• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

27 haftalıkken karnım çok gergin diye hastaneye gittim suyun çok fazla dedi bi kaç test istedi yaptırdk bi sorun yok deyip eve yolladı 3 hafta sonrada sancılarm başladı işte
Ama su fazlalığı da kötü niye yatirmadi acaba hastaneye 😑

Bide benim suyum öyle böyle değil baya fazlaymış yani biraz daha geç kalsam rahmimi bile almak zorunda kalabilirlerdi
Rabbim korumuş cnm ne diyelim bu saatten sonra Rabbim sabır versin cennetinde buluştursun ins..

Bi iyi bi kötü idare ediyorum cnm ben 2 buçuk ay oldu kizim melek olali.. Benle hamile kalanlar bebek hazırlığında benim karnım bos gönlüm yanıyo 😑

Bi iyi bi kötü idare ediyorum cnm ben 2 buçuk ay oldu kizim melek olali.. Benle hamile kalanlar bebek hazırlığında benim karnım bos gönlüm yanıyo 😑
Ahh Ahh hangi birini sorarsın..benimle ayni zamanda hamile olan arkadaşlarımın hepsi doğum yaptı bebelkleri emekliyor nerdeyse içim gidiyor dayanamıyorum ne görmeye ne duymaya eşimin arkadaşlarının hanimlariylada aynı zamanlardaydik hep en ilerde bendim ay olarak şimdi hepsi doğurdu kucaklarına aldılar boy boy fotoğraf atiyolar mutlu aile tablosu diye içim bı hoş bı buruk oluyo aglayark bakıyorum onlara istemesemde içimden nasıl böyle olur bı bizim başımıza geldi diyorum Allah'ım affetsin

Ahh Ahh hangi birini sorarsın..benimle ayni zamanda hamile olan arkadaşlarımın hepsi doğum yaptı bebelkleri emekliyor nerdeyse içim gidiyor dayanamıyorum ne görmeye ne duymaya eşimin arkadaşlarının hanimlariylada aynı zamanlardaydik hep en ilerde bendim ay olarak şimdi hepsi doğurdu kucaklarına aldılar boy boy fotoğraf atiyolar mutlu aile tablosu diye içim bı hoş bı buruk oluyo aglayark bakıyorum onlara istemesemde içimden nasıl böyle olur bı bizim başımıza geldi diyorum Allah'ım affetsin
Çok zor bi imtihanmis evlat acısı cnm cok zor😑bende diyorum herkes mutlu resim paylaşıyo bi bneim bebeğim yok herkes hayatına devam ediyo sadece biz mutsuzuz😑hic dışarı çıkasım gelmiyo eşim zorla götürüyo bi yerlere😑

Benimde 3 ay oldu ve pıhtılaşma testimde temiz çıktı. Tıbben hiç birşey bulunamadı. Acısı çok kötü, hiç geçmiyor, insan sadece alışıyor 😭

Benimde 3 ay oldu ve pıhtılaşma testimde temiz çıktı. Tıbben hiç birşey bulunamadı. Acısı çok kötü, hiç geçmiyor, insan sadece alışıyor 😭
Benimde temiz çıktı canım 33.haftada kaybettim.
Bilmiyorum tıbbi bı sebebi olmasımi daha iyi olmamasımi ama en azından kan pıhtılaşma problemimiz yok diğer gebeliklerimiz için avantaj bu.sebep ne olursa olsun giden geri gelmiyor ölüme çare yok boyun büküp sabredicez inşallah mükâfatını gorucez

İlk bebeğim iki sene sonra olmuştu geç hamile kaldım biraz inşallah bu bebeğimiz çok bekletmez acimiz hafifler nolur dua edin
Sen korunmayi bıraktın mi cnm? Benim kizim da 9.ayimizda gelmişti ins daha cok beklemeyiz..

