- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 103
- 35
Bu acıyı yaşayana kadar bebeği ölen anneleri böyle grupları hiç aklıma getirmezdim aklıma gelsede. Konduramamak üzülmemek belki de hiç arastirmadim.ama 6 aydır oğlum bana gelip benden gittiğinden beri bütün internet sayfalarindan sitelerinden benim gibi yüreği yanan anneleri arıyorum. Keşke bulamasam ama her gün yeni yüreği yaralı anneler görüyorum Rabbim bı daha yasatmasin bu acıyı başka acilari
Canım seninde başın sağolsun senin sebep neydi? Bende hiç bilmezdim böyle sayfaları kızımdan sonra öğrendim. Öleceği gün Dr kapısında beklerken bebeğime konduramadığım için ölümü eşime dedim ki heralde ben ölecem dedim nerden çıktı bu saçmalama dedi öyle içimde kötü bi his var dedim nerden bilebilirdimki kuzum melek olacakmışBu acıyı yaşayana kadar bebeği ölen anneleri böyle grupları hiç aklıma getirmezdim aklıma gelsede. Konduramamak üzülmemek belki de hiç arastirmadim.ama 6 aydır oğlum bana gelip benden gittiğinden beri bütün internet sayfalarindan sitelerinden benim gibi yüreği yanan anneleri arıyorum. Keşke bulamasam ama her gün yeni yüreği yaralı anneler görüyorum Rabbim bı daha yasatmasin bu acıyı başka acilari
Evet korktuklarimizdan uzak tuttuklarimizdan en çok uzulduklerimizden imtihan olduk. Ben hamilelik sayfasında bu arkadaşın ilk bebegimi kaybettim diye anlattığında o kadar çok etkilenmiş uzulmustum ki şimdi diyorum yasayacakmisim ondan mı o kadar etkilenmiştim.Bende aynı şekilde aklıma getirmemek için bu forum karşıma çıktığında acmamistim bile cesaret edip. Ama işte kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor.
Kaç haftalıkti bebeğin. Neyden dolayı kaybettinBen saat üç falandı girdim ultrasona kalp atışını dinledik iyi dedi akşam 11 den sonra hissetmedim hareketlerini
Canım benim inşallah nedeni belli olurda ona göre önlemini alırsın Rabbim kucağını doldursun inşallah senin ve bütün melek annelerinin. Ben eve gelmeden eşim bütün kıyafetlerini evden götürmüş ne yaptı bilmiyorum kızımın hayrına birilerine verecem diyorBaska cocugum yok. Su an dusunmuyorum esim 6 aylik goreve gitti. Rahim yetmezligi degil enfeksiyondan dedi doktor. Gelisim durdu iki gebelikte de. Kan pihtilasmasi da olabilir dediler. Yarin hastaneye gitcem. Kesin bir sebep bulunamiyor. Hamile kalmaya nasil cesaret edecegimi bilmiyorm. Herseyini almistim hepsi evde duruyor. Nedeni belirlenmedigi icin korkuyorum acikcasi..
Sebebi solunum sıkıntısı dediler ciğerini kaplayan zar gelismiyirmus ne kadar doğru bilmiyorum ama doğuma kadar bı sorunu yoktu yavrum 37 haftalık doğdu 3bucuk kilo 55 cm di gelisimi öndeydi hiç bir sorun yoktu hamilelikde 6 gün yasayabildi yavrum 6 ay oldu onu saramadan kucaklayamadan benden gideli benim bı kızım daha var oğlumu ablasida çok bekliyordu ama eşimin de dediği gibi o bizim değildi Allah onu cenneti için yaratmış ait olduğu yere aldı tekrar bizimde cennet için bı sefaatcimiz varCanım seninde başın sağolsun senin sebep neydi? Bende hiç bilmezdim böyle sayfaları kızımdan sonra öğrendim. Öleceği gün Dr kapısında beklerken bebeğime konduramadığım için ölümü eşime dedim ki heralde ben ölecem dedim nerden çıktı bu saçmalama dedi öyle içimde kötü bi his var dedim nerden bilebilirdimki kuzum melek olacakmış
Allah hepimizin yuzunu guldursun. Ben veremedim kaldiramadim. Ilk bebegim kizdi ona da almistim biseyler ikinci de kiz olunca sevinmistim ablasinin esyalarini kullancak diye. Hic biri nasip olmadi. Hic boyle hayal etmemistim. Sezeryan izimle basbasa kaldim. Melegim bir gun yasadi sadece..Canım benim inşallah nedeni belli olurda ona göre önlemini alırsın Rabbim kucağını doldursun inşallah senin ve bütün melek annelerinin. Ben eve gelmeden eşim bütün kıyafetlerini evden götürmüş ne yaptı bilmiyorum kızımın hayrına birilerine verecem diyor
Tekrar düşünüyorsanız bebek bekleyin ona giyindirin benim düşüncem oğlum gitti onun kıyafetlerini olursa oğlumun kardeşleri giyinsin ona nasip olmadı inşallah kardeşlerine olurCanım benim inşallah nedeni belli olurda ona göre önlemini alırsın Rabbim kucağını doldursun inşallah senin ve bütün melek annelerinin. Ben eve gelmeden eşim bütün kıyafetlerini evden götürmüş ne yaptı bilmiyorum kızımın hayrına birilerine verecem diyor
30 haftalık tı bi sebep söylemediler ani bebek ölümü dediler. Otopsi ye vermek istemedik parçalanmasına gönlümüz razı olmadı. Zaten versenizde bişi çıkmaz dediler.Kaç haftalıkti bebeğin. Neyden dolayı kaybettin
Aslında tekrar olursa ona giydiremezdim çünkü onda her gördüğümde aklıma gelecek. İlk kızımın kıyafetlerini de altı yıl sakladım sonra verdim durumu iyi olmayan birine onlara her baktığımda o günleri yaşıyordum.Tekrar düşünüyorsanız bebek bekleyin ona giyindirin benim düşüncem oğlum gitti onun kıyafetlerini olursa oğlumun kardeşleri giyinsin ona nasip olmadı inşallah kardeşlerine olur
Canımm Rabbim o kıyafetleri giydireceğin bi evlat nasip etsin.Allah hepimizin yuzunu guldursun. Ben veremedim kaldiramadim. Ilk bebegim kizdi ona da almistim biseyler ikinci de kiz olunca sevinmistim ablasinin esyalarini kullancak diye. Hic biri nasip olmadi. Hic boyle hayal etmemistim. Sezeryan izimle basbasa kaldim. Melegim bir gun yasadi sadece..
