Bu çok güzel bir müjde çok çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin acını hafifletsin bu bebekle sağ salim kucağına da alırsın büyütürsün inşallah. Darısı bize inşallahNasıl söylenir bilmiyorum, nasıl anlatılır. Buruk sevincimi buradan paylaşırım demiştim. Ben hamileyim. Nasip olursa bebeğim olacak. Duygularımı bilmiyorum. Mutlu muyum sevindim mi dondum kaldım. inşallah bebeğimde bilge sultanımı tekrar büyütürüm.
Dualarında beni ve kızımı eksik etmeyen tüm anneler Allah razı olsun hepinizden.
Canımmm o kdar sevindim ki tüylerim diken diken oldu. Rabbim sıhhatle sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Muhakkak ki çare olmaz ama ilaç olur ilacın olur. Gülen yüzün olur iyii gelirr hemde çokk iyi gelir.. kuzun içindeki yara ama bu evladın yaşama sevimcin olurNasıl söylenir bilmiyorum, nasıl anlatılır. Buruk sevincimi buradan paylaşırım demiştim. Ben hamileyim. Nasip olursa bebeğim olacak. Duygularımı bilmiyorum. Mutlu muyum sevindim mi dondum kaldım. inşallah bebeğimde bilge sultanımı tekrar büyütürüm.
Dualarında beni ve kızımı eksik etmeyen tüm anneler Allah razı olsun hepinizden.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.Nasıl söylenir bilmiyorum, nasıl anlatılır. Buruk sevincimi buradan paylaşırım demiştim. Ben hamileyim. Nasip olursa bebeğim olacak. Duygularımı bilmiyorum. Mutlu muyum sevindim mi dondum kaldım. inşallah bebeğimde bilge sultanımı tekrar büyütürüm.
Bu çok güzel bir müjde çok çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin acını hafifletsin bu bebekle sağ salim kucağına da alırsın büyütürsün inşallah. Darısı bize inşallah
Allah razı olsun. eminim dualarınız sayesinde. Rabbim cennetteki meleklerimin hatırına sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve acısını göstermesin bize.Canımmm o kdar sevindim ki tüylerim diken diken oldu. Rabbim sıhhatle sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Muhakkak ki çare olmaz ama ilaç olur ilacın olur. Gülen yüzün olur iyii gelirr hemde çokk iyi gelir.. kuzun içindeki yara ama bu evladın yaşama sevimcin olur
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.
Sizin durumunuz farkliymis allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Insallah bizede mujdeli haberler paylasmak nasip olur.Amin canım inşaalah Rabbim o günleri hepimize nasip eder. benim durumum farklı biraz. sezeryanla bebeğini kaybedenler sayfasındayız ama ben eylül 2012 de doğum yaptım 2015 eylülde kızım melek oldu..
Anladım. Allah uzun ömürler versin bebeginizeAmin canım inşaalah Rabbim o günleri hepimize nasip eder. benim durumum farklı biraz. sezeryanla bebeğini kaybedenler sayfasındayız ama ben eylül 2012 de doğum yaptım 2015 eylülde kızım melek oldu..
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Meleğinin ömrünü bu kuzucuğuna versin inşallah rabbim bidaha evlat acısı ile sınamasın inşallahAllah razı olsun. eminim dualarınız sayesinde. Rabbim cennetteki meleklerimin hatırına sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve acısını göstermesin bize.
Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın ve sınadıklarına dayanma gücü versin.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gls31 elbette darısı başınıza. Allahım dualarımızı kabul ediyor, sanada böyle benim gibi yaşamak için bir neden verir.
Nasıl söylenir bilmiyorum, nasıl anlatılır. Buruk sevincimi buradan paylaşırım demiştim. Ben hamileyim. Nasip olursa bebeğim olacak. Duygularımı bilmiyorum. Mutlu muyum sevindim mi dondum kaldım. inşallah bebeğimde bilge sultanımı tekrar büyütürüm.
Ayy ben cok ama cok sevindim Allahim inanki hep duamdaydin dedim ki hep rabbime bilgesultan once hamile olsun sonra ben guzel haberler duyayim kendimle ilgili rabbim ne dediysem kabul etti inan ki eger sen demeseydin hamileyim ben diyemiyecektim kardesim ben de hamileyim... gecen cuma gece test yaptim iki cizgi gordum oturdum agladim hem kaybettigim evladim icin hem de senin icin dedim keske onun yuzunu guldurseydin diye cok ama cok sevindim hamile olusuna dunyalar benim oldu inan hic kendimden ayirt etmedim seni kardesim ... rabbim dileyen isteyen herkeslere versin insallah ben 43 yasindayim oglumu katbettigim gun bir yil aradan sonra rabbim kardesini armagan gibi gonderdi bana...Hamza'nın annesi nerdesin bak dualarımız kabul oldu. Rabbim tez zamanda sanada böyle bir güzel haber vermeyi nasip etsin.
