N
Nuga1905
Canım ben gectıgımız ay gıttım cok ıyı bır Rısklı Gebelık doktoruna..Ben kızımı kaybedelı 9 ay oldu ve doktor "Bana artık hamıle.kalabılırsın bekleme"dedi..Amh testı ıstedı..Yumurta rezervını gosteren bır hormon..Tahlil sonucum cok kotu cıktı yanı Amh cok düşuk..Yumurta rezervlerım cok azalmıs..Hızlıca gebe kalmamı soyledı doktor..Hatta eger bır kac ay ıcınde kalamazsan
Tup bebek tedavısıne basvur dedı..Cok sasırdım daha 31 yasındayım yanı..Cok beklemekte ıyı degıl yaş gecıyo yumurtalıklar tembellesıyor..Hatırlarsan bende senın gıbı Şubat Mart ayında planlıyordum yenı bır gebelıgı..Ama şu an adetlıyım adetim bıtsın korunmayı bırakıcam hemen..Bende kan pıhtılaşması var..Hamılelıgın kesınlesınce coraspırın ve clexan ıgneye baslıycaz dedı doktor..Gebe kalana kadar da hatta gebelıkte de dahıl kullanmam ıcın Folbıol 5 mg ve Apikobal verdı..Sana fıkır olur belkı dıye yazıyorum..İnan senın anne olmanı bende cok cok ısterımm..Insallah 2018 hepımıze ıyı gelır guzel haberler verırız ve kucaklarımıza meleklerımızı alabılırız inşallah