Allahım hayırlı zamanda, doğru zamanda nasip eder inşallah
olmadığı ay oyle düşün belki bu ay olsaydı sağlık sorunları olacaktı rabbim büyük bi acıdan korudu bizi de ve umuda sapasağlam tutunup devam et.. benim de benle bir hamile olan arkadaşlarım doğum yaptı. Ben bebeğimi kaybedeceğim zaman karnımı sevip ninni söylemiştim kızıma.. uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi onu çok severmiş öpermiş, okula gidermiş yazarmış çizermiş... karnımda ufacık meleğim canımmm... ninnidekilerin hiçbirinin olmayacağını bile bile tarifi olmayan bir yürek dağlanmasıyla söyledim sarıldım karnıma.. şimdi bu ninniyi doğum yapan arkadaşım storysine koymuş bebeğinin videosuyla. Boş boş baktım öyle. Ne büyük acılar var farkında bile değiller, nasıl bir mucizeye sahipler farkında bile değiller. Öyle bomboş yaşasınlar. Bana da hala bebekli birini ya da hamile görmek hiç iyi gelmiyor. Sen bütün melek annelerine sabır ver Allahım
gönüllerinde oluşan o koca boşluğu en hayırlı zamanlarda doldur. Benim 4 ay bitti, 6. Ayın dolmasını bekliyorum bebek için. İnşallah bana da en güzel zamanda nasip olur.. ❤