Ayy çok sevindim sanada ne güzel müjdeli haberler tek tek gelmeye başladı maşallah suphanallah Rabbim yüzünüzü güldürdü. İnşallah sen ve bilge sultanın minnoşlarınızı kucağınıza aldığınız haberinide duyarız. Bizede dua edin nolur hem hamile hemde bizim gibi yüreği yanmış annelersiniz Rabbim dualarınızı kabul eder inşallah rabbim sağlıkla sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah rabbim yavrularınıza ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah dualarımdasınız allaha emanetsiniz sizler ve kuzucuklarınızArkadaslar
Bir kulun baska bir kula cani yurekten ettigi dualari rabbim tez vakitte kabul edermis bilgesultanla biz bunu yasadik belki de ...
Ben bilge sultanin hamile kalmasi icin cok dualar ettim cok uzuldum boncuk kizina demekki o kardesim de bana cok dualar etmis ki ikimiz de hamileyiz ayni zamanlarda... rabbim evlatlarimizla kavustursun insallah bizleri sag salim..
Birbiriniz uzerinden dualarinizi eksik etmeyin kardeslerim ...
Cok sagol kardesimAyy çok sevindim sanada ne güzel müjdeli haberler tek tek gelmeye başladı maşallah suphanallah Rabbim yüzünüzü güldürdü. İnşallah sen ve bilge sultanın minnoşlarınızı kucağınıza aldığınız haberinide duyarız. Bizede dua edin nolur hem hamile hemde bizim gibi yüreği yanmış annelersiniz Rabbim dualarınızı kabul eder inşallah rabbim sağlıkla sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah rabbim yavrularınıza ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah dualarımdasınız allaha emanetsiniz sizler ve kuzucuklarınız
Ayy ben cok ama cok sevindim Allahim inanki hep duamdaydin dedim ki hep rabbime bilgesultan once hamile olsun sonra ben guzel haberler duyayim kendimle ilgili rabbim ne dediysem kabul etti inan ki eger sen demeseydin hamileyim ben diyemiyecektim kardesim ben de hamileyim... gecen cuma gece test yaptim iki cizgi gordum oturdum agladim hem kaybettigim evladim icin hem de senin icin dedim keske onun yuzunu guldurseydin diye cok ama cok sevindim hamile olusuna dunyalar benim oldu inan hic kendimden ayirt etmedim seni kardesim ... rabbim dileyen isteyen herkeslere versin insallah ben 43 yasindayim oglumu katbettigim gun bir yil aradan sonra rabbim kardesini armagan gibi gonderdi bana...
Insallah sag salim kucagimiza almak ta nasip olur insallah...
Cok ama cok sevindim kardesim... hamdü senalar olsun rabbime...
Allaha emanet... ayni zamanlarda anne olmayi rabbim nasip eder bize insallah kardesim...
Ayy çok sevindim sanada ne güzel müjdeli haberler tek tek gelmeye başladı maşallah suphanallah Rabbim yüzünüzü güldürdü. İnşallah sen ve bilge sultanın minnoşlarınızı kucağınıza aldığınız haberinide duyarız. Bizede dua edin nolur hem hamile hemde bizim gibi yüreği yanmış annelersiniz Rabbim dualarınızı kabul eder inşallah rabbim sağlıkla sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah rabbim yavrularınıza ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah dualarımdasınız allaha emanetsiniz sizler ve kuzucuklarınız
Arkadaslar
Bir kulun baska bir kula cani yurekten ettigi dualari rabbim tez vakitte kabul edermis bilgesultanla biz bunu yasadik belki de ...
Ben bilge sultanin hamile kalmasi icin cok dualar ettim cok uzuldum boncuk kizina demekki o kardesim de bana cok dualar etmis ki ikimiz de hamileyiz ayni zamanlarda... rabbim evlatlarimizla kavustursun insallah bizleri sag salim..
Arkadaslar
Cok sagol kardesim inan bende cok sevindim senin adina dedim ki rabbim sen ne buyuksun oglumun kardesini tam da öldugu gun gonderdi bana daha de gitmedim korkular var icimde yarin gidecegim doktora insallah her sey yolundadir sag salim aliriz kucagimiza bu sefer insallah kardesim...Allahım ne büyüksün, ne kadar merhametlisin , binlerce şükür sana. Alanda sensin verende, ne olur evladımızı kucağımıza almayı nasip et, onlarda cennet kuşlarımızın kokusunu ver bize.inanın o kadar sevindimki sizin adınıza. böyle büyük bir tesadüf olabilirmi? Rabbim isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?