Insallah kardesim 43 yasinda ben hamile kaldiysam tekrar herkes te kalir insallah...Canım çokk sevindim. Rabbim sıhhatle saülıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin herkese inşallh. Darısı bizlere olaun artık yizümüz gülsünn inşallah
Ben o boncuk gozlu kizina kurban olurum onun bana ta cennet bahcelerinden haber getiren ruzgar gulune de bo haberi bana ulastiran guzel annesine de kurban olurum...Allah razı olsun arkadaşım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Söylemiştim Bilge Sultanın bir rüzgar gülü var onunla sohbet ediyoruz rüzgar gülü dönüyor diye.. Geçen gün Bilge Sultan senin Hamza diye arkadaşın varmı diye sordum. hızlı hızlı dönmeye başladı seviyomusun dedim, güzelmi dedim hızlı döndü, oğlun hakkında sohbet ettik biraz. seni seviyormuş annesi. Ama biraz çok kaka yapıyormuş.. işte böyle kızımla konuşuyorum beni duyduğunu biliyorum ve bana cevap verdiğini hayal ediyorum , rüzgar gülünün hareketlerini kendimce yorumluyorum, kendimi avutuyorum işte..
Ben o boncuk gozlu kizina kurban olurum onun bana ta cennet bahcelerinden haber getiren ruzgar gulune de bo haberi bana ulastiran guzel annesine de kurban olurum...
Aglattin beni kardesim ne guzel siz vasitasiyla oglumdan cennet kokulumdan haber almak ne guzel
...
Allah razi olsun kardesim rabbim bu sefer yuzumuze baksin insallah...
Cok sagol kardesim inan bende cok sevindim senin adina dedim ki rabbim sen ne buyuksun oglumun kardesini tam da öldugu gun gonderdi bana daha de gitmedim korkular var icimde yarin gidecegim doktora insallah her sey yolundadir sag salim aliriz kucagimiza bu sefer insallah kardesim...
Herkes buralardayken sormak istiyorum sezeryandan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?? Ya da sorun yasayan var mi sezeryan dikisleriyle. 10 ay gecti ben hala korkuyorum..
Insallah hepimiz doya doya yasariz. Umarim sizde guzel haberler alirsiniz. Iyi dusunun iyi olsun. Allahim bebeginizi size bagislasinbenim sezeryan ama çok uzun zaman geçti. 5 yıl oldu. umarım herşey gönlünüzce olur, sizde anne olmayı doya doya yaşarsınız.
Ayy ben cok ama cok sevindim Allahim inanki hep duamdaydin dedim ki hep rabbime bilgesultan once hamile olsun sonra ben guzel haberler duyayim kendimle ilgili rabbim ne dediysem kabul etti inan ki eger sen demeseydin hamileyim ben diyemiyecektim kardesim ben de hamileyim... gecen cuma gece test yaptim iki cizgi gordum oturdum agladim hem kaybettigim evladim icin hem de senin icin dedim keske onun yuzunu guldurseydin diye cok ama cok sevindim hamile olusuna dunyalar benim oldu inan hic kendimden ayirt etmedim seni kardesim ... rabbim dileyen isteyen herkeslere versin insallah ben 43 yasindayim oglumu katbettigim gun bir yil aradan sonra rabbim kardesini armagan gibi gonderdi bana...
Insallah sag salim kucagimiza almak ta nasip olur insallah...
Cok ama cok sevindim kardesim... hamdü senalar olsun rabbime...
Allaha emanet... ayni zamanlarda anne olmayi rabbim nasip eder bize insallah kardesim...
Rabbim sabirlar versin kardesim cok uzuldum kiziniza rabbim dayanma gucu versin kardesleriyle bulustursub insallah sizi kardesim...Sizin durumunuz farkliymis allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Insallah bizede mujdeli haberler paylasmak nasip olur.
Oyle dusunmeyin uzulmeyin bizim gorduklerimizin otesinde her seyi olduran da öldůrende rabbimiz var kardesim... uzulmeyin hem bebeginiz icin hem de boncuk gozlu bilgesultaniniz icin insallah ebedi yerimizde onlar kucagimizda olacak bizim ne mutlu ki kardeslerini gonderdiler allahin izni ile insallah...ben sadece kendimi avutuyorum işte.
