Internetten baktim yan etkisi yokmus ben de pko luyum..ama emin olamadim yine debaşka hastaneye gitsen olmaz mi?
yan etkileri felan olmasin da.
Gecmiş olsun canım dikkat et kendine bende dışarı çıkamıyorum bi doktordan doktora yürüyüşleri de evin içinde yapıyorum Rabbim esirgesin canım2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
acilen hastaneye kaldirildim bebege bişey oldu diye.
çok şükür bebegime bişey olmadi.. olan bana oldu kolum mosmor olmuş
kan sulandirici igne kullandığım için hemen hastaneye yatiş verildi sürekli NST ye girdim.
bebek iyi karnimda uyuyor nasılda korktum ya
dün akşama doğru çiktik hastaneden..
eve geldim geleli uyudum. doktor 32 de rapor verecek gibi sanirim 35 inde ayrılamicam çok uzun geliyor. 32ye bi haftam var.
çok zor heryer buz kar nabicagimi bilmiyorum.
Canım infolic Folik asit değil mi zaten hamile kalmadan başlayın depolarınız dolsun diyorlar doktorlar. Bi de folbiol u önermişti benim doktorumKizlar birsey soracagim ben doktora danismadan inofolic kullansam olur mu kullananlar var mi ?
Hemsireyim oysaki hastanede calisiyorum zaten ama 2 kaybim var kimseye gidip de ben tekrar hamile kalmak istiyorum demek istemiyorum kadindogumun önünden bile gecmek istemiyorum
Evet o da folik asit ama pkolular icin hormon duzenleyici olarak da kullaniliyormus bi sakincasi olmaz heralde..duzensiz regl oluyorum ovulasyon gununu bi turlu tutturamiyorum =(Canım infolic Folik asit değil mi zaten hamile kalmadan başlayın depolarınız dolsun diyorlar doktorlar. Bi de folbiol u önermişti benim doktorum
Olmaz canım sanırım zaten hamile kalmadan kullanın diyorlar doktorlarEvet o da folik asit ama pkolular icin hormon duzenleyici olarak da kullaniliyormus bi sakincasi olmaz heralde..duzensiz regl oluyorum ovulasyon gununu bi turlu tutturamiyorum =(
Cok gecmis olsun canim üzüldüm şükür ki birsey olmamış cok dikkat canm dinlenmene bak evde2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
kan sulandirici igne kullandığım için hemen hastaneye yatiş verildi sürekli NST ye girdim.
eve geldim geleli uyudum. doktor 32 de rapor verecek gibi sanirim 35 inde ayrılamicam çok uzun geliyor. 32ye bi haftam var.
Canim benim başımdn iki gebelik geçti bnde folbiolu uzun donemden beri kullaniyorm gebelik dusunucem tekrr diye birakamiyrmEvet o da folik asit ama pkolular icin hormon duzenleyici olarak da kullaniliyormus bi sakincasi olmaz heralde..duzensiz regl oluyorum ovulasyon gununu bi turlu tutturamiyorum =(
Canim dun ibrahim saracoglunu izledinmi cestli kurler sylemisti denemek istersen yazarimEvet o da folik asit ama pkolular icin hormon duzenleyici olarak da kullaniliyormus bi sakincasi olmaz heralde..duzensiz regl oluyorum ovulasyon gununu bi turlu tutturamiyorum =(
evde dinlenemedim ki işe başladim.Cok gecmis olsun canim üzüldüm şükür ki birsey olmamış cok dikkat canm dinlenmene bak evde
ne zaman ayrıldıydın doğum izine..?Gecmiş olsun canım dikkat et kendine bende dışarı çıkamıyorum bi doktordan doktora yürüyüşleri de evin içinde yapıyorum Rabbim esirgesin canım
Kendini cok yorma canim eve gdnce dinlen havalar da cok soguk dikkat edinevde dinlenemedim ki işe başladim.
OlabilirCanim dun ibrahim saracoglunu izledinmi cestli kurler sylemisti denemek istersen yazarim
Cnm yazdm yukarida kaldi , tekrarlayan dusuk tekrrlayn gebelik durumunda kullanilsin diye syledi yazdıklarımı bende sogan kurune başladım ins sifasinu görürümOlabilir
Tesekkur ederiz.. Insallah ise yarar bir de incir kürü vardi ibrahim saracoglununCnm yazdm yukarida kaldi , tekrarlayan dusuk tekrrlayn gebelik durumunda kullanilsin diye syledi yazdıklarımı bende sogan kurune başladım ins sifasinu görürüm
yerler heryerde buz çok dikkatli gidiyorum..akşam eşimle gelsem iyi olcak malum oda geç çikiyoKendini cok yorma canim eve gdnce dinlen havalar da cok soguk dikkat edin
Canım çalışmıyorum evdeyimne zaman ayrıldıydın doğum izine..?
ben 35 te çikmayı düşünüyorum ama havalar çok kötü sabah bile eşimin koluna sıkıca tuta tuta gidiyorum
Hiç bişey olmaz cnm ben de doktora sormadan başladım hatta adetleri de duzenliyo. Vitamin sonuçta yan etkisi de yok ben inofolic kullandım hep. Hem folik asit kullanmak ,hamile kalma umudu, yeni bi umut bile öyle iyi geliyo ki insana.Kizlar birsey soracagim ben doktora danismadan inofolic kullansam olur mu kullananlar var mi ?
Hemsireyim oysaki hastanede calisiyorum zaten ama 2 kaybim var kimseye gidip de ben tekrar hamile kalmak istiyorum demek istemiyorum kadindogumun önünden bile gecmek istemiyorum
Ah canım çok geçmiş olsun. Şükür birşey olmamış. Dikkat et olmazsa rapor al evde otur.2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?