Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

S sibel19901989 Canımmm gerçekten kendi meleğimin acısı kadar hissettim acını cok ağladım okurken..Karşımda olsan bır yabancı demez sıkı sıkı sarılır doyasıya ağlardım sanırım..Bak yalnız değilsin bu yolda..Bunu yasayan ne ilk ne de son kişi olacaksın..Acın cok taze ama ınan bana bundan 3 ay sonra daha güçlü olacak ve yeni bebek düşünme fikri bile mutlu edecek senı..Vardır Rabbimin bir bildiği..Ne demişti Mevlana: "Rabbim geciktiriyorsa,güzelleştiriyordur".

Benimde 3,5 ay oldu kızımı kaybedeli..Normal doğum yapmıştım ve doktor 3 ay korunma suresı vermıstı..Hadı dedım. 3 ay oldu gıdıp tahlıllerımı yaptırayım tedavı sansı varsa tedavi olayım..Doktor bebeğimı kacıncı haftada kaybettiğimi sordu..Ben toparlandıgımı düşünüyordum güçlü duruyordum tüm soranlara yasadıklarımı anlatırken..Ama doktorun karşısında güçlü duramadım kelımeler bogazıma dugumlendı cevap veremedim basladım ağlamaya..Doktor sordu "Psikiyatristten yardım aldınızmı hiç diye"? :"Hayır" dedım.."Bence bu ruh haliyle şu sıralar yeni bir gebelik düşünmeyın"dedı doktor..Zaten düşünmüyorum dedım..Yani en az 6 ay korunma taraftarıyım yenı bır gebelık ıcın..Hem ruhen hem de bedenen en saglıklısının bu oldugunu düşünüyorum

Canım merhaba bende 1 haziranda preeklampsi yüzünden 31+2 de doğum yaptım 1560 gr doğdu bebeğim 15.gün 1620 gr dı ve gayet sağlıklıydı emzirme odasına gidebiliyorduk artık ne olduysa o gece oldu ve 16.gün kızımı kaybettik apne olduğunu söyledi doktor biz ihmal olduğunu düşünüyoruz eşim savcılığa suç duyurusunda bulunda. Çok ama çok acı rabbim kimseye yaşatmasın hergün daha çok özlüyorum acımı tarif edebilmem mümkün değil... Bende hemen bir bebek istiyorum inşallah sezaryenle doğum yaptım 39.gün regl oldum tüp bebekti benim bebeğim doktor en 6 ay ara vermem gerektiğini söyledi sen 4 ay sonra gebe kalmışsın tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin ilk doğumundaki erken doğum sebebi neydi ve ikinci gebeliğinde dikişlerinde veya heehangi bir sağlık problemi yaşadın mı
Merhabalar. Öncelikle Rabbim dayanma gücü versin. Bambaşka bir acı yaşadık hepimiz. Benim bebeğim anne karnında enfeksiyon kapmisti. CMV enfeksiyonu. 30 haftalık doğum yaptım ancak gelişimi geriydi ve 800grdi sadece. Herkes gibi bende çok zor günler geçirdim. Doktorlar hep en az 1yil demişti. Ancak burada bir arkadaşın yazdıklarından cesaret alıp 3ay sonra denedik ve 4ay dolduğunda hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür dikislerimden yana hiçbir sıkınti yaşamadım. Hatta ilk hamileligime göre çok daha rahat bir hamilelik geçirdim. Sadece doktorum ameliyattan sonra rahmin çok incelemişti en az 2yil yeni bir hamilelik düşünme dedi. İnşallah herkese acısını biraz olsun dindirebilecek yeni bir evlat nasıp etsin Rabbim.

