• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

N Nuga1905 Canım ben gectıgımız ay gıttım cok ıyı bır Rısklı Gebelık doktoruna..Ben kızımı kaybedelı 9 ay oldu ve doktor "Bana artık hamıle.kalabılırsın bekleme"dedi..Amh testı ıstedı..Yumurta rezervını gosteren bır hormon..Tahlil sonucum cok kotu cıktı yanı Amh cok düşuk..Yumurta rezervlerım cok azalmıs..Hızlıca gebe kalmamı soyledı doktor..Hatta eger bır kac ay ıcınde kalamazsan Tup bebek tedavısıne basvur dedı..Cok sasırdım daha 31 yasındayım yanı..Cok beklemekte ıyı degıl yaş gecıyo yumurtalıklar tembellesıyor..Hatırlarsan bende senın gıbı Şubat Mart ayında planlıyordum yenı bır gebelıgı..Ama şu an adetlıyım adetim bıtsın korunmayı bırakıcam hemen..Bende kan pıhtılaşması var..Hamılelıgın kesınlesınce coraspırın ve clexan ıgneye baslıycaz dedı doktor..Gebe kalana kadar da hatta gebelıkte de dahıl kullanmam ıcın Folbıol 5 mg ve Apikobal verdı..Sana fıkır olur belkı dıye yazıyorum..İnan senın anne olmanı bende cok cok ısterımm..Insallah 2018 hepımıze ıyı gelır guzel haberler verırız ve kucaklarımıza meleklerımızı alabılırız inşallah
Canım bende de mthfr a1298c homozigot mutasyon var. Doktorlar sadece folbiol verdi gebelikte kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dediler. İçim rahat değil Senin hangi geninde pıhtılaşma.

Canım bende de mthfr a1298c homozigot mutasyon var. Doktorlar sadece folbiol verdi gebelikte kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dediler. İçim rahat değil Senin hangi geninde pıhtılaşma.
Canım benım Mthfr(C677T) homozıgot aynı zamanda faktor V Leıden heterozıgot mutasyon var..Homozigot olan mutasyonlarda kan sulandırıcı kullanmak gerek dıye bılıyorum.Istersen baska bır doktora daha sor emın olmak için.

Kızlar merhaba..Yumurtlama ve adet takibi için hangı programı kullanıyorsunuz..Ben gebelık dusunuyorum yenıden ve "Takvimim"programını yukledım..Kullanıp memnun olan ya da gebe kalan varmı aranızda?

Kızlar merhaba..Yumurtlama ve adet takibi için hangı programı kullanıyorsunuz..Ben gebelık dusunuyorum yenıden ve "Takvimim"programını yukledım..Kullanıp memnun olan ya da gebe kalan varmı aranızda?
Canim ben o programi kullanarak hamile kalmistim. Hemen hamile kalan biri degilim 6 ay sonra o takvime uyup mujdeli haberi aldim. Hayirli haberlerini bekliyorum

Canim ben o programi kullanarak hamile kalmistim. Hemen hamile kalan biri degilim 6 ay sonra o takvime uyup mujdeli haberi aldim. Hayirli haberlerini bekliyorum
Inşallah banada uğurlu gelir canım..Yeni yıla yeni umutlarla girdik hadi hayırlısı dıýelım..Hemen gebe kalmak degıl aslında oncelıgım..Sadece saglıklı olsun,kucagıma alabılecegım 1 tane evladım olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Bende senı yakından takıp edıyorum canım :) Sanada dua edıyorum..Zaten birsey kalmadı Mart ayına da :) Umarım 2018 bızım yılımız olur

Inşallah banada uğurlu gelir canım..Yeni yıla yeni umutlarla girdik hadi hayırlısı dıýelım..Hemen gebe kalmak degıl aslında oncelıgım..Sadece saglıklı olsun,kucagıma alabılecegım 1 tane evladım olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Bende senı yakından takıp edıyorum canım :) Sanada dua edıyorum..Zaten birsey kalmadı Mart ayına da :) Umarım 2018 bızım yılımız olur
Sagol canim benim. Butun kotu gunler geride kaldi yeni yil yeni umutlar. Insallah hayirli haberlerle birbirimize destek olarak atlatacagiz bu sureci.

S

Sagolun
Sekiz haftalik cikti bugun netlesti
Maalesef kaybettim evladimi abisinin öldügü bu ayda abisi gibi o da birakip gitti beni...
Her seyde vardir bir hayir benim sabir hirkam ustumde beklerim susarim sabrederim yine...

Yaa canım benim çok üzüldüm 2.kaybına da. Sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? Yaptırdıysan değerlerin ne? Bir de nerde oturuyorsun? İstanbul Anadolu yakasında isen sana Dr. tavsiyem olacak. Ben çok araştırdım zamanında Dr.ları. Anadolu yakasının en iyi Dr.u diyebilirim... Metehan'ımı kucağıma almam önce Yaradan sonra Bülent Bey sayesinde. 36.hafta da Metehan'ımı da kaybedebilirdim eğer Dr.um erken müdahale etmeseydi...

Arkadaşlar,sizler nasıl baş ediyorsunuz bu durum karşısında.kendimi çok yorgun hissediyorum.Bugün tam 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli yaşadıklarım okadar ağır ki 3 sene gibi geliyor.daha öncesinde çok hassas duygusal bir insandım.herşeye ağlayabilen.şimdi siz düşünün 2 saat iyiysem 5 saat ağlıyorum kendimi aciz,çıkmazda hissediyorum.hala bebeğimi niye kaybettim onun araştırmasını yapıyorum bir cevap bulamıyorum.eşim Allahü Teala öyle istedi diyor noktayı koyuyor ama ben koyamıyorum.evet Rabbim verdi Rabbim alır biliyorum kabulleniyorum ama düşünmeden de kendimi alamıyorum.benim bedenimden çıktığı için yavrum hep kendimi suçluyorum.belki canımı veremezdim ama sahip olduğum herşeyi verebilirdim bebegim için.

Back