Basin saolsun. Sebebi anlasildi mi?? Hepimiz seni cok anliyoruz. Insallah hep beraber saglikli bebek haberlerimizi de paylasicaz burdan. Once iyilesicez tabi..Insan kendisiyle aynı acıyı yaşamış birilerini bulmak istiyormuş. Agactan düşeni ağaçtan düşer anlarmis çünkü. Çünkü diğerlerine göre karnındaki bebeği kaybetmek yaşayan bebeğini kaybetmek gibi olmazmış. 12 ağustosta kaybettim dünyalar güzelimı. Hiç bir sorun yoktu. 7 ağustosta muayeneye gittim ultrasona nst ye girdim her şey normaldi. 21 ağustosa gün verdi doğuma. 12 ağustos sabahı bir acıyla uyandım. Hastaneye gittim. Bebegimin kalbi durmuş.
İyileşebilirsek tabi çok zor şu gün olmuş hala gözümün yaşı dinmedi hala ilkgünki gibi.Basin saolsun. Sebebi anlasildi mi?? Hepimiz seni cok anliyoruz. Insallah hep beraber saglikli bebek haberlerimizi de paylasicaz burdan. Once iyilesicez tabi..
Ben de oyleyim. Hala doktora gidip sezeryan yerimi bile gosteremedim..İyileşebilirsek tabi çok zor şu gün olmuş hala gözümün yaşı dinmedi hala ilkgünki gibi.
Bende göstermedim nasıl geçicek nasıl dayanılır katlanılır bilmiyorum. Zaman geçtikçe acın hafifler dediler hafiflemiyor dahada artıyor elim hala karnıma gidiyor.Ben de oyleyim. Hala doktora gidip sezeryan yerimi bile gosteremedim..
Basın sağolsunİyileşebilirsek tabi çok zor şu gün olmuş hala gözümün yaşı dinmedi hala ilkgünki gibi.
Canım çok geçmiş olsun çok şükür sen kurtulmuşsun allah yavrunun yüzüne bakmış seni ona bağışlamış. Benim oğlumda 7 ekimde iki yaşını dolduracak bende kızımı 14 temmuzda kaybettim 15 temmuzda aldılar benden. Ameliyat yerinin inceldiğini farketmedimi drun? Neden arken doğurmadı?Rahimde açilmaolunca bebek karın boşluğuna düşmüş. Iç kanama gecirmisim. Beni zor kurtarmislar. Kızımın hiç bir sorunu yoktu hamileliğim zordu mide bulantilari ve çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama son iki ay kalmamıştı enfeksiyon. Kızımın resmini cektirmistim hastanede yakınlarıma. Daha bu hafta bakabildim. Öyle güzel ki. Çok canım açıyor bir dk bile aklımdan çıkmıyor.
Senin de basın sağolsun. Sen ne zaman kaybettin bebeginiBen de oyleyim. Hala doktora gidip sezeryan yerimi bile gosteremedim..
8 martta kaybettim 29 haftalik erken dogum yaptim. Ikinci kez basima geldi. Hala toparlanamadimSenin de basın sağolsun. Sen ne zaman kaybettin bebegini
Etmedi demekki. Daha 5 gün önce girmiştim ultrasona. 21 ağustosa gün vermişti.Canım çok geçmiş olsun çok şükür sen kurtulmuşsun allah yavrunun yüzüne bakmış seni ona bağışlamış. Benim oğlumda 7 ekimde iki yaşını dolduracak bende kızımı 14 temmuzda kaybettim 15 temmuzda aldılar benden. Ameliyat yerinin inceldiğini farketmedimi drun? Neden arken doğurmadı?
Zor tabi insan toparlanamiyor. Hem de iki kez aynı acı. Allah sabır versin hepimize8 martta kaybettim 29 haftalik erken dogum yaptim. Ikinci kez basima geldi. Hala toparlanamadim
Amiiin. Insallah bu gunlerde gecicek. Boyle dusunmezsek yasanmiyor gercekten.Zor tabi insan toparlanamiyor. Hem de iki kez aynı acı. Allah sabır versin hepimize
Senin varmı başka çocuğun? 6 ay olmuş neredeyse senin düşünüyormusun bi bebek daha? Rahim yetmezliğimi var sende?Amiiin. Insallah bu gunlerde gecicek. Boyle dusunmezsek yasanmiyor gercekten.
Ben saat üç falandı girdim ultrasona kalp atışını dinledik iyi dedi akşam 11 den sonra hissetmedim hareketleriniEtmedi demekki. Daha 5 gün önce girmiştim ultrasona. 21 ağustosa gün vermişti.
Baska cocugum yok. Su an dusunmuyorum esim 6 aylik goreve gitti. Rahim yetmezligi degil enfeksiyondan dedi doktor. Gelisim durdu iki gebelikte de. Kan pihtilasmasi da olabilir dediler. Yarin hastaneye gitcem. Kesin bir sebep bulunamiyor. Hamile kalmaya nasil cesaret edecegimi bilmiyorm. Herseyini almistim hepsi evde duruyor. Nedeni belirlenmedigi icin korkuyorum acikcasi..Senin varmı başka çocuğun? 6 ay olmuş neredeyse senin düşünüyormusun bi bebek daha? Rahim yetmezliğimi var sende?
Bu acıyı yaşayana kadar bebeği ölen anneleri böyle grupları hiç aklıma getirmezdim aklıma gelsede. Konduramamak üzülmemek belki de hiç arastirmadim.ama 6 aydır oğlum bana gelip benden gittiğinden beri bütün internet sayfalarindan sitelerinden benim gibi yüreği yanan anneleri arıyorum. Keşke bulamasam ama her gün yeni yüreği yaralı anneler görüyorum Rabbim bı daha yasatmasin bu acıyı başka acilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?