İnan bana oyle olmuyor 2. 3. Diye bir ayrim yapamiyorsun. Ben senelerdir cocuk fikrine tahammul edemezken (sebebi ilk bebegi kaybetmem ve ikinci hamileligi dikisli kanamali gecirmem zaten tup bebekti) biranda surpriz oldu oglum ama allah omrunu okadar koymuski kaybettim. Suan deli gibi bebek istiyorum senelerdir istemeyen korkan ben. Allah en kisa zamanda sana saglikli sihhatli bebek versin insallah. Baska ne denir bilemiyorum acimiz ayni.Benim çocuğum olsa ve 2.cocugumu kaybetsem sanırım bırdaha çocuk düşünmezdım..Cok sanslısın sen belkı benimde bır evladım olsa bu kadar canım yanmazdı heralde diyorum ne bileyim karışık duygular..Kızım yasasaydı 15 gun sonra doğum yapcaktım..Doğum tarihi yaklaştıkca daha cok uzulmeye basladım..Eşim karadenız turu ayarlamış bu akşam çıkıyoruz belkı bıraz kafam dağılır..Oda kızıyor ve üzülüyorda sürekli tel elımde ve hep böyle şeyleri takıp ediyor ıyıce moralimi bozuyorm
İnan bana oyle olmuyor 2. 3. Diye bir ayrim yapamiyorsun. Ben senelerdir cocuk fikrine tahammul edemezken (sebebi ilk bebegi kaybetmem ve ikinci hamileligi dikisli kanamali gecirmem zaten tup bebekti) biranda surpriz oldu oglum ama allah omrunu okadar koymuski kaybettim. Suan deli gibi bebek istiyorum senelerdir istemeyen korkan ben. Allah en kisa zamanda sana saglikli sihhatli bebek versin insallah. Baska ne denir bilemiyorum acimiz ayni.
Ben okadar iyimser dusunemiyorum bazen ilk bebegimi 21 haftalikken kaybettim. Ikinci bebegim 29 haftalik dogdu bir gun kuvozde yasadi kaybettim. Anne oldum diyemedim. Hayaller hep basima yikildi.Zaten annesin,anneyiz hemde çok zor annelik yapıyoruz. Inan sag olan evlada annelik yapmak çok kolay tecrübe ettiğim için bunu rahatlıkla söylüyorum.
Hem bizim yani benm derdim anne olacakmiyim değil çünkü benim başka evladım olmasaydıda ben anneyim. Meleigimi cennete gönderdim diye onu yok saymıyorumki. Ben anneyim çünkü ben hala oglumu büyütüyor um hayaller kuruyorum. Sadece onu göremiyorum sevemiyrm dokunaniyrm ama varlığı benimle kalbimde.
Ben okadar iyimser dusunemiyorum bazen ilk bebegimi 21 haftalikken kaybettim. Ikinci bebegim 29 haftalik dogdu bir gun kuvozde yasadi kaybettim. Anne oldum diyemedim. Hayaller hep basima yikildi.
Sagolasin canim allah razi olsun.Evet ilk bebegimi kaybettim. Sonra tup bebekle ikizlerime hamile kaldim ama hep dusuk kanama dikisli ayaga kalkmak yasakti. En son 7aylik dogum yaptim yasamaz dediler ama rabbim buyuk yasadilar cok sukur. Sonra bir kayip daha yasadim. İkizlerin zorlugu ve iki kayipin korkusu bana yetti baska cocuklari severim ama yapmam dedim hep ama iste yine allahtan verdi icime bebek hevesini istegini soktu suan cok istiyorum yine olmasini. İki melegim var suan cennette ikiside yanimda insallah saglikli sihhatli bir bebek yine olur 2.3. Diye ayrim yok olmuyor malesefBasın sağolsun iki bebeginide mi kaybettin
Allah'ım sana kat kat sabir dayanma gücü ferahlık versin. Inan çok uzuldum
Rabbim cok cok sabir versin cok uzuldum. Onlar seni cennette karsilayacak iki bebegin birden olacak insallah.Sende meleklerinin annesisin suanda. Rabbim en kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek versin sanada tum isteyenlerede.Ben okadar iyimser dusunemiyorum bazen ilk bebegimi 21 haftalikken kaybettim. Ikinci bebegim 29 haftalik dogdu bir gun kuvozde yasadi kaybettim. Anne oldum diyemedim. Hayaller hep basima yikildi.
