7 martta sabah dogdu. 8 martta aksam melek oldu. Ameliyat agrimi bile hissetmedim. Cok zordu.Martin kaçı ben 24unde doğum yaptım 30 ilk saatinde yavrum melek oldu
En büyük acıyı yaşadık ameliyat yarası hiç canımı yakması evlat acisinin yanında7 martta sabah dogdu. 8 martta aksam melek oldu. Ameliyat agrimi bile hissetmedim. Cok zordu.
Genetik test yaptirdiniz mi? Sizinkinin sebebi neye baglandiEn büyük acıyı yaşadık ameliyat yarası hiç canımı yakması evlat acisinin yanında
Yok bizim riskli gebelik değil doğumdan sonra olduğu için bı kadın dogumcu genetik değildir dedi. Benim kızım maşallah bı sorun olmadı oğlum enfeksiyon dediler solunum sorunu var dediler dediğiniz gibi net bişey soylemedilerGenetik test yaptirdiniz mi? Sizinkinin sebebi neye baglandi
Kader kismet demek gerekiyor boyle durumlarda demekki. Keske elimizden birsey gelseydi..Yok bizim riskli gebelik değil doğumdan sonra olduğu için bı kadın dogumcu genetik değildir dedi. Benim kızım maşallah bı sorun olmadı oğlum enfeksiyon dediler solunum sorunu var dediler dediğiniz gibi net bişey soylemediler
Öyle Allah'ın taktiri bazı zamanlar düşünüyorum neden benim yavrum öldü çevremde aynı zamanda halime olanlar hep kucağında bebekleri. Sonra böyle gruplar i takip edince her geçen gün yeni anneler eklenyo bu da bizim kaderimizKader kismet demek gerekiyor boyle durumlarda demekki. Keske elimizden birsey gelseydi..
Ben iki kere yasadim bu durumu. Ilk bebegim yasasaydi 2 yasinda olacakti. Cevremde gordukce bende kotu oluyorum. Allah herkesin yavrusunu bagislasin kesinlikle kiskanclik degil. Neden boyle oldu diye aciklayamiyorum kendime. Bazen disari ciktigimda herkes cok mutlu sadece ben bu durumdayim diye dusunuyordum. Burda annelerle tanistikca biraz daha sakinledim. Yalniz degilim..Öyle Allah'ın taktiri bazı zamanlar düşünüyorum neden benim yavrum öldü çevremde aynı zamanda halime olanlar hep kucağında bebekleri. Sonra böyle gruplar i takip edince her geçen gün yeni anneler eklenyo bu da bizim kaderimiz
Evet yanlız bize olsaydı herşey düşünürdü insanoğluyuz Rabbim bı daha yasatmasin ins seninde sağlıklı evlatların olur isteyen herkesinBen iki kere yasadim bu durumu. Ilk bebegim yasasaydi 2 yasinda olacakti. Cevremde gordukce bende kotu oluyorum. Allah herkesin yavrusunu bagislasin kesinlikle kiskanclik degil. Neden boyle oldu diye aciklayamiyorum kendime. Bazen disari ciktigimda herkes cok mutlu sadece ben bu durumdayim diye dusunuyordum. Burda annelerle tanistikca biraz daha sakinledim. Yalniz degilim..
Amin insallah bir daha kimsenin cani yanmasin. Sag salim kucagimiza alalim bebislerimizi..Evet yanlız bize olsaydı herşey düşünürdü insanoğluyuz Rabbim bı daha yasatmasin ins seninde sağlıklı evlatların olur isteyen herkesin
Bu dekolman ifadesini ilk defa burda duydum. Benim ilk bebegimde yorulunca ayakta kalınca karnım sertlesir bebek top gibi olurdu karnimda. Erken doğdu zaten 37 +5 de acil sezaryenle doğdu sağlıkliydi. Ikinci hamileliğim de de aynı şekilde yorulunca karnım sertleşirdi. O da 36+5 de kaybettim. Ama dr eski sezaryen dikisimin açıldığı için kaybettik dedi. Iç kanama falan da olmuştu bende. Dekolman nedir biraz açıklayabilir misinizSende dekolman olduğun için bilgin olsun. Doktor her kontrole gittiğimde özellikle son kontrolde kasılma ya cok dikkat etti. Kasılman var mi diye devamlı soruyor. Ayakta kalınca yorulunca sertlesme oluyormu diye sordu. Eğer sıkıntı olursa magnezyum 3 e çıkar iç korkma dedi. Ben sabahları bir tane toz magnezyum ikindi vakti tablet alıyorum. icerigi kalsiyum +magnezyum
Meraba. Dekolman nedir bilgi verebilirmisinizÇok teşekkür ederim cnm darısı senin de başına olsun inş. 38+1de oldu cnm doğum biliyosun oncekinde preeklampsi ve dekolman yaşadım çok şükür bunda hiç öyle bişey olmadı. Benim icin de beklemek çok çok zordu hep diken ustundeyim ama kader dedim sonuçta ömrü varsa yaşayacak ve doktorum illa 38i bekleyelim dediği için bekledim. Soracak bişey olursa yine seve seve seve cevaplarım cnm. @beyazpeynir1 dualarım seninle ve bebeginle cnm biz neler atlattık hemencecik iyileşecek yavrun gör bak sen ii ol ki sütün de gelsin yavruna iyi bak.
