Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ne söyleyeyim ne diyeyim ki..Uzun zamandır hesaba girmiyordum en son 2019 Nisan annelerine yazmışım minnoşum geliyor diye..Minnoşum geldi ama 14 gün oldu ömrü..Kimseye yaşatmasın Rabbim çok acı çook..24 gün oldu kuzumu kaybedeli ama yaşıyor muyum bilmiyorum,Rabbim verdi,Rabbim aldı inancımız tam şükürler olsun..Ama acısı,özlemi o kadar çok ki hiç gitmiyor kızımın o yoğun bakımdaki halleri gözümün önünden..Bu acının tek ilacı başka bir bebek ama nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum ki hayata tutunacak bir dal arıyorum ama yok herşey o kadar boş geliyor ki..Tüp bebekle oldu,çok bekledik tam oldu derken Rabbim böyle nasip etti..Canım kızım papatyam doyamadım sana inşallah Allah'a layık kullar olup cennete girmek nasip olursa ebediyen orada koyun koyuna olcaz inşallah..seni çok seviyorum sana kurban olurum annem..

Cok cok cok uzgunum erken dogummu oldu? Bende kaybettim ancak yasayan bilir beterin beteri var. Rabbim cennetinde kavustursun yavrularimizla

Başınız sağolsun ins geçicek bugünler buna inanin sadece bende tup bebek annesiyim su an alan Allah yeniden veriyor Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun..

EVET DOGUM YAPMISSIN SEZERYANDI DEGILMI SENIN BI ONCEKI DOGUMUN NASIL GECTI NE ZAMAN HAMILE KALDIN BIZE BIRAZ ANLATIRMISIN

EVET DOGUM YAPMISSIN SEZERYANDI DEGILMI SENIN BI ONCEKI DOGUMUN NASIL GECTI NE ZAMAN HAMILE KALDIN BIZE BIRAZ ANLATIRMISIN
Bana yazmamışsınız ama ben belki size umut olurum diye yazmak istedim 27 haftalik kızımı 2 günlük kuvoz süresinden sonra kaybettim kızıma hamile kaldığım ayda tekrardan 1.5 sene sonra oğluma hamile kaldim kızımı kucağıma alacağım ayda bu defa oglumu aldim kucağıma aralık ocak ayları canımı cok yakardı ama bu aralik ayında kışıma yaz geldi bin şükür doktorum bana 4 ay sonra gebe kalabilirsin dedi sezeryandim ama kalamadım bi defa kaldim düştü 1.5 sene sonunda kaldim ama herseyde bir Hayir vardir diyorum

Basın sagolsun canim benim
Rabbim yar ve yardimcin olsun yalniz degilsin seninle ayni derdi paylasan yasayan binlerce anne var ve hepimizin derdi ortak ...
Rabbim sinavinda kolayliklar versin evladinin şefaatine nail eylesin insallah...
Dertler ayniysa paylasarak teselli bulunur canim benim oyle icim yaniyordu ki ben hep teselliyi burada o aciyi yasamis annelerle paylasarak atlattim kimi zaman derdimi unuttum diger annelerin derdine yandim oturdum agladim ... baskasinin yasadigini bilmeyen kendi derdini umman sanirmis ben burada onu anladim... sana peygamber sabri diliyorum canim benim ... her zorluktan sonra bir kolaylik vardir elbet .

Başın sağolsun canım. Allah birdaha yaşatmasın. Umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur. Bu acının tarifi yok yaşamayan bilmiyor maalesef Allah kimselere yaşatmasın inşallah.

O KADAR ACIM VARKİ HERGÜN BEBEGIMIN RESMIYLE YASIYORUM VE 2 AY OLACAK NERDEYSE HERGÜN MEZARLIGA GIDIYORUM VE TEKRARDAN 2 CIZGIYI GÖRMEDEN ACIM DINMIYECEK KOLAY HAMILE KALAN BI INSANIM INSALLAH 5. AYIM DOLUNCA TEKRAR DENEMELERE BASLIYACAGIZ ÖMRÜMÜZ OLURSA
TESEKKÜR EDERİM YAZIN İÇİN VE NASIL BEKLEDİN O 1 YILI NELER YAPTIN KOLAY GEÇTİMİ GEBELİGİN

Gebeligim maalesef çok zor gecti her ayda bir sıkıntım cıktı psikolojik olarakta pek iyi degildim zaten ama sonu cok guzel oldu cok sukur ki gebe kalana kadar inan ruh gibiudim hep ağlıyordum surekli ruh gibiydim şimdi bile o günleri düşündükçe kalbim sıkışıyor ama Allaj oyle merhametlo ki ne kadar acı çekiyorsan o kadar da mutlu ediyor kızımı dogurmam gereken ayda tam 2 sene sonra oglumu kucağıma aldim ins sende evine evladinla donuceksn

Başın sağolsun canım. Allah birdaha yaşatmasın. Umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur. Bu acının tarifi yok yaşamayan bilmiyor maalesef Allah kimselere yaşatmasın inşallah.
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın çok ama çok zor 29 Mayıs’ta bir ay olacak kuzumu kaybedeli rabbimden ben ve benim gibi olan herkes için sabır diliyorum böyle bir acı yaşadık evet ama Allah kullarına asla zulmetmez elbet bu karanlığın da bi aydınlığı olacak ama cennet kuşlarımıza özlem haslet asla bitmeyecek

Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah bende en yakın zamanda hamile kalıp bebeğimi kucağıma alırım

Amin canım inşallah. Benim 5 ayı geçti oğlumu kaybedeli. İlk zamanlar acıyı doyasıya yaşadım ama şimdi İnan daha kötüyüm iyi olamayacakmışım gibi geliyor. Allah’a sığınmaktan başka bir çözüm bulanıyorum. Kalbimizi bilen bir tek o var dilerim rabbim bir daha aynı üzüntülerle sınamaz hiçbirimizi hatta bütün anne ve baba adaylarını. Tekrar üzmek istemem ama sizin kaybetme sebebiniz belli mi?

Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin.

Ben kızımı beyinde Galen veni anevrizması sebebiyle farkettim çok nadir görülen ve maalesef gebeliğin ilk dönemleri değil son dönemleri farkedilebilen bir durum 38 artı 4 te Doğuma çok az bir zaman kala farkedildi Doğum için Ankara’ya gönderdi doktorum orada 14 günlük bir yoğun bakım süreci oldu ancak anevrizmaya bağlı kalp yetmezliği başlayınca ve yavaş yavaş diğer organlar da etkilenince kaybettik bebeğimizi..tek bildiğimiz genetik değil ve çok nadir olan bir vaka hatta öyle ki erkek bebeklerde daha sık oluyormuş ama bizim kızımızda da oldu işte.zaten erken dönem yani ayrıntılı ultrasonda farkedilse de yapacak birşey yoktu dediler.9 ay boyunca tek bir şikayetim olmadı ama son haftadan itibaren herşey tepetaklak oldu rabbim kimseye yaşatmasın çocuğum için hastanede dağıtacaklarımı hazırlarken bir gün önce bir gün sonra darmadağın olduk..sabredenlerden oluruz inşallah bu günler de sabrederek atlatırız rabbime sığınıyorum çok dua ediyorum ben ve bu acıyı yaşayan herkes için.

Kanuni eğitim Araştırma Hastanesine genetim test için esimle beraber kan verdik 8.ayda çıkacak sonuç o zamana kadar korunmayı düşünüyorum sonra allah izin verirse gebe kalırım inşallah
Testlerinizi orda yaptirin ama gebelikte oraya gitmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…