Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

BEN BEBEGIMI KOKLADIM DUDAKLARINI OPTÜM VIDEOSUNU CEKTIM ÖZLEDIKCE ACIP BAKIYORUM VE AGLAMIYORUM ONU DIGER DUNYADA SEVECEGIM CUNKU ALLAH HER KULUNA BU SANSI VERMIYOR

NE ZAMAN DOGUM YAPTIN BENİMDE 08.04.2019 TARIHINDE ÖLDÜ BEBEGIM

Amin inşallah..en sağlıklısı evet en az altı ay beklemek ama insan acele ediyo çünkü biliyoruz ki başka bişey iyi gelmicek bize..bide böyle bişey yaşayınca herşey yolunda giderken artık daha fazla kaderci oluyo insan rabbim nasip edicekse hertürlü eder herşey yolundaydı da noldu diyosun..bilmiyorum bana iki tecrübeli doktor da bırak bişey olmaz dedi ısrarla niye riske atsınlar ki kendilerini?demekki çok sakıncalı bi durum değil ki böyle akıl verebiliyolar..bi cesaretle bıraktım ama olur da hamile kalırsam ne hissederim onu bile bilmiyorum sadece korku ağır basıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun..

BEN BEBEGIMI KOKLADIM DUDAKLARINI OPTÜM VIDEOSUNU CEKTIM ÖZLEDIKCE ACIP BAKIYORUM VE AGLAMIYORUM ONU DIGER DUNYADA SEVECEGIM CUNKU ALLAH HER KULUNA BU SANSI VERMIYOR
Ne güzel..ben yüzünü bile göremedim bazen kahroluyorum buna..evet şanslı anneleriz aslında ama hani diyolar ya ana yüreği bu dünyada ağır geliyo bizlere..rabbim tesellilerimizi gönderir inşallah..

Ne güzel..ben yüzünü bile göremedim bazen kahroluyorum buna..evet şanslı anneleriz aslında ama hani diyolar ya ana yüreği bu dünyada ağır geliyo bizlere..rabbim tesellilerimizi gönderir inşallah..
İNSALLAH CANIM BEN BURDA HEP AKTIF OLACAGIM OGRENDIGIM BUTUN BILGILERI SUNCAM BURARADA ECZANE TEKNIKERIYIM

Amin canim benim
Insanogluyuz gozumuzde perde var goremeyiz deriz oysa gorduklerimiz yetmez mi o yuce yaradani anlamaya itaat etmeye ...
Bir karinca bir kuş bir ufacik sinek yavrusu dedigin gibi cm bile degil ama her seyi yerli yerinde hic bir eksigi yok allah rizkini veriyor yasiyor nefes aliyor bu dunyada bir varlik ...
O kadar maddiyatta bogulmusuz ki : cocuklarimizi bile baskalarinin canini yakacak sekilde kullanmaktan imtina edemiyoruz ar ve edep duyamiyoruz ...
Kendimiz icin istediklerimizi once baskasi icin isteyemiyoruz ; dualarimizda dahi tek biz kendimiz variz cogu insan icin nasil olduk biz , neden boyle olduk ...
Birbirimizin derdine el kaldirip ya rabbim yuregine ferahlik ver diyemez olduk cogumuz ...
Rabbim bu mubarek gunler hatirina sen hepimize hidayet ihsan eyle , sen kalplerimizi genişlet sen hakkimizda hayırlısini nasip eyle insallah .
Allaha emanet olun canim benim yitirilen hep en sevilen hep en ozlenen rabbim senin de sabrini artirsin canim benim .

