hadi ya ben hiç ödemiyorumben aylık üç kutu yani 50 filan ödüyorum
hayırlısı inşallah. doktorumuz yıllık olarak yazdi devlet hastanelerde yazdiriyoruz özel hastane karşılamiyo galiba.inşallah canım sağlıkla doğurup evlerimize gideriz inşallah hepimiz güle oynaya. ben rapor çıkarmadım iğne için ,eşimin hastanede çalışan bi tanıdığı varda o yazdırıyor bittikçe. o sebeple bilmiyorum ben canım.
Canım coraspirinle alakası olmayabilir ben kullanmıyorum sadece iğne kullanıyorum ama otuzuncu haftada 32 haftalık gözüküyor bana da diyet verdi doktorum iri olması da zararlı dedi Rabbim esirgesin canım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahcoraspin kullanmayinca geriye mi düşüyor? bende kullaniyorum ne zamana kadar kullanicam bilemiyorum.
bu arada doğum izine çikabildiniz mi?
amin inşallah.. hepimizde. ben coraspine yeni başladim 1 ay oluyor. sanirim geç kaldim ignede degişti.. oksapar 0,6 kullaniyorum.Canım coraspirinle alakası olmayabilir ben kullanmıyorum sadece iğne kullanıyorum ama otuzuncu haftada 32 haftalık gözüküyor bana da diyet verdi doktorum iri olması da zararlı dedi Rabbim esirgesin canım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım cok öyle bişey yapmadım aslında kaynanamın yanında kalıyorum bir aydır muhtemelen ona sinirlendiğime şekerim yükseldi hurma yedim muz yedim ceviz yedim yoğurt yedim doktorum şekeri kes hiç meyve yeme dedi canım sende şekerli şeyler dene bi bol bol meyve yeamin inşallah.. hepimizde. ben coraspine yeni başladim 1 ay oluyor. sanirim geç kaldim ignede degişti.. oksapar 0,6 kullaniyorum.
şu an bebiş nasıl bilmiyorum
ya bebegini kilo almasi için ne yediniz ne içtiniz bana da tavsiye ederimsiniz?
ben bebegimin kilo almasi için uğraşiyorum.
rapor um var ama bi yanlışlık var ki ücret ödüyorum .aylık 50 küsür ucuz bişey olsa üstüne düşmicem ama daha 6 ayım var .hadi ya ben hiç ödemiyorum
oksapar 0,6 kullaniyorum 45 kutu aldik biz. üç aylık için. bi kutunun içinde iki tane igne var.
doktora rapora yazdirsin. bizde igne için yazdirdik doktora. diger ilaçlar ve muayene için cebimizden ödüyoruz .
sinirlenme ona takma sende canimCanım cok öyle bişey yapmadım aslında kaynanamın yanında kalıyorum bir aydır muhtemelen ona sinirlendiğime şekerim yükseldi hurma yedim muz yedim ceviz yedim yoğurt yedim doktorum şekeri kes hiç meyve yeme dedi canım sende şekerli şeyler dene bi bol bol meyve ye
sen devlete mi özele mi gidiyorsun hastane farki olabilir mi ??rapor um var ama bi yanlışlık var ki ücret ödüyorum .aylık 50 küsür ucuz bişey olsa üstüne düşmicem ama daha 6 ayım var .
Canım bende raporum olmasına rağmen 50 tl ödüyorum banada doktorum rapor yazdı clexane ile coraspirini bende bidahakine eczaneye sorucam herkesin değişiyor ücreti sağlık güvencesiylede alakalı sanırımrapor um var ama bi yanlışlık var ki ücret ödüyorum .aylık 50 küsür ucuz bişey olsa üstüne düşmicem ama daha 6 ayım var .
hakkınızda hayırlısı olsun ilk üç ay kimseye sölemeyin hatta doğuma kadar da olsun :)ben D Duygu8635 yu sormuşum, N nihangenc beni sormuş, @orkidekaramel nihan'ı.. ne güzel bir bağımız var, Allah için hepinizi seviyorum.. :)
N nihangenc canım pazartesi günü keseyi gördük. önümüzdeki salı tekrar gideceğim kalp atışını görmek için. şuan sakince bekliyorum kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. kimseye de söylemedim zaten. kalp atışı da oluşursa size güzel haberi müjdeleyeceğim inşallah.. tüm isteyenlere ümid olur..
Tutuy canım bende senin gibi clexane a 15-20 arası ödeme yapıyorum 1 kutusu için. aylık 3 kutu gerekiyor tabi. bugün eczacı söyledi rapor yazılırken %20 fark ödenecek şekilde yazılırsa fazla birşey değişmiyormuş ona dikkat edin dedi. tanı kodu girilmesi gerekiyor sanırım. bakalım eğer kalp atışı görüldükten sonra bende rapor için hastaneye gideceğim. hem sürekli ilaç yazdırmakla uğraşmayız hem daha ekonomik olur. burada raporu olan ve az ödeme yapan arkadaşlar varsa, raporlarının detaylarını bize verebilirse güzel olur.
özele gidiyorum canım. yazdıgım rakam zaten muayene ve reçete katılım payı düşüldükten sonra geriye kalansen devlete mi özele mi gidiyorsun hastane farki olabilir mi ??
hahahhh bizim ailelerden daha kimse bilmiyor. nezaman sölicez bakalım. farklı sehirlerde yaşamanın avantajı.hakkınızda hayırlısı olsun ilk üç ay kimseye sölemeyin hatta doğuma kadar da olsun :)
en güzel haberlerini bekliyorum inş kalp atişini duyarsin kaç haftalık şu an.
bizde en başindan beri ailelerimiz bilirdi onlar sölemedi kimseye ilk üç ay boyunda.. gerisi sağır sultan bile duydu:)hahahhh bizim ailelerden daha kimse bilmiyor. nezaman sölicez bakalım. farklı sehirlerde yaşamanın avantajı.
iki bebek kaybım var ve yaklaşık 6 senelik evli olunca ister istemez çocugu olmuyo muamelesi yapılıyor
özele gidiyorsan ücret farki olabilir ben devlete gidiyorum muayene parasi ödüyorum sadece.özele gidiyorum canım. yazdıgım rakam zaten muayene ve reçete katılım payı düşüldükten sonra geriye kalan
hakkınızda hayırlısı olsun ilk üç ay kimseye sölemeyin hatta doğuma kadar da olsun :)
en güzel haberlerini bekliyorum inş kalp atişini duyarsin kaç haftalık şu an.
benim tanı pıhtılaşma ile ilgili bi tanı değil bide katılım paylı yazıyor raporda .iki kez gittim doktora rapor düzelttirmeye ama onlara göre doğru olan bu.Canım bende raporum olmasına rağmen 50 tl ödüyorum banada doktorum rapor yazdı clexane ile coraspirini bende bidahakine eczaneye sorucam herkesin değişiyor ücreti sağlık güvencesiylede alakalı sanırım
özele gidiyorsan ücret farki olabilir ben devlete gidiyorum muayene parasi ödüyorum sadece.
benim tanı pıhtılaşma ile ilgili bi tanı değil bide katılım paylı yazıyor raporda .iki kez gittim doktora rapor düzelttirmeye ama onlara göre doğru olan bu.
alo 184 hattı var aradım ilgili hastane ve doktora yönledridiler bugün pazartesi tekrar gidicem bakalım napıcaz.doktor bi araştırayım eczanelere filan sorayım demiş ben bikaç eczaneye sordum ama hepsi farklı bi şey söledi .
şaka gibilerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?