- 21 Haziran 2017
- 3.803
- 10.793
- 208
- 31
Ben oyle bir cumle kurmadim. Cocugu olmayanin endisesi daha buyuk dedim. Az uzuldu kolay oldu demedim. Hem normal dogum yaptim hem sezeryan dogumun her turu zor heleki bebegini kucagina alamamak daha zor. 4 ay once bu aciyi yasamis biri olarak hala taze duygularimi belirttim. Siz bana meleklerin annesi olmaktan vazgecmissiniz tarzinda birsey soylediniz. Bu basligin altinda tartismak hos deil zaten. Allah herkesin gonlune gore versin kimsenin kucagi bos kalmasin
Cok sagol canim benim allah razi olsun hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Benim durumda olanlari ojudukca karamsarlik cokuyor tekrarlama olasiligi cok yuksek. Bir bebegimin daha acisini kaldiramamÇok çok sevindim canm benm. Allah evlatlarını sana bağışlasın.
Demek ki cennetten bir tane daha meleğin sana kavuşmak için yolda vakti gelmişki sana da tekrar anne olma hissi gelmiş. Inşallah en hayırlı vakitte bebeğin seninle olur.
@ gubus cnm başın sağolsun benim gibi kordondan kaybetmişsin meleğini benim bebeğime 5 defa dolanmıştı bide kakasını yapmıştı şimdi yine hamileyim ve bu defada 1 defa dolanmış çok korkuyorum acaba seninki kaç defa dolanmıştı yanlış anlama yaranı deşmek asla istemem ama bu durum beni korkuttuğu için soruyorum hareketleri nasıldı
Cok sagol canim benim allah razi olsun hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Benim durumda olanlari ojudukca karamsarlik cokuyor tekrarlama olasiligi cok yuksek. Bir bebegimin daha acisini kaldiramamhayirlisini diliyorum rabbime emanetiz.
Benim normal doğum oldu dr 3 ila 6 ay sonra kalabilirsin dedi bende vücudumdan çok ruhen çektiğim acılarım için hemen korunöayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım tabii bu süreçte çok zor geçti hamileliğim yinede çok şükür bu günlere geldik o kordon yinr peşimi notakmadı sana tek tavsiyem inş hamilSağol canım çok hareketliydi hatta ölumden 1 gün önce eşim karnımn videosunu cekmisti. 2 kere dolanmisti ve kakasini yapmıştı bunların hepsini doğumda öğrendim. 2 gün önce arkadaşım kontrole girmişti onunda bebeğinin kordonu 2 kere dolanmis hemen sezaryene almışlar 35. Haftada doğum yaptı. Bebeği sağlıkla doğdu. Bence sende riske atma canım sürekli kontrole git hatta doğumu erkene bile alabilirsin bebeğin büyümüş ne güzel. Bu arada kaç ay sonra tekrar hamile kaldın ve herhangi bi tedavi gördün mu kayiptan sonra.
Başın saoğolsun cnm hepimiz acı , dikenli bu yoldan geçtik tek ilacımızda yemi bi umut yeni bi bebek inş sende en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın .
Benim normal doğum oldu dr 3 ila 6 ay sonra kalabilirsin dedi bende vücudumdan çok ruhen çektiğim acılarım için hemen korunöayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım tabii bu süreçte çok zor geçti hamileliğim yinede çok şükür bu günlere geldik derken o kordon yinr peşimi notakmadı sana tek tavsiyem inş hamile kalırsan kordon hep aklında olsun
Başınız sagolsun canım rabbim sabır versin bu acı anlatılmz yaşayan anlar sadece rabbim hepimziin yüzünü güldürsün hepimize bebk nasio etsin inşallah meleklerimize layık anne olmayı naaip etsin rabbim kavuşmayı nasip etsin bnde 10 9 gün sonra 5 ayım doluck dogum yapalı bnde istiyorum ama birazda korkuyorum erken geliyo bana dikişlrz falan nasıl olur bilmiyorum bnde sezeryan oldum herşwy çok zor
[/QUOTE
Anlayamadım yine aynı şeyleri yaşadığını yazdın ama bebeğin iyi değilmi seninle yani rabbim sizi korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah kimseye yasatmasin bu durumu. Guzel haberler aldikca insan umutlaniyor. Ama tekrar cesaret etmek gercekten cok zor. En azindan 1 yili tamamlayip hamile kalmak daha iyi bir fikir gibi. Allah isteyen herkese versin insallah.
Merhabalar. Öncelikle Rabbim dayanma gücü versin. Bambaşka bir acı yaşadık hepimiz. Benim bebeğim anne karnında enfeksiyon kapmisti. CMV enfeksiyonu. 30 haftalık doğum yaptım ancak gelişimi geriydi ve 800grdi sadece. Herkes gibi bende çok zor günler geçirdim. Doktorlar hep en az 1yil demişti. Ancak burada bir arkadaşın yazdıklarından cesaret alıp 3ay sonra denedik ve 4ay dolduğunda hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür dikislerimden yana hiçbir sıkınti yaşamadım. Hatta ilk hamileligime göre çok daha rahat bir hamilelik geçirdim. Sadece doktorum ameliyattan sonra rahmin çok incelemişti en az 2yil yeni bir hamilelik düşünme dedi. İnşallah herkese acısını biraz olsun dindirebilecek yeni bir evlat nasıp etsin Rabbim.
Benim normal doğum oldu dr 3 ila 6 ay sonra kalabilirsin dedi bende vücudumdan çok ruhen çektiğim acılarım için hemen korunöayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım tabii bu süreçte çok zor geçti hamileliğim yinede çok şükür bu günlere geldik o kordon yinr peşimi notakmadı sana tek tavsiyem inş hamil
benim yaşayan bebeğim yok cnm ilkimi kaybettim ikinciside karnımda nee olacağı belli deil
benim yaşayan bebeğim yok cnm ilkimi kaybettim ikinciside karnımda nee olacağı belli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?