Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Haklısın canım..yüreklerimizin ateşi belki bı nebze de olsa hafifliycek meleklerimiz aklımızdan hiç cikmiycak onların o göremediğimiz yüzlerini kardeslerinde gorecez inşallah çok dua edelim en hayrlı vakitte güzel habrrler verelim burdan

Bende öyle diyorum Allahın izniyle tekrar olur ins.. Bi yandan pandemi iyi oldu fazla kimse Görmüyoruz laf anlatmaktan kaçtık bi yandan da gerçekten kafamızı dağıticak hiç bişey yok..

Çok üzgünüm basın sağolsun.Rabbim sabrlar versin..Dünyada nasipleri yokmuş olsaydı bı şekilde doğar yaşarlardı ama Rabbimin takdiri bişey diyemiyoruz sadece üzülüyoruz elden başka bişey gelmez inşallah Cennette bulusucagiz yavrularımızla onu dusunup teselli ediyorum ben genelde kenddimi

Bende öyle diyorum Allahın izniyle tekrar olur ins.. Bi yandan pandemi iyi oldu fazla kimse Görmüyoruz laf anlatmaktan kaçtık bi yandan da gerçekten kafamızı dağıticak hiç bişey yok..
Aynen öyle dediğin gibi ne birileriyle karışmak zorundayız iyi oluyor bu bı açıdan ama işte insan sosyallesmeyince fazla düşünüyor o kötü

Bu tavsiyeniz yanlış olmuş. Burada verilecek en doğru tavsiye : sağlığınız için doktorunuzu dinleyin

Ben de işte nasibi yokmuş ki sebepler o yönde gelişti diyorum.yoksa insan kafayı yer.cunku çok farklı bir acı.
Sagolun hepimizin basi sağolsun. Kardeşlerini konuştuğumuz günler de gelir inşallah sağlıkla ne diyeyim.

Allah sabırlar versin. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız. Allah mükafatını da verir inşallah Benim kızım da 23 haftalık olduğu için 6 saat yaşayabildi.
İnşallah doğal yolla olur. Bekleme süresi bitince hemen hanile kalırsınız inşallah sizin için Allahtan diliyorum

Çok sağolun inşallah olur.

Bu arada ilk 8-9 hafta gittiğim doktorlardan bunlar siyam ikizi diyenler oldu.dipdibe duruyorlardı canlarım benim.

Allah'tan ümit kesilmez canım...
Bak benim kuzenimin 11 sene bebeği olmadı en son tüp bebek yaptırdılar ve tuttu ilk denemede ama malesef 5.ayinda kaybetti o da aynı şekilde.Daha sonra doktor demiş doğal yoldan hamile kalabilirsin hiç korunma diye kuzenimde hiç korunmamis ve 6 ay sonra tedavisiz doğal yoldan hamile kaldı pcos vardı onda hiç adet olamıyordu ama işte Rabbim nasip edecek ya şimdi doğumu yakın bı aya insallh bebeğini kucağına alacak Allah'tan ümidini kesmemek lazım sıkıntı çok büyük değilse Rabbim her türlü nssip ediyor

Bende bebeğimi kaybedeli bir sene oldu ama iki üç ay kadar korunduk fazla değil ama banada henüz Rabbim nasip etmedi demekki daha zamanı var biraz daha bekleyin diyor yüce Rabbim..olursa doğal yoldan güzel olur olmassada bı çaresine bakılır yeterki canlar sağolsun ne diyelim hayatta en önemli şey sağlık bunu hepimiz bu sene daha iyi anladık eminim Allah ne verirse hayrlsndan versin

Kesinlikle katılıyorum.olacaksa ne engeller varken oluyor sağlıkla doğuyor.
Olmayacaksa da kismete yoksa veya zamanı değilse ne yaparsan yap boş.

