Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cookies91 oncelikle hayirli olsun. Sezeryandan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz?? Bende 29 haftalik bebegimi kaybettim ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum :KK43:
Teşekkür ederim cnm acını çook ii anliyorum inş en kısa zamanda senin de acilarin diner. Ben 4.5 ay sonra hamile kaldım bi sorun yasamadim cnm

Arkadaşlar çok şükür cumartesi sabaha karsı bebeğim dünyaya geldi.çok iyiyiz.. Yüreği yanan bir anneye bile umut olduysam şükür nasip eden rabbime. Hepiniz dualarımdasınız.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin
Canim cok sevindim saglicakla mutlukukla buyut kuzunu Allah hayirli omurlu eylesin
Darisida tum melek annelerine insallah...

Eskisi gibi giremiyorum buraya ama firsat buldukca bakip okuyorum. Ne ilkiz ne son olucagiz biliyorum yinede yeni melek anneleri gordukce icim sizliyor. Hepinizin basi sagolsun. Bu sayfada cok dertlestik birimiz umutsuzluga dusunce digerimiz sanki iki gun once ayni karamsarlikta olqn o degilmis gibi kaldirdik bir birimizi sonra bir bir hamilelikler geldi sonra kavusmalar cok sukur bin sukur dedik. Bir birinize destek olun pes etmeyin ve kqybinizin nedenlerini arastirarak onlemlerinizi alarak hamile kalin. Ben 6. Ayim bitince yeniden hamile kaldim cok sukur denizim 8 aylik oldu. Gozlerime bakinca tum acilari siliyor. Unuttum mu kaybetigim yavrumu hayir o benim cennet kusum vakti gelince kavusmayi diliyorum Allahtan. Her gece onada sesleniyorum seni cok seviyorum diye tek fark artuk yuregin eskisi gibi acimiyor. Biliyorsun o cennete cani yanmiyor en guzel ve herkesin olmak istedigi mekanda insallah iyi bir kul olurumda ogluma kavusmak nasip olur diyorum. Allah hepinizin kucsgini hayirli saglikli omurlu cocuklsrla doldursun ve sizde guzel haberlerinizi paylasin burada insallah

Arkadaşlar çok şükür cumartesi sabaha karsı bebeğim dünyaya geldi.çok iyiyiz.. Yüreği yanan bir anneye bile umut olduysam şükür nasip eden rabbime. Hepiniz dualarımdasınız.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin
Oh çok şükür sonunda.. bebeğine kavustun:) rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Ben giremedim bı haftadır. Eşim izindeydi tatil yaptık kızımla...
C cookies91 beyazpeynir1 beyazpeynir1 Allah analı babalı büyüsün inşallah. Yavrucuğum doyasıyla yasa.
Ayrıca Ben kızıma baktıkça şükrediyorum çok güzel duygu diyorum işte oglum aklıma geliyor tuhaf oluyorum. Hic bı zaman Unutamam ki.. :(