Çok zor coookkkk... ölüm sebebini bilmemek mahvediyor beni...doğuma kadar her şey o kadar iyiydi ki.... tek problemimiz kordonda 3 damar olması gerekirken bizimkinde iki damar vardı.rahat hamilelik geçirdim... doktor ihmali miydi değil miydi bilmiyorum....ilk gebeliğim di... ölüm hiç aklıma gelmezdi...su sesini çok severdi meleğim..banyoda tekmelere doyamazdim....face foto koydum 35. haftamda.... meleğim diye seslendim facede yavruma...gerçek bir melek mis...bilmeden melek dedim yavruma..nişanımın geldiği 3 haziran gecesi
eşime ketılı almayı unutma dedim.sütüm gelmezse süt yapıcı çay icecektim sıcak sıcak....Allah'ım sabır ver bize....bizim arabamız da pusetimiz boş geldi...çok yaralıyım cok....o benim ilk göz ağrımdı...

Allah sabir versin canım yazdıklarının hepsini bir coğumuz yaşadık. Seni o kadar iyi anlıyorum ki kim ne derse desin her şey boş Rabbime sığınıp dua edeceğiz elimizden başka hiç bir şey gelmiyor. Ben doğum yapali 3 ay olmuş acimiz ilk günkü gibi ama o acıyla yaşamaya alisiyoruz. İçine atma hiçbir şeyi eşinle etrafindakilerle konuş. Rabbim tez zamanda hepimize tekrar bebek nasip etsin. Birbirimize dua edelim.

Benimde 3,5 ay oldu kızımı kaybedeli..Normal doğum yapmıştım ve doktor 3 ay korunma suresı vermıstı..Hadı dedım. 3 ay oldu gıdıp tahlıllerımı yaptırayım tedavı sansı varsa tedavi olayım..Doktor bebeğimı kacıncı haftada kaybettiğimi sordu..Ben toparlandıgımı düşünüyordum güçlü duruyordum tüm soranlara yasadıklarımı anlatırken..Ama doktorun karşısında güçlü duramadım kelımeler bogazıma dugumlendı cevap veremedim basladım ağlamaya..Doktor sordu "Psikiyatristten yardım aldınızmı hiç diye"? :"Hayır" dedım.."Bence bu ruh haliyle şu sıralar yeni bir gebelik düşünmeyın"dedı doktor..Zaten düşünmüyorum dedım..Yani en az 6 ay korunma taraftarıyım yenı bır gebelık ıcın..Hem ruhen hem de bedenen en saglıklısının bu oldugunu düşünüyorum

Bende 7 nisanda kaybettim bebegimi. Dün mahalledeki terziye ugradim. Adam uzun zamandır gorunmuyorsunuz bebis nasil dedi. O an gozlerimden yaşlar aktı gitti cevaplayamadim. Eşim anlattı bebeği kaybettik dedi. Terzi de napcani şaşırdı donduk kaldık hepimiz. Bende kendim atlattım sanıyordum ama yok nasıl atlatacaz bilmiyorum. Mezarlığa gitmeyi çok istiyorum ama cesaretim yok. Daha 1 kere görebildik

Merhabalar. Öncelikle Rabbim dayanma gücü versin. Bambaşka bir acı yaşadık hepimiz. Benim bebeğim anne karnında enfeksiyon kapmisti. CMV enfeksiyonu. 30 haftalık doğum yaptım ancak gelişimi geriydi ve 800grdi sadece. Herkes gibi bende çok zor günler geçirdim. Doktorlar hep en az 1yil demişti. Ancak burada bir arkadaşın yazdıklarından cesaret alıp 3ay sonra denedik ve 4ay dolduğunda hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür dikislerimden yana hiçbir sıkınti yaşamadım. Hatta ilk hamileligime göre çok daha rahat bir hamilelik geçirdim. Sadece doktorum ameliyattan sonra rahmin çok incelemişti en az 2yil yeni bir hamilelik düşünme dedi. İnşallah herkese acısını biraz olsun dindirebilecek yeni bir evlat nasıp etsin Rabbim.

