıcınde acımla baş başayım ah kızım olsaydı yanımda ah gitmeseydın be meleğim bana can olucaktın dıye dıye işte..Bende hep alıyorum hamılelık haberleri yeni doğum yapmıslar çok üzülüyorum yani kaldıramıyorum tahammül edemıyorum eksıye düşüyorum hemen allahtan sosyal medya kullanmıyorum bu olayımdan beri whatsaptada durumları sona alıyorum paylasanları yanı canımı ne acıtıyorsa gormemeyi sağlıyorum napayım dayanamıyorum...Rabbım duysun sesimizi biz melek annelerini bu zor günlerden çekip alsın tutuncak bir umut meleğimizin kardesini nasip etsin yoksa çok zor çok mahvoldum psikolojım çok bozuldu yıprandım canım cok yanıyor bazen dıyorum rabbım benı kızıma kavustur gücüm yok yaşamaya kaldıgım yerden devam etmeye

Ne zamandır istiyosun cnm? Benimde 6 ay oldu olmadi artık gidicem doktora bu au bayrama denk geldi gidemedim.. Gerçekten cok zor bana da doktorum hamile kalman daha kolay şimdi deyip baya moral vermişti ama olmadi..
Eylülden bu yana.aslinda iki sene hamilelik için normal bı zamanda ben galiba biraz sabırsızim korkuyorum tekrar olacakmi olmayackmi diye stresten bile olmuyor olabilir bilmiyorum inşallah bı doktora goruneyim diyorum önlem amaçlı.
Banada öyle hemen tekrar olur dendi burda okuduklarimda öyle olmuş genelde ama olmadı işte çok isteyince olmuyor sanki...
Eşime keciboynuzu özü icirmistim kendmde bal çörekotu yemiştim hamile kaldıgim ay bu ay yine bı öyle deneyelim diyorum ve tabiki bide kafadan cikarmak en önemlisi hamile kaldıgm ayı düşünüyorum çok sosyaldik o ay arkadaslrla karisiyorduk kafam çok dağılmıştı Teheccüd namazı kılıp ağlayarak yalvarmistim Rabbime ve nasip de etmişti yine olacak biliyorum Allahn izniyle ama işte biraz zaman ...

Sakin öyle düşünmeyin..Allah korusun isyana giriyor bakın.Evet başımıza gelen çok zor bı durum ama daha beterlerini görünce yinede bin şükür halimize diyoruz dememiz lazım.Sadece biraz sabır ve zaman.en iyi ilaç dua etmek ve dua almak..Rabbim kucaginizi doldursun en hayrli zamnda

Ahmetinannesi011 Aynı kaderi yaşıyoruz canım acı bi yandan gurbetteyım 4 ay oldu annemleri goremedim pandemıden dolayı kımsem yok gorustugüm burda dort duvarın ıcınde acımla baş başayım ah kızım olsaydı yanımda ah gitmeseydın be meleğim bana can olucaktın dıye dıye işte..Bende hep alıyorum hamılelık haberleri yeni doğum yapmıslar çok üzülüyorum yani kaldıramıyorum tahammül edemıyorum eksıye düşüyorum hemen allahtan sosyal medya kullanmıyorum bu olayımdan beri whatsaptada durumları sona alıyorum paylasanları yanı canımı ne acıtıyorsa gormemeyi sağlıyorum napayım dayanamıyorum...Rabbım duysun sesimizi biz melek annelerini bu zor günlerden çekip alsın tutuncak bir umut meleğimizin kardesini nasip etsin yoksa çok zor çok mahvoldum psikolojım çok bozuldu yıprandım canım cok yanıyor bazen dıyorum rabbım benı kızıma kavustur gücüm yok yaşamaya kaldıgım yerden devam etmeye
Seni öyle iyi anlıyorumki Kübra.Evet seninle durumlarımiz aynı.Ben son zamanlarda baya iyiydim ama şu tam kapanma olayı beni mahvetti calismadigim için hep evdeydim hiç dışarı çıkamadım market ev market ev bunaldım fazla komşum arkadaşım da yok malesef normalde onlara bı gidip geliyordum iyi geliyordu ailem bı saatlik mesafedeler ama şehirlerarası yasakdn gidemedik bayramda en son baktım bu böyle olmayacak kafam çok dolu bunaldim eve sıgamiyorum eşim dedi kalk gidelim iyi değilsin herşeyi göze alıp gittik bı kaç gün iyi geldi degisklik yoksa kafayı yiyecektim galiba.bide ufak bı sinir krizi geçirdim herşey üst üste geldi aglamayla karışık bı kriz geçirdim gidisatim iyiye gitmiyor gibi ama hayrlisi bazen bakıyorum çok iyiym eşimde öyle diyor ailemde ama bazen depresyona giriyorum maneviyatinda çok etkisi olduğunu düşünüyorum salıyorum bi anda bilmiyorum çok zor durumlar ama tabi yinede akıl sagligimiz beden sağlığımız açısından böyle yapmamak lazım elde olsa keşke..

