Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Basin saolsun. Sebebi anlasildi mi?? Hepimiz seni cok anliyoruz. Insallah hep beraber saglikli bebek haberlerimizi de paylasicaz burdan. Once iyilesicez tabi..

Basin saolsun. Sebebi anlasildi mi?? Hepimiz seni cok anliyoruz. Insallah hep beraber saglikli bebek haberlerimizi de paylasicaz burdan. Once iyilesicez tabi..
İyileşebilirsek tabi çok zor şu gün olmuş hala gözümün yaşı dinmedi hala ilkgünki gibi.

Ben de oyleyim. Hala doktora gidip sezeryan yerimi bile gosteremedim..
Bende göstermedim nasıl geçicek nasıl dayanılır katlanılır bilmiyorum. Zaman geçtikçe acın hafifler dediler hafiflemiyor dahada artıyor elim hala karnıma gidiyor.

Benim ikinci bebeğimdi. Bir oğlum var bu ay 2 yaşına girecek. Oğlum 14 aylıkken hamile kalmıştım. Sürpriz bebekti yani. Gelişi de gidişi de ani oldu yavrunun. Dr eski sezaryen dikisimin patladığı için oldu dedi. Gecesinde bile kıpır kıpır hareketliydi. Sabah 7 de büyük ağrı ile uyandım ambulansla gittim hastaneye. Kendi dr um başka ilde. Önce ilçe hastanesine gitti. Sevk zinciri saçmalığı varmış ambulanslarda tam 3 saat ilçe hastanesinde bekledim sonra kendi dr ma gittim özel hastaneye ama gittiğimde çok kan kaybetmesim dr rahmi alacakmış sonradan bir sana vereyim eğer ameliyattan sonra hala kanama devam ederse alırım deyip risk almış. Beni de zor kurtarmış ı kanama gecirmisim

Rahimde açilmaolunca bebek karın boşluğuna düşmüş. Iç kanama gecirmisim. Beni zor kurtarmislar. Kızımın hiç bir sorunu yoktu hamileliğim zordu mide bulantilari ve çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama son iki ay kalmamıştı enfeksiyon. Kızımın resmini cektirmistim hastanede yakınlarıma. Daha bu hafta bakabildim. Öyle güzel ki. Çok canım açıyor bir dk bile aklımdan çıkmıyor.

36+6 da doğdu 3000 gr di yani her şey güzeldi. Iki ay oldu nerdeyse yüzüm gülmüyor. Sadece oğluma gülüyorum. Mezarına gittim. Buz gibi toprak sanki üşüyor orda. Mezari cok uzakta babasının memleketinde. Sırf onu ziyaret etmek için gittim. Eve geldim öyle bir yağmur yağıyordu ki sanki kızımin üstüne yağıyor sanki usuyor için parçalandı o gece

Canım çok geçmiş olsun çok şükür sen kurtulmuşsun allah yavrunun yüzüne bakmış seni ona bağışlamış. Benim oğlumda 7 ekimde iki yaşını dolduracak bende kızımı 14 temmuzda kaybettim 15 temmuzda aldılar benden. Ameliyat yerinin inceldiğini farketmedimi drun? Neden arken doğurmadı?

Etmedi demekki. Daha 5 gün önce girmiştim ultrasona. 21 ağustosa gün vermişti.

Bu acıyı yaşayana kadar bebeği ölen anneleri böyle grupları hiç aklıma getirmezdim aklıma gelsede. Konduramamak üzülmemek belki de hiç arastirmadim.ama 6 aydır oğlum bana gelip benden gittiğinden beri bütün internet sayfalarindan sitelerinden benim gibi yüreği yanan anneleri arıyorum. Keşke bulamasam ama her gün yeni yüreği yaralı anneler görüyorum Rabbim bı daha yasatmasin bu acıyı başka acilari

Senin varmı başka çocuğun? 6 ay olmuş neredeyse senin düşünüyormusun bi bebek daha? Rahim yetmezliğimi var sende?
Baska cocugum yok. Su an dusunmuyorum esim 6 aylik goreve gitti. Rahim yetmezligi degil enfeksiyondan dedi doktor. Gelisim durdu iki gebelikte de. Kan pihtilasmasi da olabilir dediler. Yarin hastaneye gitcem. Kesin bir sebep bulunamiyor. Hamile kalmaya nasil cesaret edecegimi bilmiyorm. Herseyini almistim hepsi evde duruyor. Nedeni belirlenmedigi icin korkuyorum acikcasi..

Bende aynı şekilde aklıma getirmemek için bu forum karşıma çıktığında acmamistim bile cesaret edip. Ama işte kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…