Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorım ama eğitim araştırma hastaneleri genetik bölümleri yapıyor ücretsizBana o testleri yapmadılar geçen ay gittim hastaneye.ilk kaybım olduğu için yapmadilar iki veya uç kaybım.olursa yapacaklarını söylediler.ben cok şaşırdım.benm.amacim bdahaki gebeliğimde aynı acıyı çekmemek varsa önlemini almakti.ama yaptrcam o testleri bu ay inşallah özel hastanede yaptrcam.
Canm gözünaydn.Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin.böyle mutlu sonlar okudukça hepimiz ümidi daha da artıyor. ins bizlerde kavusuruz ve bizde yazarz buraya başkalarına umut olsn diye1 Temmuz 2015 hayatımın en acı günü...minik bebeğimin kalbi Durmuş 17 saat suni Sancı sonrası sezeryanla doğum, karında kocaman bir kesik ağrısı Bebeğinin yokluğu ve inadına her odadan gelen bebek sesleri....allahım bu Acının tarifi yok...Günlerce aylarca ağlamalar sebep aramalar dualar bazen umutlu bazen umutsuz bekleyişler...etraftaki kimsenin beni anlamaması unutursun demesi...insan evladını nasıl unutabilir ki ...sonradan Allah'ın ol demesi ve olması.çok şükür 2 Kasım 2016 da ikinci bebeğime kavuştum Allah herkese tattırsın bu Mutluluğu .hamileliğim süresince hep korku yaşadım kan sulandırıcı ilaç kullandım dilimden dua eksik olmadı çok şükür sonu güzel oldu.ilk bebeğimin yeri tabiki ayrı onu tabiki unutmadım o benim ilk göz ağrım ilk heyecanım kucağıma alamasam da mis kokusunu içime çekemesem de o anneliği tattığım ilk bebeğim.bu bebeğim abisinin Acısını sarmaya başladı çok şükür.kim ne derse desin bizim ilacımız yeni bir bebek yeniden anne olmakmış dilerim ki burdaki kalbi yaralı bütün melek anneleri en kısa zamanda minik mucizelerine kavuşur. Sakın umutsuz olmayın melek anneleri Allah istesin yeter ki olmaz diye bir şey yok .geçen sene gözünün yaşı kurumayan ben şimdi bebeğime bakıp bakıp şükrediyorum.allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah ...
Allah Razı olsun canım inşallah sizin bebişinizde sağ salim yuvanıza mutluluk getirecek .bizim yüreğimiz bi kere yandı ben inanıyorum ki Allah biz melek annelerini ikinci kez evlat acısıyla imtihan etmeyecekNe güzel bir haber. Allah tüm acılı melek annelerine böyle bir son nasip etsin inşallah. Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.
Allah Razı olsun canım inşallah sizin bebişinizde sağ salim yuvanıza mutluluk getirecek .bizim yüreğimiz bi kere yandı ben inanıyorum ki Allah biz melek annelerini ikinci kez evlat acısıyla imtihan etmeyecekNe güzel bir haber. Allah tüm acılı melek annelerine böyle bir son nasip etsin inşallah. Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.
Ben de fazla aktif olmasam da burayı devamlı takip etmeye çalışıyorum kaybı Olanları okudukça üzülüyorken yeni bebek haberleri bana da hep umut oluyordu.doktorlar en az iki yıl bekle dedikleri halde burdakilerden cesaret Alıp Allah'a emanet dedim çok şükür ilk denemede nasip eTti.erteledikçe korkular azalmıyor ki korku hep oluyor ben bebeğime kavuştum ama hala korkularım devam ediyor.inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alıcaz burdan.Canm gözünaydn.Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin.böyle mutlu sonlar okudukça hepimiz ümidi daha da artıyor. ins bizlerde kavusuruz ve bizde yazarz buraya başkalarına umut olsn diye
Ben de fazla aktif olmasam da burayı devamlı takip etmeye çalışıyorum kaybı Olanları okudukça üzülüyorken yeni bebek haberleri bana da hep umut oluyordu.doktorlar en az iki yıl bekle dedikleri halde burdakilerden cesaret Alıp Allah'a emanet dedim çok şükür ilk denemede nasip eTti.erteledikçe korkular azalmıyor ki korku hep oluyor ben bebeğime kavuştum ama hala korkularım devam ediyor.inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alıcaz burdan.Canm gözünaydn.Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin.böyle mutlu sonlar okudukça hepimiz ümidi daha da artıyor. ins bizlerde kavusuruz ve bizde yazarz buraya başkalarına umut olsn diye