Aminn insaallah allah bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sizin gibi anneleri duyunca çok mutlu oluyorumm

Bende 7 nisanda kaybettim bebegimi. Dün mahalledeki terziye ugradim. Adam uzun zamandır gorunmuyorsunuz bebis nasil dedi. O an gozlerimden yaşlar aktı gitti cevaplayamadim. Eşim anlattı bebeği kaybettik dedi. Terzi de napcani şaşırdı donduk kaldık hepimiz. Bende kendim atlattım sanıyordum ama yok nasıl atlatacaz bilmiyorum. Mezarlığa gitmeyi çok istiyorum ama cesaretim yok. Daha 1 kere görebildik
Zaten en kotusude insan kafa dagitmaya calisirken cevrenin bebek nasil demesi.. kotu niyetle sorulmuyor ama o soruya cevap yok. Evde dursan bebege aldigin esyalar karsina cikiyor. Disari ciksan sorular ve bebekleriyle gezen insanlar... zaman herseyin ilaci...

M Maviumut06 Canım bu siteye çok sık giriyorum yazılanların hemen hemen hepsini okuyorum ama aklımda tutamıyorum herkesı..Ama sen farklısın çünkü 7 nısan benim içinde kara gün..Aynı gün kaybettık meleğimizi..Sımdı kanunı egıtım ve araştırma hastanesınden cıktm otobusteyım ağlıyorum doktorlar ınsanın yüzüne bıle bakmıyor.Koymuslar hep asistanları..Tedavisi yok işin Allaha kalmış dıyo hepsi..Nasıl bir çaresizliktir Allahim bu..Testlerimın temız cıkmasına bıle sevinemiyorum keşke bısey cıksada tedavi olsam ıcım rahatlasa diyorum..Su an ıstemsızce akıyor gözyaşlarım "Allahim kime ne yaptım neden böyle oldu" diyorum sonrada "Vardır Rabbimin bir bildiği"diyorum çaresizce:KK43:(

M Maviumut06 Canım bu siteye çok sık giriyorum yazılanların hemen hemen hepsini okuyorum ama aklımda tutamıyorum herkesı..Ama sen farklısın çünkü 7 nısan benim içinde kara gün..Aynı gün kaybettık meleğimizi..Sımdı kanunı egıtım ve araştırma hastanesınden cıktm otobusteyım ağlıyorum doktorlar ınsanın yüzüne bıle bakmıyor.Koymuslar hep asistanları..Tedavisi yok işin Allaha kalmış dıyo hepsi..Nasıl bir çaresizliktir Allahim bu..Testlerimın temız cıkmasına bıle sevinemiyorum keşke bısey cıksada tedavi olsam ıcım rahatlasa diyorum..Su an ıstemsızce akıyor gözyaşlarım "Allahim kime ne yaptım neden böyle oldu" diyorum sonrada "Vardır Rabbimin bir bildiği"diyorum çaresizce:KK43:(

Hatırladım canım bende şimdi seni. Lütfen bırakma kendini artık ağlayıp hemen gozyaslarimizi silcez. Geçmişe takilirsak yenisi gelmez. Kaderimiz böyleymiş Allah daha büyük acılar yasatmasin insaallah. Doktora kontrol için mi gitmistin peki

Çok şükür Melek oğlumdan sonra kızımı 07.07.17 de kucağıma aldım. Darısı tüm hasretle bebek bekleyen melek annelerinin başına. Allah ima bin şükür çok şükür.
Gözünaydn canm.ne güzel bi annenin daha acısı dinmis.=Rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebisine.