Kesinlikle katılıyorum.olacaksa ne engeller varken oluyor sağlıkla doğuyor.
Olmayacaksa da kismete yoksa veya zamanı değilse ne yaparsan yap boş.
Aynen ben ilk bebeğimi iki sene bekledim çok bı zaman degil belki ama inanın aynı zamanda evlendikleri min nerdeyse ikinci oluyordu o galiba beni çok etkilemişti bebek konusunda ister istemez bizim niye yok diyor insan nasibimizde hamile kalmak o dyguyu tatmak varmis en azından.hic olmayadabirldi bu duyguyu hiç yasamayadabilirdik ama tattikk çok şükür yine tadariz inşallah yürekten inaniyorve dua ediyorum

Bu tavsiyeniz yanlış olmuş. Burada verilecek en doğru tavsiye : sağlığınız için doktorunuzu dinleyin
Evet yanlış anlasilmisim ben burada konuştuğumuz arkadaslarin çoğunun 6 ayi doldurdugunu bildigim icin öyle yazdim. Hatta 1 seneyi gecti konuştuğumuz arkadaslarin diyr biliyorum o yüzden öyle yazdim. Zaten bide bi sağlık sorununuz yoksa dedim. Tabiki annenin sağlığı önemli

Arkadaşım bebeği 7 aylıkken tekrar hamile kaldı sezeryanliydi hiç bı sıkıntı yaşamadı tabi bu bunyeden bünyeye değişebiliyor acizane fikrim en az bir sene insan vücudunun dinlenmeye bedenini toplamaya ameliyat yerinin iyileşmesine ruhen toparlanmasını ihtiyaç var bı enkaz yaşıyorsun sonuct ve travma..onu atlatırken bı taraftan tekrar hemen bı gebelik çok sağlıklı bı fikir gelmiyor bana ama bir seneden sonra gerçekten insan ruhen bedenen daha iyi hissediyor kendini ama tabi bu herkese göre değişir benim kendi görüşüm bu Rabbim çok aratmadan hepimize hayrlisndan nasip etsin tekrardan

Gulu kokla Yanlış anlaşılmadın canım yazdıkca umut oluyorsun bizlere doktorlar en az 6 ay dıyor ve burda benım gibi bir kac arkadas için yazdın bu yazdıklarını biliyorum Hatta sen daha öncesınden senin gibi kısa sürede kalanlara bilgilendırmıs oldun çünkü üç ay kısa süre ve sen allahın izniyle ne güzel sağlıkla kucagına almıssn çok şükürZamanın ilac olmadıgını ben 7 aydır gördüm olmuyor. Bize tek iyi gelıcek yenı bir umut meleğimizin kardesı.. Rabbim senin gibi bizlerinde baskalarına umut olabılmeyi nasıp etsin inşallah

Anladiginiz icin teşekkür ederim. Dedigim gibi ben burda vakti tamamlanmis konuştuğumuz arkadaslar icin yazdim. Ben 3 ay sonra denemeye basladim ama denemelerden 3 ay sonra hamile kaldim yani 6. Ayda. Cok dua ediyorum rabbim sizlere en kisa ve hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizler cok şanslı anneleriz garanti cennette olan evlatlarimiz var. Biz onlar icin bisey yapamayiz belki ama onlar bizim cennete gitmemiz icin ugrasacaklar. Cennetin kapısında bekleyip annem ve babam olmadan iceri girmem ya rabbi diyecekler. Ne güzel evlat onlar. Bize düşen onlarin yüzünü kara cikarmamaya gayret edip cennette onlarla olacak ameller islemek

Gulu kokla Amin amin inşallah canım allah razı olsun onlara kavuşma tesellisi olmasa ne yapardık bilmıyorum onlar en guzel yerde cennetin binbir çeşit guzellıkteki bahcelerinde birlıkte oynuyorlardır kım bılıryavrularımızın şefatini kazanmak ıcın rabbım bızı büyük günahlardan uzak tutsun ona laik bir kul olalım ve yavrularımızla kavustursun bizleri aminn

Amiiin. Ne güzel dua ettin. Allah razi olsun. Dedigin gibi biz burda birbirimize destek olurken evlatlarımızda belki orda birliktelikte oynuyolardir hz ibrahimin eteklerinin dibinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…