Amin kardesim insallah istiyorsan rabbim senin de kucagini doldursun hayirli haberlerini buradan duyurmayi nasip etsin kardesim. Evlat acisi cok zor yasayan bilir kardesim sabirlar diliyorum .Hayırlı olsun. Allah acısını göstermesin.
Cok sagol kardesim ben de senden farkli degilim inan kasik agrisi mi dersin karnim stresten dokuz aylik gibi oldu... ama biz ne yaparsak ta dusunursek te kendimizi strese sokuyoruz ancak verecek olan da rabbim ol diyen olduran rabbim... her zamanki gibi sadece teslimiyet ve tefekkur...aslında ben dün gittim beta 1036 çıktı yarın tekrar gitmem gerek ama korkuyorum bende. kasık ağrılarım var çok sık tuvalete gidiyorum, inan kokarak gidiyorum gidince kanama görcem diye. kendimi teselli ediyorum herşeyin iyisini Allah bilir diye ama endişeliyim işte
inşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz. inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebeğinizi..
Hatirliyorum sizi basiniz sagolsun bizde sizin gibiyiz cok karisik duygular bir yandan seviniyorsun ama diger yarin hep yarim...esimle bugun hastaneye gittik ve ona dedimku bu neye benziyor biliyor musun hani bir kadin ölür de kocasi yeniden evlenir o evlendigi kadin kurulu bir eve duzene gelir ya iste oyle bir seyler aslinda tabi her sey nasip...Merhaba arkadaslar 11 ay oldu bebegimi kaybedeli doktor 6 aydan sonra izin verdi.9 ay sonra hamile kaldim.su an 2 aylik hamileyim.basta dusuk riskim vardi cok korktum.artik dayanacak gucum kalmamis gibi hissettim.ilk hamileligimde dusuk sorunum olmadi hic ilk defa yasadm.ilk bebegimi kaybettikten sonra bu bebegiminde beni birakma korkusu.ilkinde yasadigim sevinci bu sefer yasayamiyorum korku var sevincten cok.doktora gittigimde yuzun niye asik dedi farkinda degilm.nasil oldugumun.karisik duygular icerisindeyim yani
Herkes buralardayken sormak istiyorum sezeryandan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?? Ya da sorun yasayan var mi sezeryan dikisleriyle. 10 ay gecti ben hala korkuyorum..
Oncelikle gecmis olsun. Allah bidaha yasatmasin bu durumlari. Iki kere kayip yasadim ben biri normal dogum oldu digeri sezeryan. 10 ay gecti ustunden. Doktorumla konustum hatta birkac doktora gittim 1 yil beklemen dogru olur dedi. Ileri hafta gebelik kaybi oldugu icin vucut anca toparlanir dedi. Burda sormamin amacida cesaret almak aslinda. 1 yilda gecse tekrar nasil karar verecegimi bilmiyorum. Ankaradayim ben su an. Tayinimiz cikti doguya cok tedirginim hersey ust uste geldi.Canım öncelikle kaygılarını çok iyi anlıyorum. Ben de 3 ay önce bebeğimi karnımdayken kaybettim ve sezeryan ile aldılar. 2. Sezeryanımdı. Geçen hafta kaybettiğim bebeğimle ilgili Prof. Recep Has'a danışma amaçlı gittik. Bu konuyu kendisi sorduğumda 6 ay sonra yeni bir gebelik düşünebilirsiniz dedi. Ben erken değil mi 6 ay diye sorduğumda, daha fazla beklemenin sonucu değiştirmeyeceğini söyledi. Benim ameliyatımı yapan doktorda 4 ay yeterli ama 6 ay beklemek daha doğru olucaktır dedi. İnternetten yine bi kaç perinatoloğa mesaj attım ve aldığım cevaplar 1 yıl beklemelisiniz yönündeydi. Ben de en azından 8 ya da 9 ay beklemeyi düşünüyorum ama içim hep tedirgin. Bu arada ben 36 yaşındayım ve en son gebeliğim 8 ay sonra gerçekleşmişti. Hamile kalma süresini de düşünmek lazım. 3 aydır hep düşünüyor ve elimden geldiğince araştırıyorum. Sitede de 6 ay ve 4 ay gibi sürede hamile kalıp bebeğine kavuşanlar var okuyabildiğim kdarıyla. Dün de genetik testler için kan verdik eşimle. Sonuçların çıkması 2 ayı bulur dediler. Aklım karmakarışık. Bebeğimi çok özlüyorum... İnşallah sizinde hayırlısı ile yeni bir bebeğiniz olur ve acınızı hafifletir. Siz İstanbul damısınız? Doktorunuza sormadınız mı bu konuyu?