Seni öyle iyi anlıyorumki Kübra.Evet seninle durumlarımiz aynı.Ben son zamanlarda baya iyiydim ama şu tam kapanma olayı beni mahvetti calismadigim için hep evdeydim hiç dışarı çıkamadım market ev market ev bunaldım fazla komşum arkadaşım da yok malesef normalde onlara bı gidip geliyordum iyi geliyordu ailem bı saatlik mesafedeler ama şehirlerarası yasakdn gidemedik bayramda en son baktım bu böyle olmayacak kafam çok dolu bunaldim eve sıgamiyorum eşim dedi kalk gidelim iyi değilsin herşeyi göze alıp gittik bı kaç gün iyi geldi degisklik yoksa kafayı yiyecektim galiba.bide ufak bı sinir krizi geçirdim herşey üst üste geldi aglamayla karışık bı kriz geçirdim gidisatim iyiye gitmiyor gibi ama hayrlisi bazen bakıyorum çok iyiym eşimde öyle diyor ailemde ama bazen depresyona giriyorum maneviyatinda çok etkisi olduğunu düşünüyorum salıyorum bi anda bilmiyorum çok zor durumlar ama tabi yinede akıl sagligimiz beden sağlığımız açısından böyle yapmamak lazım elde olsa keşke..
Şu son bı ayda 3 kuzenimin hamilelik haberi aldım karşı komşumun aldım aynı anda evlendimz arkadaşlarımızın ikinci hamileik haberleri aldim hatta beraber hamile kalmayı çok istedgmz bı arkaddasm vardı onların olmuyordu eşinde sıknti vardı bizden daha önce evlenmislerdi tedavi oluyorlardı ve ben hamile kalınca benle direk irtibatı kesti adeta düşman ilan etti aynı sehirde birbirimize yoldaş olmuştuk komşu olmuştuk aynı memleketliyiz o da gurbetteydi aynı benim gibi çok iyiydi aramız ama kendini kötü hissedince benle iletişimini kesti ben hamileyken bunlara üzüldüm bı taraftan belki size basit gelebilr ama benm tek yoldaşım olunca sevinr zannettim beraber büyütür bakarız diye düşündüm ama tahmn ettigim gibi olmadı onada çok dua ediyordum seninde olacak diye seviyordum kendisini ama bana yaptığını hiç unutamam yolda sokakta görsek yüzüme bakacak hali yok çok ayıp etti işte bu arkadaşımn daha yeni dogum yaptığını öğrendim bı kizi olmuş onun adına çok mutlu oldum 5 sene sonra Rabbim nasip etmiş ne guzel hamile olduğunu hiç duymamıştım ortak tandgmz çok olmasına rağmen.iste Rabbimin takdiri hadi benimle iletişimi kesti hamile kaldım diye çok sacmada e bebeğimi kaybettim basın sağolsun bile demedi nasl bı insanlık düşman da yine denir nasıl insanlar var hicmi kimseye guvenemycez ben anlamadimki sonrada diolar niye kimseyle karismiyosun bende bı sanssszlik var bu konuda galiba..işte böyle böyle birikti kızlar ve bı anda zoruma gitti herşey sanki kendimi boşluğa firlatilmis gibi hissettim normalde insanları takmayan bı insandım ama bazen takiyosun işte neyse her insan bı ders tecrübe Allah hakiki dostlarla komşularla insanlarla karşılaştırsın yarı yolda bırakacak kıskanacak insanlardan uzak eylesin hepimzi

Ahmetinannesi011 Evet canım hatta yazmıstın iyi oldugunu ben çok mutlu olmuştum ama işte öyle bir ruh halı içindeyız ki anımız anımızı tutmuyor bi anda düşebılıyoruz yenılıyoruz dik durmaya bende öyle çogu zaman sinir krizi gecırıyorum böyle elim kolum kalkmıyor hiçbirseye enerjim gidiyor insan rüyasında bile ağlarmı dün gece rüyamda benle aynı anda doğum yapan arkadası goruyorum yurumelik olmus kızı yanıma oturuyor ağlamaya baslıyorum imrenıp kızımı hatırlayıp yani demem o ki rüyamda bile bu haldeyım allahım sen büyüksün zor durumdayım bazen gercekten aklımı yitırmekten korkuyorum saldım bende kendımı rabbım korusun iyi etsin bizi

