Rabbim sabır versin inşallah sana ve bizim gibi evladını kaybeden annelere çok zor bir acı cokEvlat acisi nedir biliyo musun.yaşayan bilir ancak burnunun diregi sızlar sürekli mesela.aklina geldigi her an bir anda boşalir göz yaşların.hayat anlamini yitirir.ölümle yaşam arasinda asılı kalırsın.herkes acır sana.teselli olurlar konusurlar akillarinca.ama bilmezler ki bu acının karşısinda kifayetsiz kalır herşey.anlayamazlar seni.hiç kimse anlayamaz.kurduğun hayallerin altında kalirsın.o enkazın altında bogulursun hergün.beşik yerine mezar almak cok acidir cok.mezarliktan korkmaz sevmeye baslarsin.Hastaneden evine boş gelmek ne buyük acıymıs yarabbim.vücudun bile anlamaz yavrunun kara topraga gittiğini.seni dogurdun sanar hemen süt salgilar.emzireceksin sanar.sağar sağar dokersin yavrunun hakkını.cogalması için ugraşman gerekirken kesilmesi icin uğraşirsın.ne hayaller kurarsın ama tam tersini yürek acisini yasarsın.offf offf. zaman diyolar zaman.sabret diner acisi diyolar.ama dinmiyo benim ki.insanlara çaktırmaya çalisırsın.iyilestin sanirlar.ama köselerde aglayışin devam eder.dinmez bu acı malesef.gece üzeri açilır mi diye uyuyamayan anne yüreği.buz gibi mezara koymayı nasıl kabul eder.bunu hatırlarsin bir anda yüreginin tam ortasına saplanır bıçak gibi.neyi eksik yaptim.neyi yapamadim diye suclarsin kendini.takdiri ilahi dersin.beş dakika sürer arası yine başlarsin kaldıgın yerden.tadi tuzu kaçar yedigin her lokmanin.insanlardan kacarsin teselli vermeye kalkmasinlar diye.uzaklasirsin herkesden herşeyden.Hergün rüyalarında görürsün.bir gün rüyanda ararsın heryerde bulamazsin.bir gün emzirirsin sanki dogmus gibi ona bile mutlu uyanirsin.sonra uyanir saplanir o aci ayni yere.bütün kadinlar hamile kalir sanki heryerden karsina cikar nereye gitsen karsina cikar.dogum yapanlari duyarsin.kulaklarini kapatirsin.küsersin herseye herkese.gögüsün yetmez nefes almana.bir anlamsizlik içinde devam eder bu hayat denen sey.sabir dersin ya sabir.deli olmadan önceki son basamak iste bu .Bayramlarda mezar taşi sevmek de varmış kaderde.Allahım sen yardım et evlat acisi yaşayan annelere. Allah sabrimizi bol versin.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasin.Amin amin amin
Allah razi olsun.inşallah rabbim bizede nasip etsin sağlikli sihhatli evletlarimizi kucagimiza alip büyutmeyi.sonraki gebeligini nasil gecirdin.ben cok endiseliyim.gebe kalsam o dokuz ay nasil gececek bilmiyorum rabbim yardim etsin.biraz anlatirsan moral olur bizlereRabbim sabır versin inşallah sana ve bizim gibi evladını kaybeden annelere çok zor bir acı cok
Pıhtılaşma cıktı. Kalbi durmus bebegımınSiz ne sebep ile kaybettiniz.