Ben meleklerimin annesi olmaktan vazgectim demedim ki annelik yapadim kucagima alamadim opemedim anlaminda dedim. Bana kalan sezeryan yarasi ve minicik mezari oldu..Bazen ayni acilari yasasak da ayni duygulari paylasamiyoruz demekki. Soylediklerimi anlayamadiniz bi turlu yinede tesekkur ederim..Iyimserlikle alakası yok. 2 kere evladını kaybetmek çok acı Allah yardımcın olsun. 10 tane daha çocuğum olsa giden evladımin annesi olmaktan asla vazgeçmem bu iyimserlik degil anneliktir.
Son güne kadar oglumu içimde büyüttüm. doğuma diye gittiğimi düşünürken onu kaybettiğimi öğrenip apar topar ameliyata alındım. Bende öluyormsum nerdeyse bilincim kapanmak üzereydi. 1 yil adet olamadım hormonlarım alt üst oldu. Tekrar aynı şeyleri yasama riskim oldugunu bile bile deli gibi tekrar hamile kalmaktan vazgecmedim.sanki oglum bana geri gelecekmis gibi kendimi avutuyrdum cunku.Herkesin sınavı türlü türlü ama acimiz ortak. Bunları ben bir tane oğlum varken yaşadım
Ayni durum bende de oldu. Adetlerimin gunu uzadi ayrica. Doktora sordum 1 seneye kadar duzensizde olur normal dedi. Kontrole cagirdi bende sirf o masaya cikmamak icin gitmiyorum. 8 martta dogum yaptim bu arada.Mrblar arkadaşlar doğum yapali 3 buçuk ay oldu. Lohusa hali bittikten sonra 2 ay düzenli adet oldum (28 gunde) ama geçen ay 19. Gün tekrar adet oldum ve 5 gün sürdü az az başına böyle bi şey gelen oldu mu. Yoksa Allah korusun yara falan mi. Doktora gitmek o masaya çıkmak istemiyorum
Ayni durum bende de oldu. Adetlerimin gunu uzadi ayrica. Doktora sordum 1 seneye kadar duzensizde olur normal dedi. Kontrole cagirdi bende sirf o masaya cikmamak icin gitmiyorum. 8 martta dogum yaptim bu arada.
Insallah canim. Cok istiyorum artik. Allah isteyen herkese versin..Insaallah bir an önce düzelir. 18 günde 1 adet olmasında. Insallah en yakın zamanda saglimiza kavuşur yeniden hamile kaliriz
Bende senin gibiyim şu anda canım yaşımda 29 ve ilk bebegimiz korunmayı bıraktıktan 11 Ay sonra oldu. O yüzden çok beklemeyi düşünmüyorum. Bu aydan sonra insaallah istiyoruz. Rabbim sağlıklı bebekler kucagimiza almayi nasip etsin. Tez zamanda hamile kalalimmInsallah canim. Cok istiyorum artik. Allah isteyen herkese versin..
Bende oyle dusunuyordum aslinda 8 ayda hamile kaldim. Esim asker goreve gidicek yine 6 ay yok. Mecburen 1 sene beklemis olcam. Kader kismet bakalim. Ozamana kadar butun tahlillerimi yaptircam en azindan icim rahat eder.. bu arada riskli gebelik doktoruna mi gidiyorsun??Bende senin gibiyim şu anda canım yaşımda 29 ve ilk bebegimiz korunmayı bıraktıktan 11 Ay sonra oldu. O yüzden çok beklemeyi düşünmüyorum. Bu aydan sonra insaallah istiyoruz. Rabbim sağlıklı bebekler kucagimiza almayi nasip etsin. Tez zamanda hamile kalalimm
Bende oyle dusunuyordum aslinda 8 ayda hamile kaldim. Esim asker goreve gidicek yine 6 ay yok. Mecburen 1 sene beklemis olcam. Kader kismet bakalim. Ozamana kadar butun tahlillerimi yaptircam en azindan icim rahat eder.. bu arada riskli gebelik doktoruna mi gidiyorsun??