Eskisi gibi giremiyorum buraya ama firsat buldukca bakip okuyorum. Ne ilkiz ne son olucagiz biliyorum yinede yeni melek anneleri gordukce icim sizliyor. Hepinizin basi sagolsun. Bu sayfada cok dertlestik birimiz umutsuzluga dusunce digerimiz sanki iki gun once ayni karamsarlikta olqn o degilmis gibi kaldirdik bir birimizi sonra bir bir hamilelikler geldi sonra kavusmalar cok sukur bin sukur dedik. Bir birinize destek olun pes etmeyin ve kqybinizin nedenlerini arastirarak onlemlerinizi alarak hamile kalin. Ben 6. Ayim bitince yeniden hamile kaldim cok sukur denizim 8 aylik oldu. Gozlerime bakinca tum acilari siliyor. Unuttum mu kaybetigim yavrumu hayir o benim cennet kusum vakti gelince kavusmayi diliyorum Allahtan. Her gece onada sesleniyorum seni cok seviyorum diye tek fark artuk yuregin eskisi gibi acimiyor. Biliyorsun o cennete cani yanmiyor en guzel ve herkesin olmak istedigi mekanda insallah iyi bir kul olurumda ogluma kavusmak nasip olur diyorum. Allah hepinizin kucsgini hayirli saglikli omurlu cocuklsrla doldursun ve sizde guzel haberlerinizi paylasin burada insallah
Olmuyor işte şu iki yaşındaki çocuklara görünce oğlum o kadar olur muydu diyorum kuzenlerim çocukları var oğlumla aynı yastalar. Bakıyorum oğlum bu kadar mı olucakti diyorum kuzenler de üzülme bak bı evladın daha var diyorlar üzülme demekle olmuyor işte koşarak ziplardi yavrum ya. 30 ağustosta İki yasinda olacaktı. Allah'a çok şükür 5aylik kızım var kızımla uğraşıyorum öpüyorum kokluyorum
Rüya görmusum oğlumu unutamıyorum sanırım bu son ruyaydi kızıma hamile kaldığım gün rüyası..
Kızımı kucağıma almışım oğlum yanıma geldi bana ve kardeşine son kez baktı gülümsedi gitti gitme oğlum dedim gitmek zorundayım anne dedi gitti bı yıl oldu rüyayı unutamadım etkisinde kaldım:(

Merhaba arkadaşlar doğum yaptım, oğluma kavuştum mu kavuşamadım mı bilmiyorum ama hamdolsun doğdu. Biraz solunum sıkıntısı var doğduğundan beri yoğunbakımda. Ama iyiye gidiyor inşallah gün gün daha iyi görüyorum. İnsallah öyledir.. ben taburcu oldum evdeyim. Hergün bebeğimi görmeye gideceğiz hastaneye saat 3-4 arası.

Spinal anesteziyle 37+2 de doğdu minik kuşum, 2680 gr ve 43cm minicik bişey. Ameliyat anında hepinize ayrı ayrı dua ettim. Meleğini kaybedenlere, yeniden bekleyenlere, kavuşmak üzere olanlara, kavuşanlara.. Rabbim inşallah kabul eder.. ilk bebeğimi kaybettiğimde en zor günlerimde burda teselli buldum, şimdi hamdolsun ikinci bebeğim dünyaya geldi. Bir ümit arayanlara misal olsun.. Sağlığına da kavuşursa daha ne isterim..

Rabbim hayırlı uzun ömür versin bebeginize insaallah bunları okudukça umut oluyor bize. Bende doğumdan sonra 3 ayı doldurdum. Doktora gitsem mi gitmesem mi cesaretim yok. Ama korunmaya devam ediyorum. Rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine tekrar bebek nasip etsin. 9 ayimiz su gibi geçsin yavrularimiza kavusalim insaallah

Canım çok sevindim rabbim birimizi daha sevindirdi çok şükür bolca kokla rabbimbayirmasin sizi hiç

Merhabalar. Geçen yıl 10 martta sezeryanla bebeğimi dünyaya getirmistim ancak 15gun sonra vefat etmişti. Bir an önce yeni bir evlat sahibi olmak istedim. Çok dua ettim ve Allah'a sığındım. Rabbim'e çok şükür 4ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim ve bu yıl yine 10martta 39. Haftamda
evladımı sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım. Duaların ve Rabbimin yardımıyla çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğum ve sonrası da çok rahat oldu. Rabbim inşallah buradaki herkesin evlat acısını dindirsin ve bu sevgiyi tatmayı nasip etsin. Bol bol dua ve sabır edin. Rabbim hayırlısıyla tüm acılarımızı dindiriyor.

