- 21 Haziran 2017
- 3.803
- 10.793
- 208
- 31
Kızımıza beşik alcagımız parayla mezar taşı yaptırdık kıyafetleri kaldı oğlum aynı kızıma benzıyo kızımızı bırakıp Doğunun bir ucuna geldık görev için kaybedeli 42 gün oldu hala soktayım hıc bor sorunumuz yoktu doktor sıkayetlerımı cıddıye almadı ıdrarım köpürüyor dedım ıdrar yapamıyorum bacağım Şi şi Yo dedım tansıyonum yüksek dedim son dakıka cıddıye aldı beyni çöl vıcdan azabı cekıyorum başka doktora gıtmedım Dıye
Benim doktorum ve ebelerde çok uğraştı normal doğum icin hatta 6 tup suni sancı verdiler artık sancidan duramiyordum ama afedersin 1.5cm açılma oldu. Resmen hastaneyi yiktimm başlarına o icimdeki acıyla. Ertesi gün bacaklarim ellerim şişti ve rengim atmaya başlayınca 18 saat sonra sezaryana aldılar. O yüzden süreci çok uzun yaşadığım için çok ağır gecti. Bunlar aklıma geldikçe agliyorum. Ya tekrar hamile kalamazsam ya da hamile kalırsam 9 ay nasıl geçecek rabbim sıkıntılarımızı gidersin hayra güzelliklere kavuştursun. Ne güzel normal doğum yapıp hemen hamile kalabilmissin. İnsaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Tüm acılarını unutursun yeni bebisle insaallahBenim normaldi 38 de doğum diye gittim oğlumun ölü oldugunu ögrendim .Dr ve hemşirelerin ısrarla normal olsun demelerinin ardında şuan normal doğum sayesinde tekrar hamileyim allah razı olsun teşvik edenlerden
Canım başın sağolsun acını cok cok iyi anlıyorum ama şükretmelisın kı rabbkm dıger çocuğunu sana bagıslamıs..Tabı kı gıdenın yerını hıc birşey dolduramaz ama netıcede yasayan evladın ıcın güçlü ve dık durmalısın..Acın zamanla azalacak emın ol.Her sey takdırı ılahı..Rabbım yavrumuzu karnımıza düşürdüğünde nasıl seviniyoruz alıncada ısyan etmemeliyiz..Veren de o alan da o...Umarım ılerleyen zamanlarda yenıden hamış kalır guzel bır kız bebışle topıgımızden müjdelersın haberını
Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin. Allah oglunuza uzun hayırlı ömür nasip etsin. Rabbim ins bizi cennetine almak için bahane vermistir. Hepimiz kendimizi,doktorumuzu sucladik ama takdiri ilahi. Bir tanecik saç telini bile istesek yapamayız. Rabbim verdi rabbim aldı. Bir dolap dolusu kıyafet aldım hepsini yikadim utuledim bi tanesini bile giydiremeden hastaneden verdikleri kefenle toprağa verdik. Eşim geçen hafta mezar taşı yaptırdı gitmeye cesaretim yok. İçim yanıyor. Sukret ki oğlun seninle birlikte onun için dik dur onunla teselli ol. İnşallah sonraya bi de kız kardeşi olur. Bana nerdeyse 3 ay olacak yaşadıklarını aynen bende ,yasiyorumm. Doğum iznim bitecek ise basliycam çalışmak bile gelmiyo icimdenn. Bende dogudayim ailem uzakta. Eşimle başbaşa kaldık yine. Rabbim sabırlar versin hepimize ins.Kızımıza beşik alcagımız parayla mezar taşı yaptırdık kıyafetleri kaldı oğlum aynı kızıma benzıyo kızımızı bırakıp Doğunun bir ucuna geldık görev için kaybedeli 42 gün oldu hala soktayım hıc bor sorunumuz yoktu doktor sıkayetlerımı cıddıye almadı ıdrarım köpürüyor dedım ıdrar yapamıyorum bacağım Şi şi Yo dedım tansıyonum yüksek dedim son dakıka cıddıye aldı beyni çöl vıcdan azabı cekıyorum başka doktora gıtmedım Dıye