Merhaba arkadaslar 11 ay oldu bebegimi kaybedeli doktor 6 aydan sonra izin verdi.9 ay sonra hamile kaldim.su an 2 aylik hamileyim.basta dusuk riskim vardi cok korktum.artik dayanacak gucum kalmamis gibi hissettim.ilk hamileligimde dusuk sorunum olmadi hic ilk defa yasadm.ilk bebegimi kaybettikten sonra bu bebegiminde beni birakma korkusu.ilkinde yasadigim sevinci bu sefer yasayamiyorum korku var sevincten cok.doktora gittigimde yuzun niye asik dedi farkinda degilm.nasil oldugumun.karisik duygular icerisindeyim yani
Oncelikle gecmis olsun. Allah bidaha yasatmasin bu durumlari. Iki kere kayip yasadim ben biri normal dogum oldu digeri sezeryan. 10 ay gecti ustunden. Doktorumla konustum hatta birkac doktora gittim 1 yil beklemen dogru olur dedi. Ileri hafta gebelik kaybi oldugu icin vucut anca toparlanir dedi. Burda sormamin amacida cesaret almak aslinda. 1 yilda gecse tekrar nasil karar verecegimi bilmiyorum. Ankaradayim ben su an. Tayinimiz cikti doguya cok tedirginim hersey ust uste geldi.
Oncelikle gecmis olsun. Allah bidaha yasatmasin bu durumlari. Iki kere kayip yasadim ben biri normal dogum oldu digeri sezeryan. 10 ay gecti ustunden. Doktorumla konustum hatta birkac doktora gittim 1 yil beklemen dogru olur dedi. Ileri hafta gebelik kaybi oldugu icin vucut anca toparlanir dedi. Burda sormamin amacida cesaret almak aslinda. 1 yilda gecse tekrar nasil karar verecegimi bilmiyorum. Ankaradayim ben su an. Tayinimiz cikti doguya cok tedirginim hersey ust uste geldi.
Su saatte yazdiklarinizi okumak icimi rahatlatti. Cok tesekkur ederim. Bu durumu yasamis insanlardan bunlari duymak cesaret veriyor gercekten. Allah isteyen herkese nasip etsin yari yolda birakmasin. Sizinde daha cok yeniymis. Kalsiyum folic ve demir iciyorum aylardir. Dogum.kilolarindan da kurtuldum umarim vucudum toparlanmistir. Burdan mutlu haberlerimizide paylasiriz bir gun inanmak istiyorum.Başınız sağolsun ve Allah bir daha yaşatmasın. Benim de ileri hafta gebelik kaybım 37+4 günlükken kaybettim yavrumu. Galiba vücut toparlasın demelerinin sebebi de vitamin depolarımızın boşalması bu nedenle kendimize de iyi bakmamız gerekiyor. Gideceğniz yerde kendinize iyi bir doktor bulabilirseniz eğer karamsar olmayın,herşey güzel olacaktır inşallah. Benim bir oğlum var 7 yaşında öyle çok istiyordu ki kardeş onun için de çok zor oldu. Aksileşti daha fazla. Bazen bende kendimi kocaman bşr boşlukta çaresiz hissediyorum ama bu durumları yaşayan bizim gibi çok insan var. Yeniden sağlıkla bebeğine kavuşanlar var. Siz de güçlü olun. Ve güvenebileceğiniz bir doktor ile devam edin yolunuza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?