Canım merhaba bende 1 haziranda preeklampsi yüzünden 31+2 de doğum yaptım 1560 gr doğdu bebeğim 15.gün 1620 gr dı ve gayet sağlıklıydı emzirme odasına gidebiliyorduk artık ne olduysa o gece oldu ve 16.gün kızımı kaybettik apne olduğunu söyledi doktor biz ihmal olduğunu düşünüyoruz eşim savcılığa suç duyurusunda bulunda. Çok ama çok acı rabbim kimseye yaşatmasın hergün daha çok özlüyorum acımı tarif edebilmem mümkün değil... Bende hemen bir bebek istiyorum inşallah sezaryenle doğum yaptım 39.gün regl oldum tüp bebekti benim bebeğim doktor en 6 ay ara vermem gerektiğini söyledi sen 4 ay sonra gebe kalmışsın tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin ilk doğumundaki erken doğum sebebi neydi ve ikinci gebeliğinde dikişlerinde veya heehangi bir sağlık problemi yaşadın mı

Canım merhaba bende 1 haziranda preeklampsi yüzünden 31+2 de doğum yaptım 1560 gr doğdu bebeğim 15.gün 1620 gr dı ve gayet sağlıklıydı emzirme odasına gidebiliyorduk artık ne olduysa o gece oldu ve 16.gün kızımı kaybettik apne olduğunu söyledi doktor biz ihmal olduğunu düşünüyoruz eşim savcılığa suç duyurusunda bulunda. Çok ama çok acı rabbim kimseye yaşatmasın hergün daha çok özlüyorum acımı tarif edebilmem mümkün değil... Bende hemen bir bebek istiyorum inşallah sezaryenle doğum yaptım 39.gün regl oldum tüp bebekti benim bebeğim doktor en 6 ay ara vermem gerektiğini söyledi sen 4 ay sonra gebe kalmışsın tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin ilk doğumundaki erken doğum sebebi neydi ve ikinci gebeliğinde dikişlerinde veya heehangi bir sağlık problemi yaşadın mı
Başın saoğolsun cnm hepimiz acı , dikenli bu yoldan geçtik tek ilacımızda yemi bi umut yeni bi bebek inş sende en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın .

Başınız sagolsun canım rabbim sabır versin bu acı anlatılmz yaşayan anlar sadece rabbim hepimziin yüzünü güldürsün hepimize bebk nasio etsin inşallah meleklerimize layık anne olmayı naaip etsin rabbim kavuşmayı nasip etsin bnde 10 9 gün sonra 5 ayım doluck dogum yapalı bnde istiyorum ama birazda korkuyorum erken geliyo bana dikişlrz falan nasıl olur bilmiyorum bnde sezeryan oldum herşwy çok zor

Allah kimseye yasatmasin bu durumu. Guzel haberler aldikca insan umutlaniyor. Ama tekrar cesaret etmek gercekten cok zor. En azindan 1 yili tamamlayip hamile kalmak daha iyi bir fikir gibi. Allah isteyen herkese versin insallah.

3 Haziran'da bende 40 haftalık melegimi kaybettim..sebebini doktor bilmiyoruz anlamadik dedi... bebeğim karnimdam kaskatı çıkmış.. eklem yerleri kasılmış çıkmış.sezaryanla oldu doğum...ben hemen hamile kalmak istiyorum...çok mu erken..
Doğum yapalı 2 ay geçecek....acım başka türlü dinmiyor...bebeğime günlük bile tuttum bennnn... günlükte dünyaya gelirken güçlü olmasını söylemiştim ama olmadı yavrum... lütfen yardım edin çok canım yanıyor...

3 Haziran'da bende 40 haftalık melegimi kaybettim..sebebini doktor bilmiyoruz anlamadik dedi... bebeğim karnimdam kaskatı çıkmış.. eklem yerleri kasılmış çıkmış.sezaryanla oldu doğum...ben hemen hamile kalmak istiyorum...çok mu erken..
Doğum yapalı 2 ay geçecek....acım başka türlü dinmiyor...bebeğime günlük bile tuttum bennnn... günlükte dünyaya gelirken güçlü olmasını söylemiştim ama olmadı yavrum... lütfen yardım edin çok canım yanıyor...
Canımm geçecekk inan bana geçecek. Şuan ne hissediyorsan aynısını ben ve benim gibi buradaki arkadaşların hepsi yaşadı . 3 ay nasıl beklerim yeni bebek için diye düşünürdüm koskoca 1 sene geçti. Bedenen iyi olmanın yanında ruhsal olarak iyi olmak çok daha önemli canım. Şuan ruhunn hasta üzgünn. Sen iyi olmadan nasıl yeni bebeğine can olacaksın. Zaman geçecek acın geçmeyecek ama bu acıyla yaşamaya alışacaksın. Yine gülüp yine eğleneceksin. Rabbim yine bir evlatla yüzünü güldürecek. Ama önce sen iyi ol ve ne zaman istersen içini burada dök emin ol sana en iyi gelen şey bu olacak.allah çok çok sabır versin:(