Hic stres yapma hersey olacagina variyor. Bende hep dua ediyorum. Iki gebelik beni cok yordu. Benimde riskli bir durumu yok aslinda doktor tesaduf dedi iki gebelikte sorun yasamama. Yinede riskli gebelik doktoruna gitmek istiyorum bu sefer. Seninde Iyi haberlerini aliriz umarim hepimiz birbirimize umut oluyoruz..Ben kordon dolanmasi nedeniyle kaybettim kizimi 36.haftada. O zamana kadar her şey normaldi. O yüzden hep kadın dogumcuya gittim. Şimdi doğuda görev yapıyorum bi tane profesör bulduk riskli gebelik uzmanı ınş ona gitcem bu ay. Stres şimdiden basladi. Dua edip tesbih cekiyorum
Hic stres yapma hersey olacagina variyor. Bende hep dua ediyorum. Iki gebelik beni cok yordu. Benimde riskli bir durumu yok aslinda doktor tesaduf dedi iki gebelikte sorun yasamama. Yinede riskli gebelik doktoruna gitmek istiyorum bu sefer. Seninde Iyi haberlerini aliriz umarim hepimiz birbirimize umut oluyoruz..
Bu arada hangi ildesin?? Bizde bu sene tayinciyiz cok endiseliyim doktorsuz hastanesiz yerlere gidicez diye??İnsaallah hepimizz aynı acıları yaşadık dua ederken burdaki herkese de dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Sagolasin canim allah razi olsun.Evet ilk bebegimi kaybettim. Sonra tup bebekle ikizlerime hamile kaldim ama hep dusuk kanama dikisli ayaga kalkmak yasakti. En son 7aylik dogum yaptim yasamaz dediler ama rabbim buyuk yasadilar cok sukur. Sonra bir kayip daha yasadim. İkizlerin zorlugu ve iki kayipin korkusu bana yetti baska cocuklari severim ama yapmam dedim hep ama iste yine allahtan verdi icime bebek hevesini istegini soktu suan cok istiyorum yine olmasini. İki melegim var suan cennette ikiside yanimda insallah saglikli sihhatli bir bebek yine olur 2.3. Diye ayrim yok olmuyor malesef
Ben meleklerimin annesi olmaktan vazgectim demedim ki annelik yapadim kucagima alamadim opemedim anlaminda dedim. Bana kalan sezeryan yarasi ve minicik mezari oldu..Bazen ayni acilari yasasak da ayni duygulari paylasamiyoruz demekki. Soylediklerimi anlayamadiniz bi turlu yinede tesekkur ederim..
Ben oyle bir cumle kurmadim. Cocugu olmayanin endisesi daha buyuk dedim. Az uzuldu kolay oldu demedim. Hem normal dogum yaptim hem sezeryan dogumun her turu zor heleki bebegini kucagina alamamak daha zor. 4 ay once bu aciyi yasamis biri olarak hala taze duygularimi belirttim. Siz bana meleklerin annesi olmaktan vazgecmissiniz tarzinda birsey soylediniz. Bu basligin altinda tartismak hos deil zaten. Allah herkesin gonlune gore versin kimsenin kucagi bos kalmasinBence de aynı duyguları paylasmiyoruz. Aksi olsa sağ evladi olanın acısı benimkinden daha az diye ima etmezdiniz.
Inşallah en kısa vakitte tekrar bebeğin seninle olur sag salim kucağına almak nasıp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?