Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aramıza yeni katılan melek anneleri olmus rabbim sabır versin. Tez Zaman'da acınızı hafifletecek uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hepimize inşallah

Canım okudum o anları , tanışıp acılarımızı payşastığımız o günleri tekrar yasadım zihnimde. Sen Nasıl huzurlu olucaksın öyle karar ver. Ama benim fikrim geri çekmemen yönünde. Eger tazminat alırsan meleğinin adına dağıtırsın. Hayır yaparsın. Ama en doğru karar senin tabi

Saol canımm amiiinn .hepdua ediyorum canım isyan etmek istemiyorum hiç bi zaman vardr bunda bi hayır diyorum kndmi boyle avutuyorum ne kadar dayanamıcak duruma gelsmde sabır diyorum .bizde obır tarafta kavuşuruz insallh.
Canimm benim ALLAHIM sana hayirli saglikli evlatlar versin INŞALLAH ❤yazini okuyunca içim yandi cok üzüldüm ben 14 haftalikken suyum geldi bianda oglum dogdu 10 gun oldu ikinci kaybim zaman durdu sanki sizinki tam sona dogruymus daha cok zor sabirlar diliyorum ALLAHIM beterinden korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH hepimiz

Son düzenleme:
Canım Allah sabır versin sana. Çok çok zor bu acı ben de 15 ay önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala o öğrendiğim An gözümün önünde. Gebeliğimde herşey yolundaydı. Sadece 32 haftalıkken erken doğum riski yaşadım sonra düzeldi derken 36 da kaybettim yavrumu. ÖncEki gün hareketlerini hissediyordum sabahında ise hissetmadim doğru hastaneye gittik ama bebeğimin kabi birkaç saat önce durmuştu. Görünürde sebep bulamadılar. Doktorum pıhtılaşma için araştırma hastanesine sevk etti sonuçta 2 gende heterozigot pıhtılaşma bulundu. Hemen coraspin ve folik asit başlattı doktorum. İçim rahat etmedi prof ada gösterdim o da aynı şeyi söyledi. Şu An 7 haftalık hamileyim ve coraspin, folik asit, hergün clexan kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum önlem olarak. Önlemi alıyorum, Allah a emanet artık.
Rabbim acını dindirecek evlatlar nasip etsin canım. Nasibimizde varsa yaşıyoruz. Gerekli önlemlerini al beslenmene dikkat et lütfen.
Derdimiz ortak, çok şükür teker teker herkes bebeğine kavuşuyor.

Canım cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah cok şükür bir bir herkes kavuşuyor

Amiin canımm Rabbim hepimize nasip özelliklede melek annelrine acımı hafifleticek tek sey kardeşleri olucak .senin adınada cok uzuldum canımm allh sanda sabır versin insallh en kısa zmnda bizde hamile oluruz insallh bebbklerimizi saglıklı bi sekilde kucagımza alırız

Cok saol canımm allh razı olsun .seninde basın saolsun .yeni bebgnide Rabbim saglıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin boyle hamile olnlrda duydukça cok mutlu oluyorum bizede umut oluyorsunuz.senin genlerin benimle aynımı canım sanda corspin vermsler bana vermedi. Butun tahlillerimde yapıldı doktor onada norml dedi aslı da b12m bana dusuk geliyo 214 değerim takviye alsam diye dusunuyodum

Çok sevindim canım inşallah çok sağlıklı rahat bir hamilelik yaşarsın. İğneye başladın mı?

AMIN canim benim❤

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Çok sevindim cnm hayırlı olsun

Ah canım benim çook sevindim senin adına . Umarım sağllıkla kucağına alırsın bebeğini

Off be canım.okurken içim eridi .o görüntüyü görmen çok kötü olmuş.ahh yavrum ah.cennette sana kollarını açacak inşallah

Canım allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.kaç haftalıksın yeni mi

Çok sevindim cnm hayırlı olsun

Ah canım benim çook sevindim senin adına . Umarım sağllıkla kucağına alırsın bebeğini

Canım allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.kaç haftalıksın yeni mi
Teşekkürler kızlar.yeni sayılır canm.su an 10 haftalk.bakalm ins bu defa kucağımıza almak nasip olur.benim gebe kalmam mucize gibi resmen.gecen defa aşılama bile yapmıştım.bu defa ciger acısından fazla beklemek istemedim.3.ayda yumurta takibine basladm.ikinci yumurta takibimde pozitif sonuç aldm.burda bekleyen isteyen herkese en kısa sürede nasip olur ins sernur yeniden digerleri kim istiyorsa kısa sürede herkes gebe kalır ins

Maşallah canım bak 2.5 aylık olmuş bile gözün aydın tekrar.inşallah sıkıntısız bir hamilelik ve mutlu sona ulaşırsınız.

Canım cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…