Ahmetinannesi011 Sen ne kadar iyi niyetli düşünmüşssün oysaki işte bu başımıza gelen insanların ne oldugunu anlamamızı sağladı bende yaşıyorum böyle durumlar inan ama üst üste gelınce duyunca ıste mahvoluyor ınsan çok dersler aldım ben değistim zaten eskı ben yok ne bilim ailem dısında insanlara artık uzağım elbet bir sekılde canımı acıtçaklarını düşünüyorum çok hassasım ve bu benım en kötü huyum aynen öyle canım rabbım iyi insanlarla karsılastırsın kalbi güxel insanlarla acımızı hatırlatıp canımızı yakmayan ınsanlarla karsılastrsın🤲🏻

Ahmetinannesi011 Evet canım hatta yazmıstın iyi oldugunu ben çok mutlu olmuştum ama işte öyle bir ruh halı içindeyız ki anımız anımızı tutmuyor bi anda düşebılıyoruz yenılıyoruz dik durmaya bende öyle çogu zaman sinir krizi gecırıyorum böyle elim kolum kalkmıyor hiçbirseye enerjim gidiyor insan rüyasında bile ağlarmı dün gece rüyamda benle aynı anda doğum yapan arkadası goruyorum yurumelik olmus kızı yanıma oturuyor ağlamaya baslıyorum imrenıp kızımı hatırlayıp yani demem o ki rüyamda bile bu haldeyım allahım sen büyüksün zor durumdayım bazen gercekten aklımı yitırmekten korkuyorum saldım bende kendımı rabbım korusun iyi etsin bizi
Gerçekten iyiydim bu yasaklardan önce galiba bunun çok etkisi oldu canım daraldığında bı yerlere çıkıp dolasabiliyoduk bu yirmi günlük kapanma sürekli herşey yasak yasak bunalıma girdim acı çekerken bı taraftan eve hapsolmak kolay değil Allah kimseye yaşatmasın.tabi bide bazen herşey üst üste geliyor tam iyiyim derken bı haber bı olay yikilmana sebep olabiliyor psikolojime yetişemiyorum ama inşallah biraz kafamı dağıttım haftasonu bı ailemin yanına gittik iyi geldi şimdi yasaklarda biraz esmesi şükür biraz daha rahat olurum inşallah motivasyon her zaman aynı sabit kalmıyor keşke kalsa ama insanız işte bide ben ikizler burcuyum malesef 5 dkda duygularım değişebiliyor bu çok kötü bişey ..

Ahmetinannesi011 Sen ne kadar iyi niyetli düşünmüşssün oysaki işte bu başımıza gelen insanların ne oldugunu anlamamızı sağladı bende yaşıyorum böyle durumlar inan ama üst üste gelınce duyunca ıste mahvoluyor ınsan çok dersler aldım ben değistim zaten eskı ben yok ne bilim ailem dısında insanlara artık uzağım elbet bir sekılde canımı acıtçaklarını düşünüyorum çok hassasım ve bu benım en kötü huyum aynen öyle canım rabbım iyi insanlarla karsılastırsın kalbi güxel insanlarla acımızı hatırlatıp canımızı yakmayan ınsanlarla karsılastrsın🤲🏻
Ahh Ahh...çok sorunu giden üzücü bı durum oldu böyle bişey yaşayınca kimse tekrar güvencem ben diyorum tabi genelleme iyi bişey değil ama ne biliyim işte yine ben güzel düşünüyorum Rabbim bebeğine sağlık sıhhat uzun ömür versin ne güzel benim yasadgmi yaşamamış acıları çekmemiş...inşallah onun etrafında da bana yaptgi saçma sapan kıskançlıklar la dolu arkadaşları olmaz bize kötülükle yaklaşana iyi niyetle yaklaşıyoruz napalim insanlık bunu gerektirir