EVET DOGUM YAPMISSIN SEZERYANDI DEGILMI SENIN BI ONCEKI DOGUMUN NASIL GECTI NE ZAMAN HAMILE KALDIN BIZE BIRAZ ANLATIRMISIN
Biraz geç oldu ama bı süre giremedim siteye.rabbim sabırlar versin tüm melek annelerine ve sizede. En kısa zamanda kucağınizi doldursun.
Ben normal doğum yaptım.ilk doğumdan 5 gün sonra oğlumu kaybettim.8ay sonra tekrar gebe kaldım çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi temmuzda 2yasina giricek.ve ben şuan yeniden hamileyim Allah nasip ederse Eylülde doğum yapıcam. Rabbime şükürler olsun bir evlat aldı iki evlât verdi. İnşallah sağlıkla doğup büyüdüğü günleri de görürüm. Ve inşallah tüm yüreği sizlayan annelere umut olurum.

arkadaşlar bende 15 nisanda bebeğimi plasenta dekolman sonucu kaybettim sezeryan ile doğumum gerçekleşti cok zor bir durum sizler bebklerinize cok şükür kavusmussunuz inşallah bende saglıklı bir şekilde yenden hamile kalıp sag saglim yavrumu kucagıma alabilirim sezeryan sonrası ne kadar zamanda hamile kaldınız

Allah sabır versin en kısa zamanda meleginizin kardeşini alın kucağıniza. Bu durum tamamen sizin kendinizi ne kadar hazır hissettiğinize bağlı. Doktorlar farklı goruslerde. 6ay ,1sene,2sene bekleyin diyor ama buna psikolojik olarak hazır olduğunuz anda bence fizyolojik olarak da hazır oluyorsunuz.ben normal doğum yapmış olmama rağmen doktorum en az 1 sene geçsin demişti ama ben beklemedm. Sezeryan doğum yapıp 2 ay sonra ve 4ay sonra yeniden gebe kalan iki tanıdığım var. Sağlıkla kucaklarina aldılar bebeklerini.siz en azından sebebini biliyorsunuz.tedbirlerinizi alıp gerisini Allah'a bırakın. En büyük yardımcımiz o

BENDE BEBEGIMI 8 NISANDA KAYBETTIM CNM KARNIMDA KALP DURMASI SONUCU SEBEBI BELLI DEGIL

Bende bayramın 1. Günü kaybettim 33 haftalık yavrumu hiçbir neden yokken, içimde tüm yarım kalmışlıklar ve hayal kırıklıkları ile eli boş döndüm. Kendi ellerimle koydum toprağa. Bende çok beklemek istemiyorum, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasipe etsin inşallah.

DOKTORLAR 6 AY DEDI AMA BEN 3.AYIM VE BEKLEMEK ISTEMIYRUM KORUNMAYI BIRAKTIM DR DANISARAK SENDE YAPABILIRSIN

Başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin ben de 15 nisanda Doğum yaptım 29 Nisanda bebeğim melek oldu geçen ay doktora gittiğimde sezaryen Doğum olduğu için bir sene beklemem gerektiğini söyledi ama ben bir sene beklemeyi düşünmüyorum tabi rabbim bilir ben beklemem derim rabbim beş sene sonra nasip eder ama zaten tüp bebekle hamile kalabildim o yüzden altı ay bekleyip devam etcem iki ayı geçti yani dört ay kaldı

Bende bu ay adet yumurtlama günün geçti artık korunmayı bıraktım allah büyük ne zaman hamile kalırsam ne zaman nasip ederse

Bende bu ay adet yumurtlama günün geçti artık korunmayı bıraktım allah büyük ne zaman hamile kalırsam ne zaman nasip ederse
Aynen nasip canım çok zor hala kızım için ağlıyorum ama bir yanım da yeniden istiyor yeni bir bebek yeni bir umut olacak çivi çiviyi söker misali bu acının başka telafis yok rabbim bekletmeden yüzümüzü güldürür inşallah

sizlerinde başı sagolsun Allah daha büyük acılardan bizi korusun evlat acısı bambaşkaymıs hepıimizde başka sebeplerden bebeklerimizi kaybetmişiz yeni bir hamilelik güneş gibi doğacak içmize inşallah riskli gebe olucaz belki ama dayanıcaz sabredicez Allah mukafatını vereck inşallah bazen cok kötü hissediyorum hiç bir sey yapasım gelmiyor bir evladım var cok şükür ALlahım ona saglık sıhhat versinbenim tutunacak dalım o. bebeğime dokundum hissettim gördüm melek gibiydi rabbim yeniden yasatsın bize bu duyguyu kucagımıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…