- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Canım gönlünü ferah tut olacak inşallah. Geç olsun güç olmasın inşallah elbet vakti saati vardıZorda geçmez mi canım ah ahh ben şimdiden düşünüyorum nasıl geçireceğim diye birde hamile olmadan o güne gelmek ne bileyim işte çok üzücü bazen dayanamayıp öleceğim sanıyorum hiçbirşey den zevk alamaz oldum Rabbim yardım etsin hepimize kolay hamile kalan arkadaşlar çok şanslısın ız maşşallah
Tabi öyle canım vardır bir Vakti saati ama kendimi öyle boşlukta hissediyorum ki derdimi anlatamaz oldum inan ki anne olmadan önce bukadar hevesli değildim eşimle gezeriz yurt dışı turlarına falan gideriz diyordum şimdi hiç birşeye hevesim yokCanım gönlünü ferah tut olacak inşallah. Geç olsun güç olmasın inşallah elbet vakti saati vardı
Hayırlı olsun canm.ins saglkla kavusursun bebegine.meslektaşmışz seninleMerhabalar arkadaşlar. Ben 10 martta erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür ki Rabbim tekrar nasip etti ve sezeryandan 4ay sonra tekrar hamileydim. Doktorlar en az 6ay dediği için korkularim vardı ancak burada bu şekilde hamile kalıp bebeğine kavusanlari okuyunca moral buluyordum. Ben de başka arkadaşlara umut olsun diye yazmak istedim. Su an 23haftalik gebeyim ve Rabbime çok şükür her şey yolunda. Öğretmenim ve yorucu bir meslek olmasına karşın ilk gebeligime göre çok daha rahat geciyor.Doktorum da dikisler yönünde bir sıkıntı yasamayacagimi söylüyor. inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder. Ben ve anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatsın.
Canm ben de senin gibiyim.bikac ayda olur ins.olmazsa hemen tedaviye baslayacam.ben cocuk istedigim zaman düşünen arkadadlarm gebe kaldi çocukları büyüdü simdi ikinciyi doguranlar var.benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı.biz hala bekliyoruz böyle 2 yılda anca gebe kalmıştm.o kadar cok beklemistim istemiştim ama bi defa kucağıma almak nasip bile olmadı.nasl gecer bu acı nasl dayaniyorum hayret ediyorum kendime.bugünlerde adet olmam lazm ama artk gün hesaplamaktan adeti beklemekten yoruldum.gecen ay 10 gun gecikti adetim. 7 8 test yaptm her birini ayrı bi umutla.bu ayda hic test yapasm yok.Zorda geçmez mi canım ah ahh ben şimdiden düşünüyorum nasıl geçireceğim diye birde hamile olmadan o güne gelmek ne bileyim işte çok üzücü bazen dayanamayıp öleceğim sanıyorum hiçbirşey den zevk alamaz oldum Rabbim yardım etsin hepimize kolay hamile kalan arkadaşlar çok şanslısın ız maşşallah
İnşallah hamilesin dir canım hiç belirti yok mu bende senin gibi kendimi dinlemekten yoruldum inan ki bıktım seni çoook iyi anlıyorum nasılda içten içe yanıyoruz değil mi bu kadar yanmak niye kısacık dünya diyorum kendine zehir etme diyorum Rabbim ne dilerse o diyorum sakin ol diyorum herşey olacağına varır diyorum yaşayacağım varsa yaşarım diyorum sonra da ben oğlumun yokluğuna nasıl dayanırım diyorum ya bidaha çocuğum olmazsa diyorum herşey işte o zaman üstüme çöküyor boğuluyorum iyiki buraya yazabiliyorum yoksa kimseyle pzylaşamıyorum bazen teselli sözleri bile ağrıma gidiyor yeri geliyor eşim bile anlamıyorCanm ben de senin gibiyim.bikac ayda olur ins.olmazsa hemen tedaviye baslayacam.ben cocuk istedigim zaman düşünen arkadadlarm gebe kaldi çocukları büyüdü simdi ikinciyi doguranlar var.benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı.biz hala bekliyoruz böyle 2 yılda anca gebe kalmıştm.o kadar cok beklemistim istemiştim ama bi defa kucağıma almak nasip bile olmadı.nasl gecer bu acı nasl dayaniyorum hayret ediyorum kendime.bugünlerde adet olmam lazm ama artk gün hesaplamaktan adeti beklemekten yoruldum.gecen ay 10 gun gecikti adetim. 7 8 test yaptm her birini ayrı bi umutla.bu ayda hic test yapasm yok.
Kizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Canım benim harikasınız maşallah . Allah damatlığını size de babanne dedi olmayı nasip etsin Darısı tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere inşallah canım. Çok sevindim herşey yolunda olmasına.güle güle büyüt bebeğiniKizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Tekrar gözün aydın canım senden mutlusu yok şimdi allah mutluluğunu daim etsin allah bozmasın darısı başımıza inşallahKizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, rabbim seni ve minik mucizeni korusun. İnşaallah çok güzel çok sağlıklı çok keyifli bi gebelik geçir, bebişin de sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Merhabalar arkadaşlar. Ben 10 martta erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür ki Rabbim tekrar nasip etti ve sezeryandan 4ay sonra tekrar hamileydim. Doktorlar en az 6ay dediği için korkularim vardı ancak burada bu şekilde hamile kalıp bebeğine kavusanlari okuyunca moral buluyordum. Ben de başka arkadaşlara umut olsun diye yazmak istedim. Su an 23haftalik gebeyim ve Rabbime çok şükür her şey yolunda. Öğretmenim ve yorucu bir meslek olmasına karşın ilk gebeligime göre çok daha rahat geciyor.Doktorum da dikisler yönünde bir sıkıntı yasamayacagimi söylüyor. inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder. Ben ve anneliği tatmak isteyen herkese Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatsın.
Biz de sizi çok öpüyoruz annesi, oğluşunla sağlıklı güzel mutlu günleriniz olsun inşaallah. Rabbim evladından yüzünü hep güldürsün. Nasıl duygulandım anlatamam, sanki kendim eve getirmişim gibi bebeği. İnşaallah bizlere de nasip olur, inşaallah biz de mükafatlarımıza kavuşuruz. Sütün bol olsun inşaallah, doya doya emzir minik paşayı.Kizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Masallah canm.bebeginle gecirdigin ger dk daha kıymetli senin icin.fualarn icin de tesekkurler.ins bizler de yasarz bu duyguları.Kizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Canim benim nasil duygulandim nasil O yogunlugun arasinda bizi de dusunup dua etmissin Allah razi olsun senden. Masallah paşamiza annesi op kokla bizim icin onu Allah sizi nazarlardan korusun evladina uzun saglikli bir ömür nasip etsin canim .Allahim ne büyuk mutluluk nolur burdaki tum melek annelerine nasip et aminnnKizlar firsat buldukca yazmaya caluscam. Vok sukur dun taburcu olduk. Oglumuxla evimize geldik. Cok duygulandim hadtsneden cikarken. Ilkinde kuvezde birskip cikinca cok aglamistim. Ama umudum varfi iyi olucak demistim.Sonrasindada umutlarimi birakip cikmistim son sut goturdugum gun hepsi gecti gozumun onunden. Hem huzun hem sevinci yasadim o kapidan cikinca... hepinize dua ettim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah. Bi gun sizdr yavrunuzla cikin hastaneden ve bi an once kavusun cennet kokan kuzulariniza her duamda sizde varsiniz. Unutuldumuz sanmayim sadece su sirslar bana ihtiyaci olan minik pasamla ilgilemiyorum. Sizi opuyoruz teyzeleri insallah en kisa suredr sizinde buraya girmeye yazmaya vaktiniz kalmasin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, rabbim seni ve minik mucizeni korusun. İnşaallah çok güzel çok sağlıklı çok keyifli bi gebelik geçir, bebişin de sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın olsun canım çoook sevindim iyi olduğunuza Rabbim korusun herşeydenMerhaba güzel anneler. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dualarınız sayesinde kavuştum evladıma. Allah hepinizden razı olsun.
Doğuma girmeden hepiniz için dua ettim. Bu guzel duyguyu tüm melek annelerine yaşat Ya Rabbim dedim. Kolay olmadı oğluma kavuşmak. İlk doğduğunda yarım saat kadar nefes alamamış kendisi. Dr.lar çok uğraşmış nefes almasını sağlamak için. Ciğerleri suyla doluymuş. Zaten ben çıktım uzun süre gelmesini bekledim. Bir terslik olduğunu sezdim ama bana herkes oğlumun iyi olduğunu, Dr.un muayene ettiğini söylediler. Uyandığımda da ilk sorduğum şey oğlum iyi mi oldu.
Çok şükür Rabbime şimdi herşey yolunda. Tüm zamanımı alıyor ufaklık. Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün. Bunu en çok bizler hak ediyoruz. Dualarımdasınız melek anneleri. Umudunuzu kaybetmeyin hiç. Hepimiz bu güzel duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle...
Merhaba güzel anneler. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Dualarınız sayesinde kavuştum evladıma. Allah hepinizden razı olsun.
Doğuma girmeden hepiniz için dua ettim. Bu guzel duyguyu tüm melek annelerine yaşat Ya Rabbim dedim. Kolay olmadı oğluma kavuşmak. İlk doğduğunda yarım saat kadar nefes alamamış kendisi. Dr.lar çok uğraşmış nefes almasını sağlamak için. Ciğerleri suyla doluymuş. Zaten ben çıktım uzun süre gelmesini bekledim. Bir terslik olduğunu sezdim ama bana herkes oğlumun iyi olduğunu, Dr.un muayene ettiğini söylediler. Uyandığımda da ilk sorduğum şey oğlum iyi mi oldu.
Çok şükür Rabbime şimdi herşey yolunda. Tüm zamanımı alıyor ufaklık. Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün. Bunu en çok bizler hak ediyoruz. Dualarımdasınız melek anneleri. Umudunuzu kaybetmeyin hiç. Hepimiz bu güzel duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?