Eylülden bu yana.aslinda iki sene hamilelik için normal bı zamanda ben galiba biraz sabırsızim korkuyorum tekrar olacakmi olmayackmi diye stresten bile olmuyor olabilir bilmiyorum inşallah bı doktora goruneyim diyorum önlem amaçlı.
Banada öyle hemen tekrar olur dendi burda okuduklarimda öyle olmuş genelde ama olmadı işte çok isteyince olmuyor sanki...
Eşime keciboynuzu özü icirmistim kendmde bal çörekotu yemiştim hamile kaldıgim ay bu ay yine bı öyle deneyelim diyorum ve tabiki bide kafadan cikarmak en önemlisi hamile kaldıgm ayı düşünüyorum çok sosyaldik o ay arkadaslrla karisiyorduk kafam çok dağılmıştı Teheccüd namazı kılıp ağlayarak yalvarmistim Rabbime ve nasip de etmişti yine olacak biliyorum Allahn izniyle ama işte biraz zaman ...
Haklısın cnm zaman normal de Biz sabırsızlanıyoruz iste.. Bende 6 aydır hic rahat birakmadim vücudumu Habire bişeyler kullanıyorum.. Ben de hamile kaldığım ay cok rahattım ya direk tedaviye odaklanmistim..

Haklısın cnm zaman normal de Biz sabırsızlanıyoruz iste.. Bende 6 aydır hic rahat birakmadim vücudumu Habire bişeyler kullanıyorum.. Ben de hamile kaldığım ay cok rahattım ya direk tedaviye odaklanmistim..
Ben hamileliğimden önce bı doktora gitmiştim iki sene deneyin bir sene yeterli bı sure değil demişti diğer doktorlar bı bir sene demişti anlamamıştım cidden tam ikinci senemiz de aldık haberi demekki böyle bı zaman var demiştim inşallah bu sefer iki yıla gerek kalmaz ama bilmiyorum işte kafada da bitiyor onuda nasıl yapicaz bilmiyorum çünkü kayıptan sonra insan daha bı çok istiyor bu da bı gerçek..hakkmzda hayrlisi olsun insallah

Ben hamileliğimden önce bı doktora gitmiştim iki sene deneyin bir sene yeterli bı sure değil demişti diğer doktorlar bı bir sene demişti anlamamıştım cidden tam ikinci senemiz de aldık haberi demekki böyle bı zaman var demiştim inşallah bu sefer iki yıla gerek kalmaz ama bilmiyorum işte kafada da bitiyor onuda nasıl yapicaz bilmiyorum çünkü kayıptan sonra insan daha bı çok istiyor bu da bı gerçek..hakkmzda hayrlisi olsun insallah
Aynen haklısın kayıptan sonra takmamak da cok zor.. Ben gidicem bidahaki ay doktora. Doktorum bana 6 ay dene olmazsa gel bakarız demişti

Ahmetinannesi011Bende ikizler burcuyum canım duygularımla savasıyorum resmen günün yarısı mutlu yarısı mutsuz anında ele gecıyor duygularım beni

Ahmetinannesi011Bende ikizler burcuyum canım duygularımla savasıyorum resmen günün yarısı mutlu yarısı mutsuz anında ele gecıyor duygularım beni
O zaman beni en iyi sen anlarsın canım bu burcun insanı olmak çok zor bı anim bı anımı tutmuyor bazen..bide bu aralar her konuştuğum kişiye iyi değilim bunaldım sıkldm kötüyum dedikçe sanki dahada kötü oldum bugün dedim yeter artık tamam bı atak gecrdin hadi kendine gel olur zaman zamam çok normal deidm şefkatle yaklaştım diğer türlü niye böyle oldun yine niye böyle kötüsün dedikce kendime kötü davraniyorum öz şefkatle yaklaşınca sanki daha normalmiş gibi geliyor herşey böyle bı karar aldım bı muddette bebek konuşmak istemiyorum yani en azından bı sure rafa kaldırdım ruh sagligim açısından en uygunu bu çok istedim sonu kötü bitti çok istemeden nasıl oluyor bide onu deniycem

Ahmetinannesi011 Tabi anlarım canım ben bebeğimi kaybetmeden öncede burcumdan dolayı hep bi duygu degısımı yasardım ama bu olaydan sonra daha sancılı yasıyorum.Kendımıze kötü davranıyoruz yıpratıyoruz bedenımızı kalbımızı yoruyoruz ama elde değil dediğin gibi şevkatle yaklasmak lazım ne bilim kendımızı bi sekılde motıve etmeliyix evet kötüyüm dedikce insan o modda kalıyor bakalım zamana bıraktım bende güzel şeyler olur inşallah hakkmızda

Back