evet var raporum bi yıllık aldim.. SGK da çalıştığım için avantajim var galiba.peki raporun var mı? devlet hastanesi veya özel farketmiyor sgk anlaşması olduğu sürece ikisinin yazdığı reçeteye de ödeme yaptım ben.
evet var raporum bi yıllık aldim.. SGK da çalıştığım için avantajim var galiba.
bilmiyorum ki cnm coraspirinle alakası var mıcoraspin kullanmayinca geriye mi düşüyor? bende kullaniyorum ne zamana kadar kullanicam bilemiyorum.
bu arada doğum izine çikabildiniz mi?
Yok canım sinirleniyorum ama cok sakin kalıyorum ben normalde cazgırım herkesin karşılığını veririm ama kalbi kırılmasın diye vermiyorum veremiyorum ben bile bu kadar sakin olabileceğimi tahmin etmiyordumsinirlenme ona takma sende canim
bende kaynanamgile beraber yiyoruz sinirlenmemeye çalışıyorum.
sinir etsede hee tamam anne diyip geçiyorum o kadarda abartmaya gerek yok.
bebegimin gelişimi pıhtılaşmadan dolayı geride kaldi. igne dozunu arttı... ama içimdekini merak ediyorum benim yavrum nasıl orda iyi mi büyüyor mu diyorum düşünüyorum işte anne böle düşünür. tekmeleri takip ediyorum bu arada. hergün stres üstünde stres
hayırlısı inşallah. doktorumuz yıllık olarak yazdi devlet hastanelerde yazdiriyoruz özel hastane karşılamiyo galiba.[/Q
ah canımm hayırlı olsun.. inşallah herşey güzel olur.ben @Duygu8635 yu sormuşum, N nihangenc beni sormuş, @orkidekaramel nihan'ı.. ne güzel bir bağımız var, Allah için hepinizi seviyorum.. :)
N nihangenc canım pazartesi günü keseyi gördük. önümüzdeki salı tekrar gideceğim kalp atışını görmek için. şuan sakince bekliyorum kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. kimseye de söylemedim zaten. kalp atışı da oluşursa size güzel haberi müjdeleyeceğim inşallah.. tüm isteyenlere ümid olur..
Tutuy canım bende senin gibi clexane a 15-20 arası ödeme yapıyorum 1 kutusu için. aylık 3 kutu gerekiyor tabi. bugün eczacı söyledi rapor yazılırken %20 fark ödenecek şekilde yazılırsa fazla birşey değişmiyormuş ona dikkat edin dedi. tanı kodu girilmesi gerekiyor sanırım. bakalım eğer kalp atışı görüldükten sonra bende rapor için hastaneye gideceğim. hem sürekli ilaç yazdırmakla uğraşmayız hem daha ekonomik olur. burada raporu olan ve az ödeme yapan arkadaşlar varsa, raporlarının detaylarını bize verebilirse güzel olur.
var . göstermiştim tabikide doktoracanım senin pıhtılaşmayla ilgili test sonucun yok mu? raporu çıkartırken onu sunmamış mıydın?
bende söylememişitim kimseye. sadece annelee söylemiştik. işyerine hele karnım çıkınca anladılar.amin inşallah güzel olur herşey.
evet bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yakın çevremdekiler görüp anlarsa söylerim tabi. onun dışında aileler akrabalar genellikle başka şehirlerde. vakti gelince öğrenirler, acelesi yok.
adet tarihime göre 7. haftanın içindeyim sanırım canım. ama benim adetlerim 35 günde bir oluyordu ve son zamanlarda biraz daha artmıştı. o yüzden 1 haftalık geç yumurtlama olabilir normale göre. kafam karışık bu hesap konusunda, doktora soracağım.
coraspini yeni kullanmaya başladim hakkında iyi bilmiyorum.bilmiyorum ki cnm coraspirinle alakası var mıaspirin 34 e kadar kullanılıyor. izne daha çıkmadım cnm. evde stres yaparım diye biraz daha çalışıcam. işyerinde zaman geçiyor en azından.