Oyyyy kurban olurum onu verene, maaşallah allah bağışlasın. Rabbim acısını göstermesin, sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü mutlu bi evlat olsun inşaallah. Bizler ümit oluyor böyle melek anneleri, rabbim inşaallah hepşmize meleklerimizin kardeşlerini kucaklamayı nasip etsin.1 Temmuz 2015 hayatımın en acı günü...minik bebeğimin kalbi Durmuş 17 saat suni Sancı sonrası sezeryanla doğum, karında kocaman bir kesik ağrısı Bebeğinin yokluğu ve inadına her odadan gelen bebek sesleri....allahım bu Acının tarifi yok...Günlerce aylarca ağlamalar sebep aramalar dualar bazen umutlu bazen umutsuz bekleyişler...etraftaki kimsenin beni anlamaması unutursun demesi...insan evladını nasıl unutabilir ki ...sonradan Allah'ın ol demesi ve olması.çok şükür 2 Kasım 2016 da ikinci bebeğime kavuştum Allah herkese tattırsın bu Mutluluğu .hamileliğim süresince hep korku yaşadım kan sulandırıcı ilaç kullandım dilimden dua eksik olmadı çok şükür sonu güzel oldu.ilk bebeğimin yeri tabiki ayrı onu tabiki unutmadım o benim ilk göz ağrım ilk heyecanım kucağıma alamasam da mis kokusunu içime çekemesem de o anneliği tattığım ilk bebeğim.bu bebeğim abisinin Acısını sarmaya başladı çok şükür.kim ne derse desin bizim ilacımız yeni bir bebek yeniden anne olmakmış dilerim ki burdaki kalbi yaralı bütün melek anneleri en kısa zamanda minik mucizelerine kavuşur. Sakın umutsuz olmayın melek anneleri Allah istesin yeter ki olmaz diye bir şey yok .geçen sene gözünün yaşı kurumayan ben şimdi bebeğime bakıp bakıp şükrediyorum.allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah ...
Anladım canım, 39 deyince acaba normal doğum mu dedim. Rabbim inşaallah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, ismi metehan olacaktı karıştırmıyosam başka arkadaşla. İsmiyle yaşasın, yolu bahtı açık olsun, rabbim sünnetini mezuniyetini damatlığını görmeyi nasip etsin inşaallah. Öyle seviniyorum ki, allahım nazarlardan korusun minik yakışıklı oğluşunu, kurban olurum onun minik ayaklarına :)Yok canim sezeetan ama 39. Haftayi bekliyir pazartesi tam 38 doluyor. Ekstra bi durum olursa erken alicak yok dolsun 38 diyor.olurda suyun gelir sancin artar ya da nisan gelir o zaman hemen aliriz. Ne kadar vaktinde olursa o kadar iyi diyor drum
Yok canin mrtehan yaseminin oglusuAnladım canım, 39 deyince acaba normal doğum mu dedim. Rabbim inşaallah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, ismi metehan olacaktı karıştırmıyosam başka arkadaşla. İsmiyle yaşasın, yolu bahtı açık olsun, rabbim sünnetini mezuniyetini damatlığını görmeyi nasip etsin inşaallah. Öyle seviniyorum ki, allahım nazarlardan korusun minik yakışıklı oğluşunu, kurban olurum onun minik ayaklarına :)
Amin canım. Rabbim seni Yavruna sağlıcakla kavuştursun güzel günleriniz olsun insallah.hadi hayırlısıyla kavuşun azıcık kaldıYok canin mrtehan yaseminin oglusucok sukur o vebegiyle eve gecmis darisi bizlere insallah. Biz deniz olsun dedik adina. Benim ismim derya esim cindiyet belli degilken kizda olsa erkekte olsa deniz olsum dedi adi. Allah nasip ederde adi gibi deniz gibi olur insallah. Bu geceyi saymazsak son iki gun. Imsallah guzel haberleri veririm size sonrada bir bir sizlerden haberleri alirim. Yuce Mevla ayni acilardan ve beterinden korusun cumlemizi
Arkadasım ALlah yüzünü güldürsün insallah. Acımız hep bizimle hep var olucak ama hafifliycek Zaman'la ve yavrularımızın kardeşleriyle.gebeliğin hayırlı olsun insallah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.tüm dualarımda sizler varsınızMerhaba kızlar,
Epeydir siteye pek nadir giriyorum. Geçen sene 1 ekimde ben de sizler gibi acı yaşadım. 39 hf lık oğlumu (2.bebeğimdi ) sezeryan ile ölü olarak dünyaya getirdim. o günler cok acı cok karanlık. Acıyla yaşamaya alıştım. Bir yıl beklememi söylemişti doktor. 9. aydan sonra korunmayı bıraktım ve cok şükür 4. denemede kendiliğinden gebe kaldım bu ay. Sizlerden de iyi haberlerinizi çikonunannesi nickli arkadaşımdan aldım. Yeni teselli bebeklerine kavuşanlara ve kavuşmak üzere olanlara hayırlı olsun diliyorum. İnşallah aksilik olmadan sağlıcakla kuçaklarımıza alırız. Alanları duydukça umudumuz artıyor. Darısı tüm bekleyen ve bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarımızın başına. Biribirimize dua edelim. Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah.