Çok saol rabbimden sabır ıstıyorum dedıgın günü oğlum benımle şükürler olsun senındemı bebegın vefat etti ne kadarlıktı
Kızlar biliyorsunuz ki biz artık rısklı gebelıkler sınıfındayız..Hamılelık dusunmeden once ıyı bır doktor araştırın aynı zamanda perınatolog olsun..Ben Ist da yaşıyorum ve acıbadem maslakta dr.Ibrahım bıldırıcıyı cok ovduler..Ama prof olduğu ıcın muayene ücretlerı cok fazla 500 tl..Eger ozel saglık sıgortanız varsa gıdebılırsınız..Benim yok o yüzden kara kara düşünüyorum.Bana 3 ay korunma suresı verdı doktorlar..3 ayım dolmak uzere ama ben 6-7 ay sonra gebelık düşünüyorum..Ama yaşımda var 31 yasındayım..zaman aleyhıme işliyor maalesef ;( Zaten doktorlar yumurta rezervlerımın azaldığını soylemıstı..Tıroıd hastasıyım bu nedenle yumurta tembellıgı var..Ayrıca bebeğime hıdrops teshısı konuldu ve tedavısı yok maalesef .Tekrarlama rıskı var..Artık hayırlısı Allahtan demekten başka carem yok..Bu arada eger kızım doğsaydı adını Naz koyacaktım oyuzden kullanıcı adım pınarNaz
Cnm çok haklısın nazar konusunda bende ilk bebeğimi öğreniz ögrenmez sağır sultana kadar duyurdum ki buna cinsiyette dahil ama ikinci hamileliğimde ilk üç ay sadece kaynanama söyledik onunda bu habere çok ihtiyacı vardı çünkü oda çok yıprandı üç aydan sonra soranlara söylemeye başladık ki yasadığım olaydan dolayı üzülmeyeyim diye o soruyu sormayan çok kişi oldu buda ekmeğime yağ sürdü cinsiyetide nerdeyse 25 .haftada falan söylemeye basladım.Yani tavsiyem söylemeyin uzun bi süre
Çok şaşırdım kırkı çıktıktan sonra hamile kalmasına benm 4 ay bitti hala dikişlrm arada sırada agrıyo kendimi bedenende ruhende hazır hissetmiyorum ama böylr haberler duymak beni mutlu ediyo rabbim hepinizden razı olsun yazdıklarınız çok güzel içimizi açıyo acılarmz dinmiyo ama hafifliyo inşallah rabbim tez zamanda yinr nasip eder hepimize sezeryandan kısa bi süre sonra hamile kalan başka tanıdıklarınız varmı duydunuz muGubus arkadaşım; Cnm sakın umudunu kaybetme sen zaten fazlasıyla üstüne düşeni yapmıssın o kadar saat o sancılara katlanmışsın.Benim nişanım geldi öyle dr gittik ve 1 cm açılma vardı ilaç falanda verince doğum başlamış oldu .Tekrar hamileliğe gelince evet çok erken hamile kaldım .ilk hamilelimde hiç zorluk yasamayan ben bunda çok zorlandım .sana tavsiyem çok ii dinlen erken hamile kalan sezeryanlılarda var örn halamın kızı daha 4o çıkmadan tekrar hamile kaldı .ve onuda kucagına aldı .bunu şunun için diyorum hiç korkma insanın beden ağrısı çabuk geçiyor ama ruh agrısı öyle deil iice dinlen ağla bedeninde dinlendikten sonra emin ol ki hemen hamile kalırsın yeterki acını yaşa ve ruhen acılarını sar . hamile kalıncada unutulmuyor acılar ama hafifliyor çünkü içinde sana ilaç olacak olan bi melek yaşıyor ve seni bol bol tekmeliyor o böyle yaptıkça yaraların hafifliyor inş sende korunma sürecinden sonra hemen hamile kalırsın.ve tekrar aynı heyecanları yaşarsın .bu senin için emin ol uzak ve imkansız deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?