Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok şükür canım rabbim ayırmasın hiç sizi

Canm gözünaydn tekrardan.Rabbim benegine saglikli hayirli uzun ömür versin tabi anne ve babasiyla beraber.

teşekkür ederim canım, baya alt değerlerden yükselmiş maşallah. bebeğini sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Amin inşallah canım evet baya bi alttan öğrenmiştim değerleri ilki tesadüftü ikinci iğne kullanmak icindi inşallah senden de hamile kalmayı bekleyen herkestende alırız güzel haberler sonrasındada sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Canim tekrar gözün aydin bebeginin de senin de iyi olmana cok sevindim.Allah yavruna saglik sihhatli uzun ömürler nasip etsin insallah sizi birbirinizden hic ayirmasin.Simdi nasilsin sezeryan ayni yerden mi yapildi digerine gore bir fark var mi aciyla yada ayaga kalkmayla ilgili.Sezeryan arasi yakinya o yuzden merak ettim

Sezaryan aynı yerden ama bu defa daha büyük kesik. bir problem olmadı sezaryen yerinde çok şükür. çabuk ayağa kalktım hatta ilk gün hariç hiç yatmadım diyebilirim... Ama iç dikişler aciyor. diğerinde bu kadar uzun surmemisti iç dikişlerin acısı.

Oğlum için dua edin teyzeleri lütfen. hastanedeyiz şuan, nefes probleminden dolayı yoğun bakıma aldılar oğlumu tahlilleri ve ciğerleri temiz çıktı çok şükür ama hala nefesi düzelmemiş o sebeple bu gece de burda tabii ben de burdayım süt sagip vermek için. Dua edin lutfen yarın oğlumu sağ salim alıp çıkalım

İnşallah canım allah ayırmasın sizi inşallah iyi olur yavrun canı gönülden diliyorum kuzum benim ya

Allah yavruna şifalar versin cani gonulden dua ediyorum saglik sihhatle evinize dönersiniz insallah canim benim.Yasemin duzelecek nefesi insallah oglunu alip cikacaksin ordan sen moralini yuksek tut canim

Allahım yavruna sifa versin sagsalim evinize çıkın insallah Rabbim yardım etsin nefesi hemen düzelsin, sen moralini yüksek tut canım cok iyi olucak güzel oğlun dualarimiz sizinle...

Rabbim şifasını versin canım hayırlısıyla evinize geçin inşallah dualarım sizinle

Sağ olun teyzeleri. Rabbim aynı acıyı yaşatmasın bir daha hiç birimize inşallah... Çok kötüyüm Ne yapıyordur, ağlıyor mudur diye çok düşünüyorum. Onu kaybetmekten çok korkuyorum.

Bugün 2 dk da olsa yanına aldılar. Çok ağlıyormuş, durmuyormuş. Gittim yanına sesimi duydu, elini tutunca sustu bebeğim ve uykuya daldı hemen. Hemşire siz bununla evde nasıl basediyordunuz dedi. Dedim oğlum çok usludur, hiç eziyeti yok bana. Benden ayrı olunca huysuzlanmistir dedim.

Tekrar görmek istedim ama izin vermediler Sabah görürsünüz dediler ama nasıl sabah olacak bana hiç bilmiyorum...

yasemincim biliyorum zor ama sen güçlü olmalısın ki bebeğin de senden güç alacak. bugün yanına gittiğinde nasıl rahatladıysa şimdi de eminim mışıl mışıl uyuyordur. inşallah hemen iyi olur, hastaneden çıkarsınız. onu senin karnına düşüren Allah, hiç yoktan var oldu. 9 ay nasıl olduğunu bilmediğimiz bişekilde karnında büyüten, dünyaya getiren hep Allah.. şifayı verecek olan da o.. bize sabır ve dua düşüyor.. ilk haftalarınız daha, iyi olucak bir an evvel ben eminim. güzel haberlerle gel inşallah.

Ah canım benim kendi yaşadığım anlar geldi aklıma bende Oğlumu sarılıktan yatırdığımda Yan duvara yapışırdım sesini duyarım diye ve inanırmısın oğlumun sesini tanır dım hemşireyi arar sorardım ömer mi ağlayan diye o da evet acıktı derdi hay allahım ya çok kötü oldum şimdi allah yardımcın olsun ayırmasın sizi insan yüzünü görüp sesini duyunca kokusunu alınca çoook daha zor

Aklimda hep sen canim dua ediyorum Rabbim yavrucuguna saglik sihhat versin ciktiniz mi hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…