- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Benimde yok. Yasim cok ilerlemeden istiyorum bir an once. 29 yasindayim. Daha fazla saglik problemim cikmadan en azindan bir tane bebegim olsun ;(
Bazi seyler kismetmis ben artik stres yapmiyorum zamani var oyle dusun.. planlasanda hersey istedigimiz gibi olmuyor. Ben artik gidisatina biraktim. Hayal kurmuyorum plan yapmiyorumCanım bende 29 yaşındayım. İlk bebeğim hrmen oldu ama stres ve yaştan dolayı tedirginim. İnşallah hemen yine olur
Haklısın ama hayal kurmadan umut etmeden de olmuyor kiBazi seyler kismetmis ben artik stres yapmiyorum zamani var oyle dusun.. planlasanda hersey istedigimiz gibi olmuyor. Ben artik gidisatina biraktim. Hayal kurmuyorum plan yapmiyorum
4 ay oldu benim cok yeni ya toparlanamadim daha. Insallah bikac aya iyi olurumHaklısın ama hayal kurmadan umut etmeden de olmuyor ki
Oncelikle gecmis olsun. Bende 21 haftalik bebegimi kaybetmistim genetik test istedim otopsi yapildi. Testlerim temiz cikti. Seninde bebeginde inceleme yapildimi?? Sonuclari kadin dogum doktoruna gosterdim. Perinatologa ayrica gitmene gerek yok genetik test yapildiysa. Sonrasinda doktorlar ne yapman gerektigiyle ilgili yonlendirir zaten..Araştırma hastanesınemı gıtmeyelım yoksa aynı zamanda perınatolog olan özel bır doktoramı..Nette 2 ısım buldum cok ovuyorlar..İbrahim bildiricı ve Rıza madazlı..Ama muayene ücretlerı uçmuş benım maddı gücüm yetmez o kadar uçuk rakamlar vermeye..Ibrahım bıldırıcı Acıbadem Maslakta..Aynı zamanda perınatolog ve muayene ücreti 750 tl..Rıza madazlı ıse Cerrahpasada.
Ozel muayene ücreti 550
Hayır canım genetik test yaptırmadım ben. Acıkcası o kadar kötüydüm ki o dönem doktor doktor gezdim ruh gibiydim ama hiç biri yönlendirmedı beni genetık test yaptır dıye..Bebeğimı de otopsiye göndermek istemedim kıyamadım yanıOncelikle gecmis olsun. Bende 21 haftalik bebegimi kaybetmistim genetik test istedim otopsi yapildi. Testlerim temiz cikti. Seninde bebeginde inceleme yapildimi?? Sonuclari kadin dogum doktoruna gosterdim. Perinatologa ayrica gitmene gerek yok genetik test yapildiysa. Sonrasinda doktorlar ne yapman gerektigiyle ilgili yonlendirir zaten..
Canım gözün aydınn allah analı babalı sıhhatle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısıda bizlere olsun allahon izniyle. Artık bende güzel haberler vermeyi istiyorumArkadaşlar çok şükür cumartesi sabaha karsı bebeğim dünyaya geldi.çok iyiyiz.. Yüreği yanan bir anneye bile umut olduysam şükür nasip eden rabbime. Hepiniz dualarımdasınız.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin
Bende kiyamadim ama mecburen yaptirdim. Eger genetik bir problemse ona gore tedbir almak istedim. Ama ikinci gebeliktede 28 haftalikti gelisim geriligi oldu erken dogumla bebegimi kaybettim. Hala sebep araniyor. Genetik test bir kere yapiliyor. Hamilelikteki problemlerde cok iyi bir kilavuz. En yakin zamanda kadin dogum doktoruna gidip sorun ozaman neler yapmaniz gerektigini.. sezeryanmi oldunuz bu arada??Hayır canım genetik test yaptırmadım ben. Acıkcası o kadar kötüydüm ki o dönem doktor doktor gezdim ruh gibiydim ama hiç biri yönlendirmedı beni genetık test yaptır dıye..Bebeğimı de otopsiye göndermek istemedim kıyamadım yanı
Bende kiyamadim ama mecburen yaptirdim. Eger genetik bir problemse ona gore tedbir almak istedim. Ama ikinci gebeliktede 28 haftalikti gelisim geriligi oldu erken dogumla bebegimi kaybettim. Hala sebep araniyor. Genetik test bir kere yapiliyor. Hamilelikteki problemlerde cok iyi bir kilavuz. En yakin zamanda kadin dogum doktoruna gidip sorun ozaman neler yapmaniz gerektigini.. sezeryanmi oldunuz bu arada??