Canım Çok sevindim yeniden umutla gelen minikleriniz için. Rabbim onlara uzun güzel ömür versin. Songülle o dönemde baya konusmustuk. Onun için de çok mutlu oldum. Burda kazandığımız dostluklar en özel en anlamlı dostluk. Çok şükür bende çok güzel dostlar edindim ve Rabbim hepimize yeniden mucizelerimizi gönderdiBende evladımı kaybettigim zamanlar hep buraya yazardım sonra buradan bu vesileyle iki güzel dost tanıdım rabbim herseyde bir hayır varmış demekki kızımı kaybettim Candan öte dostlarimi buldum Songül ve Esra biz kanadı kırık 3anne yaralarimizi sardım sarmaya devam ediyoruz Songül ve benim tekrar kızlarımız oldu Rabbime çok şükür şimdi imkansız dediğimiz bir mucize bebeğimiz geliyor Esra'min acılarını dindirmeye ins dualarim sizinle anneler rabbim inşallah yaralarimizi saracak sabır verecek ferahlık verecek yeniden evlat nasip Edip bir nebze olsun bu acıyı dindircek
Hatırladım seni çookkk sevindim hayırlı ugurlu olsun rabbim sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin size bagışlasın inşallah hadi gözün aydınHatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım daha günüm geçmedi ama prodüktör 2 kere yaptım çift çizgi sağlık ocağı yalnış olabilir dedi canım sıkıldı bakalım 1 ay sonra giderim malum hastaneden korkar oldukHatırladım seni çookkk sevindim hayırlı ugurlu olsun rabbim sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin size bagışlasın inşallah hadi gözün aydın
Sizin adınıza Çok çok sevindim. Ben de şubat ayında bebeğini kaybetmiştim yavaş yavaş yeniden düşünmeye başladım allah inşallah bu defa kucaklarımızı doldurur inşallah güzel bir hamilelik geçirir bebeğinize kavuşursunuzHatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım elimde olmadan her regl döneminde üzülüyorum ağlıyorum acım ikiye katlanıyo doktor ihmali var gece sancım oldu Dr gittik ntsye aldı kalbi atıyordu kuvez yok diyip başka hastaneye yönlendirdi ve diğer hastaneye gittiğimde kalbi durmustu eşinden ayrilmiş dedilerCanım başın sağolsun sebebi neydi bebeğini kaybetmenin. Tekrar hamile kalabilmen için kafanın rahat olması lazım zor ama ne zamanki stres yapmadın kafaya takmadın gebe kalırsın inşallah
Canım bilgilendirdiğin için sağol inşallah kotu bi sonuç cikmazLütfen eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması testleri olan aşağıdaki testleri yaptır canım.
6 lı trombofili panali, protein s, protein c, homosistein.
Canım seni çok iyi anlıyorum bende Dr hatası yüzünden ikinci çocuğumu doğurdum kaybettim ve ondan sonra hiç adet olmadım 5 yıl boyunca senin gibi hep ağladım neden tekrar hamile kalamıyorum diye Dr Dr gezdim herkes bi sorunun yok bilmiyoruz diyordu en son İstanbulda bi tüp bebek Drna gittim tedavi ile hamile kaldım ama 17 haftalık düşük yaptım tekrar tedavi oldum olmadı bidaha tedavi oldum üçüncüde oldu bi oğlum daha oldu. Küçük oğlum 2 yaşında. 13 aylıkken aynı Dr gittim rutin kontrol için bana sen tedavisiz mümkün değil imkansız hamile kalamazsın dedi.tabi yine adet olmuyorum. Bende zaten oğlum küçük iki yaşından sonra tekrar tedavi olurum diye düşündüm. Dr öyle deyince korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım tedavisiz drun imkansız dediği Rabbim ol dedi oldu dediğim gibi kafam rahattı takmıyordum. Kendiliğinden hamile kaldım.ama 30 haftalıkken kaybettim 15 temmuzda. Tekrar hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum bende senin gibi takmaya başladım yine başa döndüm hergün ağlıyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşim bile. Off bilmiyorum hiç iyi değilim. Zaman geçtikçe acın hafifler dediler hafiflemiyor dahada artıyor bu hafta doğumum olacaktı yaşasaydı olmadı. bütün tahlillerini yaptır canım kafana takmamaya çalış.Sağol canım elimde olmadan her regl döneminde üzülüyorum ağlıyorum acım ikiye katlanıyo doktor ihmali var gece sancım oldu Dr gittik ntsye aldı kalbi atıyordu kuvez yok diyip başka hastaneye yönlendirdi ve diğer hastaneye gittiğimde kalbi durmustu eşinden ayrilmiş dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?