İlk bebeğim iki sene sonra olmuştu geç hamile kaldım biraz inşallah bu bebeğimiz çok bekletmez acimiz hafifler nolur dua edin
Allahım hayırlı zamanda, doğru zamanda nasip eder inşallah 🙏 olmadığı ay oyle düşün belki bu ay olsaydı sağlık sorunları olacaktı rabbim büyük bi acıdan korudu bizi de ve umuda sapasağlam tutunup devam et.. benim de benle bir hamile olan arkadaşlarım doğum yaptı. Ben bebeğimi kaybedeceğim zaman karnımı sevip ninni söylemiştim kızıma.. uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi onu çok severmiş öpermiş, okula gidermiş yazarmış çizermiş... karnımda ufacık meleğim canımmm... ninnidekilerin hiçbirinin olmayacağını bile bile tarifi olmayan bir yürek dağlanmasıyla söyledim sarıldım karnıma.. şimdi bu ninniyi doğum yapan arkadaşım storysine koymuş bebeğinin videosuyla. Boş boş baktım öyle. Ne büyük acılar var farkında bile değiller, nasıl bir mucizeye sahipler farkında bile değiller. Öyle bomboş yaşasınlar. Bana da hala bebekli birini ya da hamile görmek hiç iyi gelmiyor. Sen bütün melek annelerine sabır ver Allahım 🙏 gönüllerinde oluşan o koca boşluğu en hayırlı zamanlarda doldur. Benim 4 ay bitti, 6. Ayın dolmasını bekliyorum bebek için. İnşallah bana da en güzel zamanda nasip olur.. ❤

Allahım hayırlı zamanda, doğru zamanda nasip eder inşallah 🙏 olmadığı ay oyle düşün belki bu ay olsaydı sağlık sorunları olacaktı rabbim büyük bi acıdan korudu bizi de ve umuda sapasağlam tutunup devam et.. benim de benle bir hamile olan arkadaşlarım doğum yaptı. Ben bebeğimi kaybedeceğim zaman karnımı sevip ninni söylemiştim kızıma.. uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi onu çok severmiş öpermiş, okula gidermiş yazarmış çizermiş... karnımda ufacık meleğim canımmm... ninnidekilerin hiçbirinin olmayacağını bile bile tarifi olmayan bir yürek dağlanmasıyla söyledim sarıldım karnıma.. şimdi bu ninniyi doğum yapan arkadaşım storysine koymuş bebeğinin videosuyla. Boş boş baktım öyle. Ne büyük acılar var farkında bile değiller, nasıl bir mucizeye sahipler farkında bile değiller. Öyle bomboş yaşasınlar. Bana da hala bebekli birini ya da hamile görmek hiç iyi gelmiyor. Sen bütün melek annelerine sabır ver Allahım 🙏 gönüllerinde oluşan o koca boşluğu en hayırlı zamanlarda doldur. Benim 4 ay bitti, 6. Ayın dolmasını bekliyorum bebek için. İnşallah bana da en güzel zamanda nasip olur.. ❤
Ağlayarak okudum yazdığını ben veda edemedim kızıma ona hamileyken ılk aldıgım kıyafetı üstünde giydiği son kıyafeti oldu sabah gozlerımı actm ve aklıma yıne dün yasamısım gibi geldı aklıma o kıyafet ustunde kucagımda uyumustu yavrum agrım oldugu halde alma anne kalsın kucagmda demıstim hıssettm belkıde son son kokluyayım onu cok özlüyorum çok yaşıyorum ama hiç gücüm yok bazen diyorum ölsemdr kızıma kavussam o noktaya gelıyorum ki dayanamıyorum hiç yasadıgıma cok ağır gelıyor rabbim bizlere dayanma gücü versin çok çok fazla sabır en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün acımızı hafifletsin bebek haberiye allahım önce melek annelerine tattırsın bu duyguyu tek duam bu🤲🏻🤲🏻

Olacak arkadaşım, o da olacak. Hem birgün öbür dünyada meleklerimize kavuşacağız hem de bu hayatta nasipse yine anne olacağız.. ikincisi bilinmez nasip ama ilki kesin 🙏 Acın daha çok taze, çok zor, kucağına aldın öptün kokladın bebeğini. Şimdi hem daha lohusasın, hem yastasın, hem de şoktasın. Çok zor.. Ne zaman evladına dayanılmaz bir hasret çektiğini hissetsen, bebeği kucağında bir anne görüp en derinden imrensen, ağlasan dayanamasan diğer melek annelerini düşün. İnsan böyle büyük üzüntü olmaz bu kadar da dibe vurulmaz diyor ama aynı anda aynı şekilde yanan kaç anne daha var yalniz değilsin.. bizler birbirimizden güç bulup güzel günlere ulaşıcaz buradan da paylaşıcaz. Öyle çok da yok o günlere. Bu zor zamanlar delip deşti yüreğimizi ama biz güzel günlere daha yakınız artık 🌸

Back