Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim sabır versin inşallah sana ve bizim gibi evladını kaybeden annelere çok zor bir acı cok

Bende evladımı kaybettigim zamanlar hep buraya yazardım sonra buradan bu vesileyle iki güzel dost tanıdım rabbim herseyde bir hayır varmış demekki kızımı kaybettim Candan öte dostlarimi buldum Songül ve Esra biz kanadı kırık 3anne yaralarimizi sardım sarmaya devam ediyoruz Songül ve benim tekrar kızlarımız oldu Rabbime çok şükür şimdi imkansız dediğimiz bir mucize bebeğimiz geliyor Esra'min acılarını dindirmeye ins dualarim sizinle anneler rabbim inşallah yaralarimizi saracak sabır verecek ferahlık verecek yeniden evlat nasip Edip bir nebze olsun bu acıyı dindircek

Rabbim sabır versin inşallah sana ve bizim gibi evladını kaybeden annelere çok zor bir acı cok
Allah razi olsun.inşallah rabbim bizede nasip etsin sağlikli sihhatli evletlarimizi kucagimiza alip büyutmeyi.sonraki gebeligini nasil gecirdin.ben cok endiseliyim.gebe kalsam o dokuz ay nasil gececek bilmiyorum rabbim yardim etsin.biraz anlatirsan moral olur bizlere

Canım Çok sevindim yeniden umutla gelen minikleriniz için. Rabbim onlara uzun güzel ömür versin. Songülle o dönemde baya konusmustuk. Onun için de çok mutlu oldum. Burda kazandığımız dostluklar en özel en anlamlı dostluk. Çok şükür bende çok güzel dostlar edindim ve Rabbim hepimize yeniden mucizelerimizi gönderdi Gulcin-84 Esigul6061 tugrammbebegimm

Hatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hatırladım seni çookkk sevindim hayırlı ugurlu olsun rabbim sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin size bagışlasın inşallah hadi gözün aydın

Hatırladım seni çookkk sevindim hayırlı ugurlu olsun rabbim sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin size bagışlasın inşallah hadi gözün aydın
Sağol canım daha günüm geçmedi ama prodüktör 2 kere yaptım çift çizgi sağlık ocağı yalnış olabilir dedi canım sıkıldı bakalım 1 ay sonra giderim malum hastaneden korkar olduk

Hatırlayan varmı beni bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptım 12 yaşadı vefat etti şimdi tekrar hamileyim içimde bir umut yeşerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sizin adınıza Çok çok sevindim. Ben de şubat ayında bebeğini kaybetmiştim yavaş yavaş yeniden düşünmeye başladım allah inşallah bu defa kucaklarımızı doldurur inşallah güzel bir hamilelik geçirir bebeğinize kavuşursunuz

Rabbim, yeniden gebelik yaşayan arkadaşlarımın yanında olsun. Sağlıcakla mutluluk içinde yavrularınızı kucağınıza almanızı dilerim

Canım başın sağolsun sebebi neydi bebeğini kaybetmenin. Tekrar hamile kalabilmen için kafanın rahat olması lazım zor ama ne zamanki stres yapmadın kafaya takmadın gebe kalırsın inşallah
Sağol canım elimde olmadan her regl döneminde üzülüyorum ağlıyorum acım ikiye katlanıyo doktor ihmali var gece sancım oldu Dr gittik ntsye aldı kalbi atıyordu kuvez yok diyip başka hastaneye yönlendirdi ve diğer hastaneye gittiğimde kalbi durmustu eşinden ayrilmiş dediler

Canım seni çok iyi anlıyorum bende Dr hatası yüzünden ikinci çocuğumu doğurdum kaybettim ve ondan sonra hiç adet olmadım 5 yıl boyunca senin gibi hep ağladım neden tekrar hamile kalamıyorum diye Dr Dr gezdim herkes bi sorunun yok bilmiyoruz diyordu en son İstanbulda bi tüp bebek Drna gittim tedavi ile hamile kaldım ama 17 haftalık düşük yaptım tekrar tedavi oldum olmadı bidaha tedavi oldum üçüncüde oldu bi oğlum daha oldu. Küçük oğlum 2 yaşında. 13 aylıkken aynı Dr gittim rutin kontrol için bana sen tedavisiz mümkün değil imkansız hamile kalamazsın dedi.tabi yine adet olmuyorum. Bende zaten oğlum küçük iki yaşından sonra tekrar tedavi olurum diye düşündüm. Dr öyle deyince korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım tedavisiz drun imkansız dediği Rabbim ol dedi oldu dediğim gibi kafam rahattı takmıyordum. Kendiliğinden hamile kaldım.ama 30 haftalıkken kaybettim 15 temmuzda. Tekrar hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum bende senin gibi takmaya başladım yine başa döndüm hergün ağlıyorum. Kimse beni anlamıyor. Eşim bile. Off bilmiyorum hiç iyi değilim. Zaman geçtikçe acın hafifler dediler hafiflemiyor dahada artıyor bu hafta doğumum olacaktı yaşasaydı olmadı. bütün tahlillerini yaptır canım kafana takmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…