Canim benim cok gecmis olsun. Aynisini 4 ay once yasadim. Hemen hamile kalmak istedim fakat zaman gectikce mantikli dusunmeye basladim. Oncelikle dikislerin icin zaman gecmesi gerekiyor. Sonrada depolarinin dolmasi gerek. Bir bebek kolay buyumuyor. Demir kalsiyum vitamin butun vucudu tuketiyor. En azindan alti ay bekleyip vucudunu hazirla..

Çok zor coookkkk... ölüm sebebini bilmemek mahvediyor beni...doğuma kadar her şey o kadar iyiydi ki.... tek problemimiz kordonda 3 damar olması gerekirken bizimkinde iki damar vardı.rahat hamilelik geçirdim... doktor ihmali miydi değil miydi bilmiyorum....ilk gebeliğim di... ölüm hiç aklıma gelmezdi...su sesini çok severdi meleğim..banyoda tekmelere doyamazdim....face foto koydum 35. haftamda.... meleğim diye seslendim facede yavruma...gerçek bir melek mis...bilmeden melek dedim yavruma..nişanımın geldiği 3 haziran gecesi
eşime ketılı almayı unutma dedim.sütüm gelmezse süt yapıcı çay icecektim sıcak sıcak....Allah'ım sabır ver bize....bizim arabamız da pusetimiz boş geldi...çok yaralıyım cok....o benim ilk göz ağrımdı...

En zor da eşimin aglamasıydı...o çok sever çocukları...onun ağlamasını gördüm...n oldu bebeğim nerede diye bağırdım ona? Kalbi yavaş atiyomus dediler bana...ondan getirmedik dediler.. meleğim ölü doğmuş meğer.... küçücük bebek defnedilir miydi hiç? Başın sağolsun diyorlar bir de...o küçücük yakışır mı ona ölüm..

En zor da eşimin aglamasıydı...o çok sever çocukları...onun ağlamasını gördüm...n oldu bebeğim nerede diye bağırdım ona? Kalbi yavaş atiyomus dediler bana...ondan getirmedik dediler.. meleğim ölü doğmuş meğer.... küçücük bebek defnedilir miydi hiç? Başın sağolsun diyorlar bir de...o küçücük yakışır mı ona ölüm..
Seni okadar iyi anliyorum ki. Bende melegimin mezarina bir kere gidebildim. Dayanamadim. Bazen bebeklerin kalbi sebepsizce durabiliyor. Dunyada alicak nefesi yokmus oyle dusun. Insallah iyilesip bebek sahibi olucaz hepimiz. Ama dayanmak cok zor..

Canım merhaba bende 1 haziranda preeklampsi yüzünden 31+2 de doğum yaptım 1560 gr doğdu bebeğim 15.gün 1620 gr dı ve gayet sağlıklıydı emzirme odasına gidebiliyorduk artık ne olduysa o gece oldu ve 16.gün kızımı kaybettik apne olduğunu söyledi doktor biz ihmal olduğunu düşünüyoruz eşim savcılığa suç duyurusunda bulunda. Çok ama çok acı rabbim kimseye yaşatmasın hergün daha çok özlüyorum acımı tarif edebilmem mümkün değil... Bende hemen bir bebek istiyorum inşallah sezaryenle doğum yaptım 39.gün regl oldum tüp bebekti benim bebeğim doktor en 6 ay ara vermem gerektiğini söyledi sen 4 ay sonra gebe kalmışsın tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin ilk doğumundaki erken doğum sebebi neydi ve ikinci gebeliğinde dikişlerinde veya heehangi bir sağlık problemi yaşadın mı[/

Back