cnm aspirin son zamanlarda bebekte kalbinde sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. doktoruna danış.. iğnenin yeterliliği için ne testi yaptı doktor. anti faktör 10a testi mi. bana da yaptı doktor 2 kere.coraspini yeni kullanmaya başladim hakkında iyi bilmiyorum.
eşimin köyünden birisi igne kullanmiş ama bebegin gelişimi durmuş hemen doğuma almişlar. bebek iyimiş şimdi. igne az gelmiş bize uyardilar igne konusu dikkat edin diye.. aklimiza gelmedik..
sora bi abla şu doktora gidin çok iyi dediler. gittim igne gerçekten bana az geldi önlem alindim..
coraspin içsin birakmasin dediler doğuma kadar kullan dediler. o yüzden hergün kullanmaya başladim coraspini.
doktora sormak lazim o konuda.cnm aspirin son zamanlarda bebekte kalbinde sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. doktoruna danış.. iğnenin yeterliliği için ne testi yaptı doktor. anti faktör 10a testi mi. bana da yaptı doktor 2 kere.
doktor coraspin i doğuma kadar mı kullan dedi . genelde 32 hafta civarı bırakılıyormuşcoraspini yeni kullanmaya başladim hakkında iyi bilmiyorum.
eşimin köyünden birisi igne kullanmiş ama bebegin gelişimi durmuş hemen doğuma almişlar. bebek iyimiş şimdi. igne az gelmiş bize uyardilar igne konusu dikkat edin diye.. aklimiza gelmedik..
sora bi abla şu doktora gidin çok iyi dediler. gittim igne gerçekten bana az geldi önlem alindim..
coraspin içsin birakmasin dediler doğuma kadar kullan dediler. o yüzden hergün kullanmaya başladim coraspini.
ben artık sık gitmeye başladım. yarın tekrar gideceğim. olmazsa sorayım ben de. belki düzelmiştir kilosu. fındık fıstık badem filan yiyorum , muz yiyorum belki işe yarar.doktora sormak lazim o konuda.
16sinde gidecegim. pıhtılaşma testi her ay yapılsa çok iyi olur.
canım bu testler kacıncı haftalarda yapılıyorcnm aspirin son zamanlarda bebekte kalbinde sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. doktoruna danış.. iğnenin yeterliliği için ne testi yaptı doktor. anti faktör 10a testi mi. bana da yaptı doktor 2 kere.
ee canım bikaç günden bişey olmaz ki.sonuçta her insanın kilo ve boyu farklı . ama bu konuda beni de aydınlatırsan sevinirim merak ediyorum doktorun sölicekleriniben artık sık gitmeye başladım. yarın tekrar gideceğim. olmazsa sorayım ben de. belki düzelmiştir kilosu. fındık fıstık badem filan yiyorum , muz yiyorum belki işe yarar.
yok öle bişey demedi.doktor coraspin i doğuma kadar mı kullan dedi . genelde 32 hafta civarı bırakılıyormuş
kalp damarlarında problem yaratabiliyormuş 32. hafta sonrası kullanılan ilaçlaryok öle bişey demedi.
sormak lazim nekadara kullanacagimi.
sadece igne kullanicak degilmi?kalp damarlarında problem yaratabiliyormuş 32. hafta sonrası kullanılan ilaçlar
iğnede doğumdan bi gün önceye kadar kullanan da var bikaç gün önceden bırakanda doktorun seni yönlendirecektir zaten ama yinede bilgin olsun canımsadece igne kullanicak degilmi?
ben artık sık gitmeye başladım. yarın tekrar gideceğim. olmazsa sorayım ben de. belki düzelmiştir kilosu. fındık fıstık badem filan yiyorum , muz yiyorum belki işe yarar.
portakal suyu mu?Canım kilo deyince aklıma geldi. Bir arkadaşımın bebeği hızla kilo alıyordu. Doktoru diyet vermişti ona çok kilo almasın diye. O da fazla yemiyorum aslında demişti, sadece kahvaltıda her sabah portakal suyu içiyormuş. O beslemiş bebeği. Yine doktoruna danış istersen yanlış yönlendirmeyeyim ama taze portakal suyu denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?