Dekolman bebegin esinin ana rahminden ayrilmasi. Bebege oksijen gitmiyor bir anda beslenmesi duruyor. Kanamayla bebegi kaybetmeye kadar gidiyor. Yanlis bilmiyorsamMeraba. Dekolman nedir bilgi verebilirmisiniz
Bu dekolman ifadesini ilk defa burda duydum. Benim ilk bebegimde yorulunca ayakta kalınca karnım sertlesir bebek top gibi olurdu karnimda. Erken doğdu zaten 37 +5 de acil sezaryenle doğdu sağlıkliydi. Ikinci hamileliğim de de aynı şekilde yorulunca karnım sertleşirdi. O da 36+5 de kaybettim. Ama dr eski sezaryen dikisimin açıldığı için kaybettik dedi. Iç kanama falan da olmuştu bende. Dekolman nedir biraz açıklayabilir misiniz
Allah uzun ömürler versin bebeginize. Bende kendimi çok sucladim magnezyum vermişti bana ama benim midem bulandigi için icememistim magnezyumu. Onu icmedigim için mi oldu die. Ama meğer dikisler açılmış.Plesanta dekolman, bebegin esinin erken ayrılması. Benm ice kanama olmuştu son ana kadar anlayamdk.
2 ay once doğum yaptm. Benmde dikisim incelmis aciliyrmus. Allah korudu bu defa erkn dogum yaptm. Dekolman ile ic dikis yerinin acilmasi ayri seyler. Son hamileligimde de kasilmam oldu ayakta duramiyrdm ozellikle yurumek kabus gibiydi.
Allah uzun ömürler versin bebeginize. Bende kendimi çok sucladim magnezyum vermişti bana ama benim midem bulandigi için icememistim magnezyumu. Onu icmedigim için mi oldu die. Ama meğer dikisler açılmış.
Insan hep kendinde bir eksik kusur hata arıyor. Neyi yapmadım da bebegimi kaybettim die. Dr a bile soramadım ben magnezyumu duzenli almadim ondan mı oldu die. Evet cevabını duyarsam daha çok takılırım die. Senin iki bebeğinin arası ne kadardı da dıkislerde problem oldu. Benim daha iki ay oldu sezaryen olalı. Ikinci bebegime oğlum 14 aylıkken hamile olmuştum. Iki sezaryen arası yakın olduğundan dikislerin açıldı dedilerAmin tesekkur ederim.
Kasilmada dikise zarar veriyor. Kendini suçlama sakın. Ben devamli magnezyum kullandim ama kasilmamda oldu dikisimdede problem oldu. Doktorum bir gun daha dayanamazmissin dedi yani Allahım bu defa izin verdi. Yoksa gerisi bos canm
Ben de mart kelimesini bile duyunca kahroluyorum.26 martta dogum yapmıştm.2016 yılında dogum yaptm.öyle bir heyecanla sezaryana girmiştim ki.üstelik ben ameliyat olmadsn 10 dk once ultrasonda kızımın kalp atışını da duymuştum.dogum cantamz hazırdı.besigimiz kurulmuştu.hersey yolundaydı 39 haftalktı bebeğim.ama karnmda nasibi varmış dışarda yokmuş iste.Allahn takdiri buymuş.gercekten cok zor bir imtihan.bebegimi bir defa görmek bile nasip olmadı.Allah beterinden korusunMartin kaçı ben 24unde doğum yaptım 30 ilk saatinde yavrum melek oldu
Ben ilk günler deli gibi sebep aradm.nasıl farketmedim diye.yedigimden ictigimden bile şüphelendim.aklıma gelen takılan herseyi doktoruma sordum.o da esen yelden bahane araman cok normal.böyle kayıplarda bütün hastalarm aynı seyi düşünüyor demisti.benim yaşadığım durumu ne ben ne farkli bir doktor önceden bilemez dediler.bunu dünyada hic bir tıp uzmanı önceden bilemez dediler.ben de takdiri ilahi deyip kabullendim.zira nasibi olsaydı biseyler bahane olur bebegim sağlıkla dogardi.Insan hep kendinde bir eksik kusur hata arıyor. Neyi yapmadım da bebegimi kaybettim die. Dr a bile soramadım ben magnezyumu duzenli almadim ondan mı oldu die. Evet cevabını duyarsam daha çok takılırım die. Senin iki bebeğinin arası ne kadardı da dıkislerde problem oldu. Benim daha iki ay oldu sezaryen olalı. Ikinci bebegime oğlum 14 aylıkken hamile olmuştum. Iki sezaryen arası yakın olduğundan dikislerin açıldı dediler
Hiç yaşamadı mi yavrum benim akrsnmislar cennette beraberdirler simfi. Peki tekrar istiyor musunBen de mart kelimesini bile duyunca kahroluyorum.26 martta dogum yapmıştm.2016 yılında dogum yaptm.öyle bir heyecanla sezaryana girmiştim ki.üstelik ben ameliyat olmadsn 10 dk once ultrasonda kızımın kalp atışını da duymuştum.dogum cantamz hazırdı.besigimiz kurulmuştu.hersey yolundaydı 39 haftalktı bebeğim.ama karnmda nasibi varmış dışarda yokmuş iste.Allahn takdiri buymuş.gercekten cok zor bir imtihan.bebegimi bir defa görmek bile nasip olmadı.Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?