Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende de aşırı enfeksiyon vardı ben bunu hissediyordum ama hamilelikde oğlumun gelişiminde hiç bir etkisi yoksun hamileligim oğlumun gelişimi açısından olumlu geçiyordu doğum anına kadar normaldi herşey gülerek girdim ameliyathaneye ama oğlumu yoğun bakıma aldılar bı daha vermediler 6 gün yasadi. Sirkeli su içtim şu an hiç enfeksiyonum olmuyor ama oğlumun ölüm sebebi enfeksiyondan mi tam bişey demediler

Canım seninde başın sağolsun senin sebep neydi? Bende hiç bilmezdim böyle sayfaları kızımdan sonra öğrendim. Öleceği gün Dr kapısında beklerken bebeğime konduramadığım için ölümü eşime dedim ki heralde ben ölecem dedim nerden çıktı bu saçmalama dedi öyle içimde kötü bi his var dedim nerden bilebilirdimki kuzum melek olacakmış

Bende aynı şekilde aklıma getirmemek için bu forum karşıma çıktığında acmamistim bile cesaret edip. Ama işte kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor.
Evet korktuklarimizdan uzak tuttuklarimizdan en çok uzulduklerimizden imtihan olduk. Ben hamilelik sayfasında bu arkadaşın ilk bebegimi kaybettim diye anlattığında o kadar çok etkilenmiş uzulmustum ki şimdi diyorum yasayacakmisim ondan mı o kadar etkilenmiştim.

Canım benim inşallah nedeni belli olurda ona göre önlemini alırsın Rabbim kucağını doldursun inşallah senin ve bütün melek annelerinin. Ben eve gelmeden eşim bütün kıyafetlerini evden götürmüş ne yaptı bilmiyorum kızımın hayrına birilerine verecem diyor

Sebebi solunum sıkıntısı dediler ciğerini kaplayan zar gelismiyirmus ne kadar doğru bilmiyorum ama doğuma kadar bı sorunu yoktu yavrum 37 haftalık doğdu 3bucuk kilo 55 cm di gelisimi öndeydi hiç bir sorun yoktu hamilelikde 6 gün yasayabildi yavrum 6 ay oldu onu saramadan kucaklayamadan benden gideli benim bı kızım daha var oğlumu ablasida çok bekliyordu ama eşimin de dediği gibi o bizim değildi Allah onu cenneti için yaratmış ait olduğu yere aldı tekrar bizimde cennet için bı sefaatcimiz var

Allah hepimizin yuzunu guldursun. Ben veremedim kaldiramadim. Ilk bebegim kizdi ona da almistim biseyler ikinci de kiz olunca sevinmistim ablasinin esyalarini kullancak diye. Hic biri nasip olmadi. Hic boyle hayal etmemistim. Sezeryan izimle basbasa kaldim. Melegim bir gun yasadi sadece..

Tekrar düşünüyorsanız bebek bekleyin ona giyindirin benim düşüncem oğlum gitti onun kıyafetlerini olursa oğlumun kardeşleri giyinsin ona nasip olmadı inşallah kardeşlerine olur

Kaç haftalıkti bebeğin. Neyden dolayı kaybettin
30 haftalık tı bi sebep söylemediler ani bebek ölümü dediler. Otopsi ye vermek istemedik parçalanmasına gönlümüz razı olmadı. Zaten versenizde bişi çıkmaz dediler.

Tekrar düşünüyorsanız bebek bekleyin ona giyindirin benim düşüncem oğlum gitti onun kıyafetlerini olursa oğlumun kardeşleri giyinsin ona nasip olmadı inşallah kardeşlerine olur
Aslında tekrar olursa ona giydiremezdim çünkü onda her gördüğümde aklıma gelecek. İlk kızımın kıyafetlerini de altı yıl sakladım sonra verdim durumu iyi olmayan birine onlara her baktığımda o günleri yaşıyordum.

Canımm Rabbim o kıyafetleri giydireceğin bi evlat nasip etsin.

İnşallah canım bu mübarek ay hürmetine Rabbim tüm yüreği yanmış annelere ve bebek hasreti çeken annelere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Insallah ben de anne olurum. Burda dertlesmek iyi geliyor bana. Bizi kimse anlayamaz. Yeri geliyor en yakinin bile yasadigin zorlugu bilmiyor.
İnşallah canım Rabbim nasip eder. Ben kızımı kaybetmeden bi hafta önce dayım vefat etti kanserden. Ne zaman annemle dertleşmek istesem annem bile beni anlamıyor dayımı koyuyor ortaya. Ne zaman laf açılsa hemen konu dayım oluyor ben konuşamıyorum bile. Bi burda sizinle dertleşiyoruz iyi geliyor

Ne kadar ortak noktamiz varmis. Bende bebegimi kaybettikten bir ay sonra kanserden dayimi kaybettim. Benim acim anlasilmadi bile. Eve kapattim kendimi. Yeni yeni hayata katildim.. burayi hep takip ediyorum. Yeni anneler katilmasin aramiza kimse uzulmesin artik..

Ben artık Drlara inanmıyorum. Görüşte kucağına alamadan kaybetmenin acısını çok iyi bilirim bi kucağıma alsam bi öpsem kokusunu içime çeksemdersin. Hayaller kurarsın her görmeye gittiğinde konuşursun çabuk iyileş dersin ama melek olur ucar hayallerin kalbin kırılır yarım kalırsın.

Allah rahmet eylesin canım. İnşallah biz son oluruz daha başka annelerin yüreği yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…