Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım rabbim sabır versin. Acın hiç dinmiycek.bazen daha hafif bazen daha şiddetli geçireceksin ama Zaman'la rabbim yüreğine sabır dolduracak. İnsallah en tez vakitte de acını hafifletecek evlatlar nasip etsin Allah.14 ay bitti benim evladımı kaybedeli ama o her saniye her an hergün aklımda kalbimde

Ne bileyim kimseyle konusasım yok aglıyorum sadece İnşallah gecer hafifler bu acı

Canım sağlıkla al yavrunu kucagına. 2. Gebeliğim devam etseydi seninle aynı haftalardaydık.nasip. Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin yavrunu
İnşallah canım nasip kısmet inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın sende kucağına

Ne bileyim kimseyle konusasım yok aglıyorum sadece İnşallah gecer hafifler bu acı
Canım acı geçmiyor ama zamanla bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun sadece bana da ilk sıralar geçmeyecekmiş gibi geliyordu hiç elim kolum tutmuyordu ama zamanla alışıyorsun bu acıya hatta ilk güldüğümde O da kahkaha filan değildi sadece tebessüm etmiştim kendimi çok suçlu hissettim o zaman, acın daha çok yeni o yüzden kimseyi dinleme ve acını yaşa ağla bağır çağır kır dök sakın etrafımdakiler ne der diye düşünme acını yaşamaz ertelersen dönüşü daha kötü olur demişti bana psikolog

Canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğeni. Mujdeli haberi p.tesi bizimle de paylaş lütfen. Dualarımız seninle...

ahh canım yaa çok haklısın. Ama gerçek şu ki erkekler bizim kadar etkilenmediler. Biz 9 ay bağ kurduk onlarsa kuramadılar o bağı. Ama erkekler bizleri düşündüler gerçekten.

Topik sahibini merak ettim acaba kaç bebisi oldu konuyu açalı epey olmuş umarım bebeğine kavuşmuştur.

N nihangenc canm sen bugün hic msj yazdın mı kadar kulübüne?ya kafam karıştı biri msj yazmıştı sen de cevap yazmıştn.ben de okuyup biseyler yazdm.simdi bulamyrm.sen ilk bebegini bi fitilden dolayı kaybettigindem bahsediyordun. Hayal mi gördüm:)yaslandm herhalde

bengisu022 canım bende bakıyorum bakıuorum yok benim yazdıpım mesajlar yokk. Bi arkadaş doktor şikayetinden bahsetmişti burdan ben buhün sabaha karşı yazdım ama ne o arkadaşın yazdıkları ne benim yazdıklrım yokk

Sitede belki geçici bir sıkıntı olmuştur düzelir zannimca ,Bengisu tatlım benim burada da karşılaştık Allah gönlündeki muradini en kısa zamanda versin seviyorum seni Allah hepinizin yüzünü güldürsün kızlar

Kızlar dua edin bana bende hepinize edeceğim heyecan şimdilik yok bakalım ama böyle Doğum stresi değilde kayınvalide stresi var sanki kendi doğuracak deli ediyo beni iki gündür bende stresliyim sende bana elleme diyo :) hayırlısı artık nasip kısmet

Yok cnm ben yazmadım. Şuan ilk defa giriyorum siteye

Canım benim dualarım seninle. Sabah erken mi gireceksin doğuma. Sağlıkla kavuşun inşallahh. Mutluluktan ağla artık

Canım dualrımız seninle. Boşver kulaklarını kapa kim ne derse ne yaparsa yapsınn . Sende kuzunu kucağına alda hayırlısıyla. Bizlerede dua et nolur allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…