Genetik testler bebek uzerinden alinan dokuyla yapiliyor. Benimki bir ayda cikti. Ama ozel labaratuarlarda yapilan baska genetik testlerde var. Onlari bilmiyorum. Yinede hemen baslayin. Hamilelige karar verene kadar anca biter. Bu surecte vitamin kalsiyum demir destegi alin. Vucut toparlasin. Depolari doldurmakta fayda varNormal doğum yaptım..Doktor 3 ay korunma suresı verdı ve tam 3 ay oldu ama hemen gebelık düşünmüyorum..Aslında yaşımda çok ılerledı 31 yasındayım ama henüz hazır değilim. Bır de doktor tekrar lama riski var dedı ama sebeb bilinmiyor işte. BEN şimdiden iyi bır doktora gidip genel muayene olmak ve tüm testlerimı yaptırayım dedım..Ne kadar süre sonra çıkıyor bu genetik testler?
Canm gözünaydn cok sevindim gercekten.ikiniz de iyidiniz demi?Allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar çok şükür cumartesi sabaha karsı bebeğim dünyaya geldi.çok iyiyiz.. Yüreği yanan bir anneye bile umut olduysam şükür nasip eden rabbime. Hepiniz dualarımdasınız.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin
Amiin insallah. Hayirli ugurlu olsun bebeginizde saglikli sihatli buyutun. Niye haksizlik olsun ki ablasi o esyalari kullanip buyumus olsaydi da kullanabilirdi. Heves edip alinmis hersey hepsini tepe tepe kullansinDoğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın geçmiş olsun yorucu stresli bir hamilelik sonucu insan doğum yaptığına inanamıyor yani ben hala öyleyim bakıyorum 46 günlük olduk hangi ara oldu benimmi diyorum sanki bize misafir gelmiş gibi herşey üstüste gelince benim daha doğum yaptığımı anlayamadım sanırım sizdede oluyomudur bilmiyorum kızıma arada ilk kızımın adıyla seslenirken buluyorum kendimi severken onu acaba haksızlıkmı ediyorum vicdan yapıyorum ona alınan kıyafetleri eşyaları kullanıyoruz bituhaf oluyorum tam anlamıyla hissetiklerimi ifade edemiyorum ama tuhaf oluyorum kayıpları olan arkadaslarım Allahta size bu acıyla baş etme gücü hayırlı bir zamandada bebek nasip eder inşallah
Uzun zamandır siteye giremedim arkadaşlar. Ama hepiniz her zaman aklımdasınız. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda acınızı hafifletecek evlatlar nasip etsin. Tek tek alıntı yapamadım mesajları. @beyazpeynir1 @cookies91 @nihangenc @orkidekaramel B BlackandBlackbengisu022 @zelal41 ve yazamadığım tüm kader arkadaşlarım sizler nasılsınız
Kızlar tek tek etiketleyemedim biz kızımla çok iiyiz şükürler olsun. Ameliyat ii geçti spinal oldum korkulacak bişey yokmuş. Hepinize dualarınız ve desteğiniz için cook teşekkür ederim. Sizlerin tanimiyorum ama hepiniz ama bu surecte bana cok destek oldunuz.darısı yüreği yanan diğer annelerin başına.
Doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın geçmiş olsun yorucu stresli bir hamilelik sonucu insan doğum yaptığına inanamıyor yani ben hala öyleyim bakıyorum 46 günlük olduk hangi ara oldu benimmi diyorum sanki bize misafir gelmiş gibi herşey üstüste gelince benim daha doğum yaptığımı anlayamadım sanırım sizdede oluyomudur bilmiyorum kızıma arada ilk kızımın adıyla seslenirken buluyorum kendimi severken onu acaba haksızlıkmı ediyorum vicdan yapıyorum ona alınan kıyafetleri eşyaları kullanıyoruz bituhaf oluyorum tam anlamıyla hissetiklerimi ifade edemiyorum ama tuhaf oluyorum kayıpları olan arkadaslarım Allahta size bu acıyla baş etme gücü hayırlı bir zamandada bebek nasip eder inşallah
Başın sağ olsun canım senin de...Amiin insallah. Hayirli ugurlu olsun bebeginizde saglikli sihatli buyutun. Niye haksizlik olsun ki ablasi o esyalari kullanip buyumus olsaydi da kullanabilirdi. Heves edip alinmis hersey hepsini tepe tepe kullansinkimse hamilelik yolunda kotu seyler yasamasin hep boyle mutlu haberler alalim
SaolunBaşın sağ olsun canım senin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?