Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İkili test yazmışsın zaten geç farkettim canım:) dediğim gibi bende olabilie geç döllenme ama ikili test yaptırmayacağm

İkili test yazmışsın zaten geç farkettim canım:) dediğim gibi bende olabilie geç döllenme ama ikili test yaptırmayacağm
@beyazpeynir1 cim aslında 11 -12. Haftada hem perinatolog ultrasonla değerlendiriyor (ense kalınlığı ,organ gelişimleri vs.) hemde bazı ultrason değerleri ve kan tahlilleri sonuçları birlikte değerlendirilerek down sendromu gibi hastalıkların varlığı hakkında oran veriliyor. O yüzden detaylı ultrason da yazmıştım . her organ gelişimini o haftada tamamlanmamış olduğu İçin (özellikle kalp ) dediğin gibi 17-18 ve 21-22 . Haftalarda detaylı ultrasona tekrar yönlendiriliyor.Benim doktorum önceki gebeliğimdede 12. Haftada yönlendirmişti perinatoloğa .yaklaşık yirmi dak yarım saat incelemişti tüm organları .o yüzden şimdilik 12. Haftaya kilitlenmiş durumdayım :))güzel şeyler duyup endişelerimizi bir nebzede olsa azaltmak istiyoruz biz

Zamanla ilerler canım inşallah ikili tarama detaylı ultrason şudur budur derken nasıl vakit gecmiş diyeceksin Rabbim emanetini sana bağışlasın

Cok şükür canım temiz çıkması iyi olmuş Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla

Canım salı günü sat a göre 10+0 iken ultrasonda 9+4 çıktı. Doktor doğaldır dedi biraz ileri geri oynamalar. Bugün sat a göre 10+3
Maşallah canım .Dediğin gibi doktorlar pek önemsemiyorlar bir hafta geri ileri .Bizimkide böyle geriden giderse hep adet tarihimi değiştireceğini söyledi. Dün birde 11. 12. Haftada daha iyi görünüyor herşey 12. Haftayı geçsin istemiyorum kontrolün dedi. Aslında ikili testin 14. Haftaya kadar yolu var diye biliyorum ama bizimki tutturdu 12. Haftayı geçmesin diye .perinatoloğun sekreteride şu anki duruma göre hesaplayıp 12 . Haftanın sonuna randevu veriyor Bende şimdi o zamana kadar bebek ya haftasını yakalarda 12. Haftayı geçerse diye endişeleniyorum.

Canım benim minicik bi hesap olayını kendine dert ettiğinin farkındasın değil mi? Hiç endişe etme bende şimdi baktım 14 e kadar yapılabiliyormuş. Hem bebek haftasını yakalasa bile doktor değerlendirmeyi ona göre yapar. Kaldı ki belki geç döllenmeyse 12yi geçmeyecektir bile. Sen ferah tut içini 1 haftalık değişimi doktor ona göre değerlendirir. Herşey gönlünce olsun canım benim

Can arkadaşlarım dert ortaklarım krndi adıma 2016 umut-acı- bitmeyecek özlem dolu bir yıl oldu. bugün kızıma yılbaşı temalı bi tulum bide şapka giydirip ağzım kulaklarımda bebeğim kucağımda mutlu yıllar diyebilmeyi çokk ama çokkk isterdimm olmadı. Kalbimde kocamann bi yara bıraktı bana. Umuyorum bu yıl ve bundan sonraki yıllar bizim yıllarımız olur bebeği olan arkadaşlarım kuzulrıyla benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımda inşallah bebeklerimizle geçirebiliriz bundan sonraki yıllarımızı. mutlu ve huzur dolu yıllara

2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
acilen hastaneye kaldirildim bebege bişey oldu diye.
çok şükür bebegime bişey olmadi.. olan bana oldu kolum mosmor olmuş
kan sulandirici igne kullandığım için hemen hastaneye yatiş verildi sürekli NST ye girdim.
bebek iyi karnimda uyuyor nasılda korktum ya
dün akşama doğru çiktik hastaneden..
eve geldim geleli uyudum. doktor 32 de rapor verecek gibi sanirim 35 inde ayrılamicam çok uzun geliyor. 32ye bi haftam var.
çok zor heryer buz kar nabicagimi bilmiyorum.

Kizlar birsey soracagim ben doktora danismadan inofolic kullansam olur mu kullananlar var mi ?
Hemsireyim oysaki hastanede calisiyorum zaten ama 2 kaybim var kimseye gidip de ben tekrar hamile kalmak istiyorum demek istemiyorum kadindogumun önünden bile gecmek istemiyorum

başka hastaneye gitsen olmaz mi?
yan etkileri felan olmasin da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…