Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet var raporum bi yıllık aldim.. SGK da çalıştığım için avantajim var galiba.

peki raporunu paylaşman mümkün mü? veya tanı kısmında ne yazıyorsa onu söylesen, sanırım bu tanı koduna göre değişiyor ödeme yapılıp yapılmama durumu. eczacı bu şekilde uyardı beni

coraspin kullanmayinca geriye mi düşüyor? bende kullaniyorum ne zamana kadar kullanicam bilemiyorum.
bu arada doğum izine çikabildiniz mi?
bilmiyorum ki cnm coraspirinle alakası var mı aspirin 34 e kadar kullanılıyor. izne daha çıkmadım cnm. evde stres yaparım diye biraz daha çalışıcam. işyerinde zaman geçiyor en azından.

Yok canım sinirleniyorum ama cok sakin kalıyorum ben normalde cazgırım herkesin karşılığını veririm ama kalbi kırılmasın diye vermiyorum veremiyorum ben bile bu kadar sakin olabileceğimi tahmin etmiyordum
Canım ya muhtemelen hepimiz öyleyiz bende hareket etmesin hemen bi panik içindeyim Rabbim sağlıkla aldırsın inşallah kucağımıza

hayırlısı inşallah. doktorumuz yıllık olarak yazdi devlet hastanelerde yazdiriyoruz özel hastane karşılamiyo galiba.[/Q
ah canımm hayırlı olsun.. inşallah herşey güzel olur.

bende söylememişitim kimseye. sadece annelee söylemiştik. işyerine hele karnım çıkınca anladılar.

bilmiyorum ki cnm coraspirinle alakası var mı aspirin 34 e kadar kullanılıyor. izne daha çıkmadım cnm. evde stres yaparım diye biraz daha çalışıcam. işyerinde zaman geçiyor en azından.
coraspini yeni kullanmaya başladim hakkında iyi bilmiyorum.
eşimin köyünden birisi igne kullanmiş ama bebegin gelişimi durmuş hemen doğuma almişlar. bebek iyimiş şimdi. igne az gelmiş bize uyardilar igne konusu dikkat edin diye.. aklimiza gelmedik..
sora bi abla şu doktora gidin çok iyi dediler. gittim igne gerçekten bana az geldi önlem alindim..
coraspin içsin birakmasin dediler doğuma kadar kullan dediler. o yüzden hergün kullanmaya başladim coraspini.

cnm aspirin son zamanlarda bebekte kalbinde sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. doktoruna danış.. iğnenin yeterliliği için ne testi yaptı doktor. anti faktör 10a testi mi. bana da yaptı doktor 2 kere.

cnm aspirin son zamanlarda bebekte kalbinde sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. doktoruna danış.. iğnenin yeterliliği için ne testi yaptı doktor. anti faktör 10a testi mi. bana da yaptı doktor 2 kere.
doktora sormak lazim o konuda.
16sinde gidecegim. pıhtılaşma testi her ay yapılsa çok iyi olur.

doktor coraspin i doğuma kadar mı kullan dedi . genelde 32 hafta civarı bırakılıyormuş

canım bu testler kacıncı haftalarda yapılıyor

ben artık sık gitmeye başladım. yarın tekrar gideceğim. olmazsa sorayım ben de. belki düzelmiştir kilosu. fındık fıstık badem filan yiyorum , muz yiyorum belki işe yarar.
ee canım bikaç günden bişey olmaz ki.sonuçta her insanın kilo ve boyu farklı . ama bu konuda beni de aydınlatırsan sevinirim merak ediyorum doktorun söliceklerini

ben artık sık gitmeye başladım. yarın tekrar gideceğim. olmazsa sorayım ben de. belki düzelmiştir kilosu. fındık fıstık badem filan yiyorum , muz yiyorum belki işe yarar.

Canım kilo deyince aklıma geldi. Bir arkadaşımın bebeği hızla kilo alıyordu. Doktoru diyet vermişti ona çok kilo almasın diye. O da fazla yemiyorum aslında demişti, sadece kahvaltıda her sabah portakal suyu içiyormuş. O beslemiş bebeği. Yine doktoruna danış istersen yanlış yönlendirmeyeyim ama taze portakal suyu denenebilir.

portakal suyu mu?
ben suyu degil de hergün bi tane portakal yiyorum. yada fazla.. çok severim portakalı. kabuklariyla beraber yiyorum kabuklari degil de beyaz lifini yiyorum çok seviyorum beyaz lif çok faydali bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…