Çok zor coookkkk... ölüm sebebini bilmemek mahvediyor beni...doğuma kadar her şey o kadar iyiydi ki.... tek problemimiz kordonda 3 damar olması gerekirken bizimkinde iki damar vardı.rahat hamilelik geçirdim... doktor ihmali miydi değil miydi bilmiyorum....ilk gebeliğim di... ölüm hiç aklıma gelmezdi...su sesini çok severdi meleğim..banyoda tekmelere doyamazdim....face foto koydum 35. haftamda.... meleğim diye seslendim facede yavruma...gerçek bir melek mis...bilmeden melek dedim yavruma..nişanımın geldiği 3 haziran gecesi
eşime ketılı almayı unutma dedim.sütüm gelmezse süt yapıcı çay icecektim sıcak sıcak....Allah'ım sabır ver bize....bizim arabamız da pusetimiz boş geldi...çok yaralıyım cok....o benim ilk göz ağrımdı...
Canm Allah sabır ve dayanma gücü versin.cok zor bir durum ve burdaki herkes bu acıyı yaşadı maalesef.seni cok iyi anlıyoruz.once sebebini bulmaya çalış sonra toparlanninca yeni bi benek düşününce biraz hafifler acın.ama geçmez emin ol.illk günler nefes alamazsn artk yasayamam bittim tukendim dersin.nos besigin başında saatlerce aglarsın.giydiremedigin zibinlarda tulumlarda bebeginin kokusunu ararsın.her bebek her gebe yarani kanatir durur.hic birsey seni teselli ermez.gözyaşını dindirmez.ben burdaki arkadaslarda teselliyi buldum.hepsi benim icin umur oldu destek oldu.hepimiz sırayla acıyı yaşadk.sonra korunma suresi bitmek bilmeyen 6 ay.sonra bi yanımız korksa da yeni bi bebek düşüncesi ve sürekli yüreğimiz ağzımzda bi gebelik süreci.sonrasnda acıların dinisi.yürek yangının hafiflemesi.bebeğe kavusma.ve her baktıkça bu bebek benim mi diye inanamamak.Rabbim bize bu acının tekrarndan korusun ve yeni yavrularmzla kavuşmayı nasip etsin.ömrümüz bitip gittigimizde de cennnetteki meleklerim8zle kavuşmayı nasip etsin.ben tam 16 ay oldu 39 haftalk bebegimi dogum esnasnda kaybettim.su anda tekrar hamileyim cok şükür.acım bitti mi dersen bitmedi.korkularm gecmedi.ama umut edip gayal kurmaktan baska caremiz yok.elimden geldigince karnmdaki bebegi üzüntüden stresten uzak tutmaya calisiyorum.diger bebegimden bahsetmekten kaçınıyorm.ama ne kadar kacarsam acım yüreğimde duruyo.hala gebe görmek icimi yakiyo.baska bebekleri sevemiyorum.dun gece bile rüyamda hastanede oldugumu ve dogum yaptığımı görüyorum.hemsire gelip kolumdaki hastanede takılan bileziği çıkarıyor.ben de hemsireye bebegin bilezigini de atmayn bana verin saklayacam diyorum.sonra hemsire bana şaşkın bakınca bebegimi kaybettigimi hatırlıyorum.sonra bi feryat figan.bebegim bebegim diye ağlıyorum.ve ben gercekten hatıra olsun diye dogumdan önce hem kendimkini hem bebeğin bilezigini saklamayı düşünmüştüm.dogumdan sonra ben ağlarken gelip çıkarınca hemsire o kadar kötü oldum ki.öylece kucağımz boş hebek çantamızı alp çıktık hastanede.aci geciyo mu gecmiyo.ama acıyla yaşamaya alisiyorsun.ins bu bebegimi sağlıkla kucagima alıp dönmek nasip olur.bu bebegimi her öptüğümde iki kez öpecem bi de ablasının yerine onu hic opemedim.bunu fazla öpecem.bu bebegime sarilinca daha da sıkı sarılacam.ablasina hic sarilamadim.bunun kokusunu ablasnn kokusuna benzetecem.belki de aynıdır kokuları.ablasının kokusunu hic alamadm.Rabbim diğer gebeligimde hayalini kurup yasayamadigimi bu bebegime nasip etsin.burda cigeri yanan bütün kaderdaslarıma da nasip etsin.

