- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Ne güzel demişsin cnm herşeyde vardır bi hayır yasanmasi gerekiyormus.. Bende dualarla ayakta duruyorum yoksa gerçekten zor bu acıya dayanmak.. Ins kardeşleri gelir meleklerimizin bian önce..Selamünaleyküm güzel anneler...
Nasılsınız neler yapıyorsunuz inşallah dimdik güçlü bı şekilde hayatlarıniza devam ediyorsunuzdur...
Bende hala bı değişiklik yok Rabbim meleğimin kardeşini göndermedi henüz bekliyorum Rabbime sığındımmutlaka hemen olmamasininda bı hikmeti vardr diye düşünüyorum kızlar çünkü inanın günden güne kendimi çok daha iyi hissediyorum etrafındakiler de bunun farkında bı seneyi doldurduk artık ve zaman gercekten ilacmis ilk aylar sürekli bahsetmek isterdim konuşun benle susturmayin beni diye ağlardım şimdi canım bu konu hakkında hiç konuşmak istemiyor yaşandı ve yaşanması gerekiyormuş Rabbim bizim için en iyisini bilir diyip kapatıyorum acımı bu bir sene içinde çok derinine kadar yaşamam benim için çok iyi oldu çok ağladım krizler gecirdim ama şu an hiç birini yaşamıyorum ara ara duygusal anlarımda biraz gözyaşı döküyorum sonra hemen kendimi toparliyabiyorum Güzel Rabbim öyle bı verdiki Sabrini bizzat şahit oldum o ilk günler Dünya tersine dönmüş bı daha asla düzelme ben diyordum ama bakın işte şu an geldiğim durum çok çok iyi...hiç bı psikolojik destek almadan ilaç kullanmadan tamamen önce Rabbimin büyük yardımı sonra kıymetli eşim herşeyim ve ailem ve eşimin ailesinin desteğiyle bugünlere geldim herkes gözlerinin içi gülüyor çok iyi görünüyorsun diyor evet gerçekten çok iyiyim ben Allah'a dayandım sığındım yüreğimi ONa açtım o içimi biliyor dedim dua ettim ediyorum inşallah bizimde birgün meleklrimizin kardeşleri gelince bu acılar yerini sevince birakicak eminim...o günler yakındır inşallah güzel gönüllerimizi endişeyle yormayalim artık eşimde bende çok istiyoruz ama bakalım kısmet bu işler biseyi çok isteyince galiba imtihanın oluyor o yüzden akışına bırakmak bazen en iyisi...
Hayat böylede güzel sevdiklerine sahip çıkıp yola devam Rabbim yardmcmz olsun iftar vaktinde hepinize dua edicez sizlerden de dua bekliyorum Allah razı olsun güzel haberlerle geri donebilirim inşallah en kısa hayrlı vakitte
İnşallah canım.Rabbimin hazinesi geniş bır alan Rabbim belki ikiz verir o kadar çok dua aldimki bu ikiz konusunda bellimi olur :)Ne güzel demişsin cnm herşeyde vardır bi hayır yasanmasi gerekiyormus.. Bende dualarla ayakta duruyorum yoksa gerçekten zor bu acıya dayanmak.. Ins kardeşleri gelir meleklerimizin bian önce..
Ya ne güzel olurİnşallah canım.Rabbimin hazinesi geniş bır alan Rabbim belki ikiz verir o kadar çok dua aldimki bu ikiz konusunda bellimi olur :)
Canım senin hamilelik mi sonlandı yoksa doğum yaptıktan sonramı Allah yardımcın olsunMalesef geçmiyor sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyoruz.. Benim 7 ay oldu kizim gideli hala agliyorum
Suyum bitti cnm hamilelik sonlandi malesefCanım senin hamilelik mi sonlandı yoksa doğum yaptıktan sonramı Allah yardımcın olsun
Kaç haftaliktin benimde suyum erken geldiSuyum bitti cnm hamilelik sonlandi malesef
18 di cnm senin ne kadardıKaç haftaliktin benimde suyum erken geldi
16 haftalikti suyum geldiğinde ama 28 haftaya kadar ilerledi18 di cnm senin ne kadardı
O zaman az da olsq vardi snein cnm. Benim tamamen bitmişti 18 de. Kizimda kromozom bozukluğu var dedi doktorum16 haftalikti suyum geldiğinde ama 28 haftaya kadar ilerledi
Benimde hiç yoktu tamamen bitmişti. Alicaz dediler bebeği aldırmadım susuz yasiyamaz yasada engelli olur dedilerO zaman az da olsq vardi snein cnm. Benim tamamen bitmişti 18 de. Kizimda kromozom bozukluğu var dedi doktorumsenin meleğinin sıkıntısı neydi
Peki bebeğinin gelişimi devam etti mi bu sürede? Benim meleğimin gelişimi durdu organları cok kötü durumdaydiBenimde hiç yoktu tamamen bitmişti. Alicaz dediler bebeği aldırmadım susuz yasiyamaz yasada engelli olur dediler
Direndim aldırmadım.28 haftaliga kadar hastanede yattım evde kontroller derken sancım başladı doğum yaptım.Ama iki gün yaşadı.
Evet gelişti suyu olmadığı için ciğerleri gelişmedi sadecePeki bebeğinin gelişimi devam etti mi bu sürede? Benim meleğimin gelişimi durdu organları cok kötü durumdaydi
Benim kızımın sıkıntısı çoktu hic bisey yapamadık malesef durdu gelişimi organlar kötü durumda dedi gittiğim doktorlarEvet gelişti suyu olmadığı için ciğerleri gelişmedi sadece
İnşallah cennette buluşuruz kızlarımızaBenim kızımın sıkıntısı çoktu hic bisey yapamadık malesef durdu gelişimi organlar kötü durumda dedi gittiğim doktorlarkromozom bozukluğu olmada belki benim yavrumun da gelişimi devam ederdi. Kalbi su topladı beyin yapısı kötüydü bi sürü sıkıntı vardı
İnş cnm inş tek avuntum bu.. Ne kadar oldu bebeğin cennete gideliİnşallah cennette buluşuruz kızlarımıza
5 sene oldu.seninİnş cnm inş tek avuntum bu.. Ne kadar oldu bebeğin cennete gideli
Eylülde oldu cnm benim daha yeni.. Peki baska bebeğin oldu mu bu 5 sene içinde5 sene oldu.senin
10 düşük ve bir tane 7 aylık doğum sonuç hala kucagim bos.Ve hiç bir problem bulunamıyor.Eylülde oldu cnm benim daha yeni.. Peki baska bebeğin oldu mu bu 5 sene içinde
Kiyamam Allah yardımcın olsun10 düşük ve bir tane 7 aylık doğum sonuç hala kucagim bos.Ve hiç bir problem bulunamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?