İnşallah canım bu mübarek ay hürmetine Rabbim tüm yüreği yanmış annelere ve bebek hasreti çeken annelere hayırlı evlatlar nasip etsin.Tekrar düşünüyorsanız bebek bekleyin ona giyindirin benim düşüncem oğlum gitti onun kıyafetlerini olursa oğlumun kardeşleri giyinsin ona nasip olmadı inşallah kardeşlerine olur
Insallah ben de anne olurum. Burda dertlesmek iyi geliyor bana. Bizi kimse anlayamaz. Yeri geliyor en yakinin bile yasadigin zorlugu bilmiyor.Canımm Rabbim o kıyafetleri giydireceğin bi evlat nasip etsin.
İnşallah canım Rabbim nasip eder. Ben kızımı kaybetmeden bi hafta önce dayım vefat etti kanserden. Ne zaman annemle dertleşmek istesem annem bile beni anlamıyor dayımı koyuyor ortaya. Ne zaman laf açılsa hemen konu dayım oluyor ben konuşamıyorum bile. Bi burda sizinle dertleşiyoruz iyi geliyorInsallah ben de anne olurum. Burda dertlesmek iyi geliyor bana. Bizi kimse anlayamaz. Yeri geliyor en yakinin bile yasadigin zorlugu bilmiyor.
Ne kadar ortak noktamiz varmis. Bende bebegimi kaybettikten bir ay sonra kanserden dayimi kaybettim. Benim acim anlasilmadi bile. Eve kapattim kendimi. Yeni yeni hayata katildim.. burayi hep takip ediyorum. Yeni anneler katilmasin aramiza kimse uzulmesin artik..İnşallah canım Rabbim nasip eder. Ben kızımı kaybetmeden bi hafta önce dayım vefat etti kanserden. Ne zaman annemle dertleşmek istesem annem bile beni anlamıyor dayımı koyuyor ortaya. Ne zaman laf açılsa hemen konu dayım oluyor ben konuşamıyorum bile. Bi burda sizinle dertleşiyoruz iyi geliyor
Ben artık Drlara inanmıyorum. Görüşte kucağına alamadan kaybetmenin acısını çok iyi bilirim bi kucağıma alsam bi öpsem kokusunu içime çeksemdersin. Hayaller kurarsın her görmeye gittiğinde konuşursun çabuk iyileş dersin ama melek olur ucar hayallerin kalbin kırılır yarım kalırsın.Sebebi solunum sıkıntısı dediler ciğerini kaplayan zar gelismiyirmus ne kadar doğru bilmiyorum ama doğuma kadar bı sorunu yoktu yavrum 37 haftalık doğdu 3bucuk kilo 55 cm di gelisimi öndeydi hiç bir sorun yoktu hamilelikde 6 gün yasayabildi yavrum 6 ay oldu onu saramadan kucaklayamadan benden gideli benim bı kızım daha var oğlumu ablasida çok bekliyordu ama eşimin de dediği gibi o bizim değildi Allah onu cenneti için yaratmış ait olduğu yere aldı tekrar bizimde cennet için bı sefaatcimiz var
Allah rahmet eylesin canım. İnşallah biz son oluruz daha başka annelerin yüreği yanmasın.Ne kadar ortak noktamiz varmis. Bende bebegimi kaybettikten bir ay sonra kanserden dayimi kaybettim. Benim acim anlasilmadi bile. Eve kapattim kendimi. Yeni yeni hayata katildim.. burayi hep takip ediyorum. Yeni anneler katilmasin aramiza kimse uzulmesin artik..
Insallah canim. Burdan guzel haberlerde paylasmak nasip olur..Allah rahmet eylesin canım. İnşallah biz son oluruz daha başka annelerin yüreği yanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?