Arkadaşlar çok şükür cumartesi sabaha karsı bebeğim dünyaya geldi.çok iyiyiz.. Yüreği yanan bir anneye bile umut olduysam şükür nasip eden rabbime. Hepiniz dualarımdasınız.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin
Ahhh canım şükürler olsun çook sevindim inan,binlerce şükür

3 Haziran'da bende 40 haftalık melegimi kaybettim..sebebini doktor bilmiyoruz anlamadik dedi... bebeğim karnimdam kaskatı çıkmış.. eklem yerleri kasılmış çıkmış.sezaryanla oldu doğum...ben hemen hamile kalmak istiyorum...çok mu erken..
Doğum yapalı 2 ay geçecek....acım başka türlü dinmiyor...bebeğime günlük bile tuttum bennnn... günlükte dünyaya gelirken güçlü olmasını söylemiştim ama olmadı yavrum... lütfen yardım edin çok canım yanıyor...
Başın sağolsun canım,ne desem boş benim 2 sene olacak şimdi 2 yaşında olacaktı yaşasaydı yavrum ama olmadı maalesef hala içim yanıyor ama ilkgünkü gibi olmuyor tabi,ilk günlerimi hatırlamıyorum bile ilaçlar içiyordum psikolojik çok zor bir acı,Allah cennette kavuşmanı nasip etsim,cennette bü meleğin var öyle düşünmeye çalış,acını yaşa içine atma,zamanla doğru zaman geldiğinde tekrar düşün,çünkü inan yeni bür hamilelik ve 9 ay da hiç kolay geçmiyor,tekrar başın sağolsun arkadaşım,Rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana

En zor da eşimin aglamasıydı...o çok sever çocukları...onun ağlamasını gördüm...n oldu bebeğim nerede diye bağırdım ona? Kalbi yavaş atiyomus dediler bana...ondan getirmedik dediler.. meleğim ölü doğmuş meğer.... küçücük bebek defnedilir miydi hiç? Başın sağolsun diyorlar bir de...o küçücük yakışır mı ona ölüm..
Bende hep derdim ki önce doğum olur sonra ölüm,doğmadan ölünür mü ki....ama oluyormuş işte ...

Dünyadaki en zor acı evlat acısıymış canım,psikologdan yardım alsan da inan çok bişi değişmiyor,ben aldım yardım biraz iyi geldi evet ama benim 2 sene olaxak ağustosta hala konusu gelince ağlıyorım kolay bir acı değil hem de hiç değil

Zaten en kotusude insan kafa dagitmaya calisirken cevrenin bebek nasil demesi.. kotu niyetle sorulmuyor ama o soruya cevap yok. Evde dursan bebege aldigin esyalar karsina cikiyor. Disari ciksan sorular ve bebekleriyle gezen insanlar... zaman herseyin ilaci...
Zaten kahreden cümle,,,bebek nasıl... o bilmeyenlerin sorduğu ve aldıkları cevap ya da ağlamalarla şok oldukları an...ben insanlardan kaçıyordum bilmiyorlarsa bebek nasıl diye sormasınlar diye.

Zaten kahreden cümle,,,bebek nasıl... o bilmeyenlerin sorduğu ve aldıkları cevap ya da ağlamalarla şok oldukları an...ben insanlardan kaçıyordum bilmiyorlarsa bebek nasıl diye sormasınlar diye.
Bende hala kaciyorum insanlardan. Biraz gobegim kaldim disarda gorenler hamilemisin diye soruyor ne cevap verecegimi sasiriyorum. Insallah gecer bu gunler..

beyazpeynir1 beyazpeynir1 canm nasılsın?merak ettim seni.msj yazdiin mi farketmedim.bebegin nasıl ins evinize donmussunuzdur

Sağol canım benim. Eksik olma. Hamdolsun oğlum taburcu oldu. Dün öğleden sonra evimize geldik. Maraton başladı içim hep tedirgin herseye kendim kosmaya calısıyorum bu yuzden fazla takip edemiyorum burayı. Kilo sorunumuz var biraz yoğun bakımda kilo alamadı bebeğim kusmaları oluyor. Fazla istahlı degil. Yarın kontrol var bakalım insallah dusmemistir kilosu zaten bir damla. Duserse yeniden yoğun bakım ihtimali var. Dua bekleriz..

Back