Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

@ gubus cnm başın sağolsun benim gibi kordondan kaybetmişsin meleğini benim bebeğime 5 defa dolanmıştı bide kakasını yapmıştı şimdi yine hamileyim ve bu defada 1 defa dolanmış çok korkuyorum acaba seninki kaç defa dolanmıştı yanlış anlama yaranı deşmek asla istemem ama bu durum beni korkuttuğu için soruyorum hareketleri nasıldı

Ben öyle dediniz demedim ima ettiniz dedim. "Anne olamayacak miyim?" "En azindan bir tane var Diye avunur insan" diye cümle kurdunuz. Ben sizinle tartışmıyorum. Sizin 4 ay önce yaşadığınız talihsiz olayı 27 ay önce yaşadım 27 dir da yas tutuyrm.
Sanırım ikimizde kendimizi iyi ifade edemedik. Allah sizin de gönlünüze göre versin.

Cok sagol canim benim allah razi olsun hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Benim durumda olanlari ojudukca karamsarlik cokuyor tekrarlama olasiligi cok yuksek. Bir bebegimin daha acisini kaldiramam hayirlisini diliyorum rabbime emanetiz.

Sağol canım çok hareketliydi hatta ölumden 1 gün önce eşim karnımn videosunu cekmisti. 2 kere dolanmisti ve kakasini yapmıştı bunların hepsini doğumda öğrendim. 2 gün önce arkadaşım kontrole girmişti onunda bebeğinin kordonu 2 kere dolanmis hemen sezaryene almışlar 35. Haftada doğum yaptı. Bebeği sağlıkla doğdu. Bence sende riske atma canım sürekli kontrole git hatta doğumu erkene bile alabilirsin bebeğin büyümüş ne güzel. Bu arada kaç ay sonra tekrar hamile kaldın ve herhangi bi tedavi gördün mu kayiptan sonra.

Cok sagol canim benim allah razi olsun hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Benim durumda olanlari ojudukca karamsarlik cokuyor tekrarlama olasiligi cok yuksek. Bir bebegimin daha acisini kaldiramam hayirlisini diliyorum rabbime emanetiz.

Seni anlayabiliyrm canm. Suan 36 hafta nasil geçti sana tarif edemem. Çok şükür bebegimi n bana yükü yok ama kaybetme korkusu var ya anlatamam nasıl stresli geçiyor. Uyku düzenim butun dengem alt ust oldu. Sonra diyorum Allah büyük olacağın önüne gecilmez duam belli sonuçta. Inşallah kabul görmüştür. Bizi var edene emanetiz O nun yüce merhametine rahmetine sığındık. Sende tedbirini al duani et gerisini Rabbine bırak Gerekli ne test varsa yaptır ama. Korkularimiz hiç bitmeyecek ama azaltmak bizim elimizde. Bunun için bol bol dua şart canm

Benim normal doğum oldu dr 3 ila 6 ay sonra kalabilirsin dedi bende vücudumdan çok ruhen çektiğim acılarım için hemen korunöayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım tabii bu süreçte çok zor geçti hamileliğim yinede çok şükür bu günlere geldik o kordon yinr peşimi notakmadı sana tek tavsiyem inş hamil

Başın saoğolsun cnm hepimiz acı , dikenli bu yoldan geçtik tek ilacımızda yemi bi umut yeni bi bebek inş sende en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın .

İnşallah canım inşallah RABBİM hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin. Sizede ALLAH sabır versin. Ben bazı tahliller yaptırdım sanırım sadece idrarda enfeksiyon var şimdilik. Doktorum en az 6 ay beklmem gerektiğini söyledi tüp bebekti bebeğimiz bende dedimki normal yolla sahip olamadık olmuyo 3 ay sonra denemeye başlayalım mı belkide RABBİM kendiliğinden nasip edecek (umutsuz yaşanmıyor) doktor deneyebilirsiniz dedi. Ama henüz sezaryen dikişime falan bakılmadı iç karnım nasıl bilmiyoruz cuma günü randevum var en neti o zaman belli olacak. Deli gibi preeklampsinin sebeplerini araştırıyorum ama hep aynı şeyler. Sizin de zamanının gelmiş gibi doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama bence deneyin artık.

Allah kimseye yasatmasin bu durumu. Guzel haberler aldikca insan umutlaniyor. Ama tekrar cesaret etmek gercekten cok zor. En azindan 1 yili tamamlayip hamile kalmak daha iyi bir fikir gibi. Allah isteyen herkese versin insallah.

Evet zor ama cesaretli olmak zorundayız pes etmek yok. Çok çok büyük acı ama daha büyük acılarda var RABBİM kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş tevekkülle sığınıp sabır dilemekten başka çare yok.

Sen nasıl güzel bi umutsun bizler için inşallah bizlerde senin kadar şanslıyızdır arkadaşım...
RABBİM bebeğinle ailenle sağlıklı hayırlı up uzuuun yıllar nasip etsin

Benim ilk bebegimdi. 32. Haftada suyu biraz az dedi havuç suyu iç dedi yoksa almak zorundayım dedi hatta ciğer geliştirici iğne falan yaptı. Olası doğum için. 2günde 1 kontrole çağırdı hep artışa geçti su normal seviyeye yükseldi. Sonra 36. Haftada kordon dolanmasi nedeniyle kaybetti mi öğrendim. 24 saat suni sancı verdi ama hiç açılma olmadi vücudum zaten uygun değilmiş normal doğuma. O yüzden sezaryen oldu. 3 ay korunma yeter dedi kontrole gittiğimde. Bebeğinin hiç bir sorunu yoktu. Sadece talihsiz bi kaza dediler. Bende su an deli gibi bebek istiyorum. Aslında biraz da kendimi birakmamamin sebebi yeni bebek olsun diye. Çünkü kendimi tanıyorum bi bırakırsam daha toparlayamamm. Psikolog desteği de aldım. İnsaallah yeni bebegimiz bizi çok bekletmezz. İlk bebegim 11. Ayda olmuştu o yüzden de bir an önce korunmayı bırakmak istiyorum insaallah rabbim hemen nasip eder.

Kızlar ben doğumda kaybettiğim 40 haftalık bebeğimden sonra ilk kez doktora gideceğim....şimdi bundan sonraki süreçte benim ilk olarak hangi doktora gitmem gerekiyor jinekoloji mı kadın doğum mu riskli bebek polikliniğine mı gitmem gerekiyor(yeni bir bebek düşünüyoruz)

benim yaşayan bebeğim yok cnm ilkimi kaybettim ikinciside karnımda nee olacağı belli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…