Darısı senin başına Merveciğim. İyi ki varsın.
Canim gözün aydin Allah anali babali buyutsun insallah.Ben de merak ediyordum seni cok mutlu oldum bebegini saglikla kucagina aldigini duyunca.Minik mucizen nasil senin yaralarini sardiysa Rabbim burdaki tum melek annelerine de nasib etsin bu mutlulugu1 Temmuz 2015 hayatımın en acı günü...minik bebeğimin kalbi Durmuş 17 saat suni Sancı sonrası sezeryanla doğum, karında kocaman bir kesik ağrısı Bebeğinin yokluğu ve inadına her odadan gelen bebek sesleri....allahım bu Acının tarifi yok...Günlerce aylarca ağlamalar sebep aramalar dualar bazen umutlu bazen umutsuz bekleyişler...etraftaki kimsenin beni anlamaması unutursun demesi...insan evladını nasıl unutabilir ki ...sonradan Allah'ın ol demesi ve olması.çok şükür 2 Kasım 2016 da ikinci bebeğime kavuştum Allah herkese tattırsın bu Mutluluğu .hamileliğim süresince hep korku yaşadım kan sulandırıcı ilaç kullandım dilimden dua eksik olmadı çok şükür sonu güzel oldu.ilk bebeğimin yeri tabiki ayrı onu tabiki unutmadım o benim ilk göz ağrım ilk heyecanım kucağıma alamasam da mis kokusunu içime çekemesem de o anneliği tattığım ilk bebeğim.bu bebeğim abisinin Acısını sarmaya başladı çok şükür.kim ne derse desin bizim ilacımız yeni bir bebek yeniden anne olmakmış dilerim ki burdaki kalbi yaralı bütün melek anneleri en kısa zamanda minik mucizelerine kavuşur. Sakın umutsuz olmayın melek anneleri Allah istesin yeter ki olmaz diye bir şey yok .geçen sene gözünün yaşı kurumayan ben şimdi bebeğime bakıp bakıp şükrediyorum.allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah ...
Hayirli olsun arkadasim insallah guzel sıkıntısız bir hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin bebegini.Darisi tum melek annelerine insallahMerhaba kızlar,
Epeydir siteye pek nadir giriyorum. Geçen sene 1 ekimde ben de sizler gibi acı yaşadım. 39 hf lık oğlumu (2.bebeğimdi ) sezeryan ile ölü olarak dünyaya getirdim. o günler cok acı cok karanlık. Acıyla yaşamaya alıştım. Bir yıl beklememi söylemişti doktor. 9. aydan sonra korunmayı bıraktım ve cok şükür 4. denemede kendiliğinden gebe kaldım bu ay. Sizlerden de iyi haberlerinizi çikonunannesi nickli arkadaşımdan aldım. Yeni teselli bebeklerine kavuşanlara ve kavuşmak üzere olanlara hayırlı olsun diliyorum. İnşallah aksilik olmadan sağlıcakla kuçaklarımıza alırız. Alanları duydukça umudumuz artıyor. Darısı tüm bekleyen ve bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarımızın başına. Biribirimize dua edelim. Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah.
Darısı senin başına Merveciğim. İyi ki varsın.
Zelal benim guzel yurekli arkadasim su iki gun dualarimda hep sen olacaksin insallah Rabbim sabrinin mukafatina kavusturur seni.Deniz bebek saglikla sihhatle gelsin insallah cok duygulandim cok heyecanlandim inan kucuk mucizeni kucagina aldiginda benim icin de öp kokla onu olur mu:) dua et bizlere de ve bizim dualarimizi yani başinda hisset canim arkadasimYok canin mrtehan yaseminin oglusucok sukur o vebegiyle eve gecmis darisi bizlere insallah. Biz deniz olsun dedik adina. Benim ismim derya esim cindiyet belli degilken kizda olsa erkekte olsa deniz olsum dedi adi. Allah nasip ederde adi gibi deniz gibi olur insallah. Bu geceyi saymazsak son iki gun. Imsallah guzel haberleri veririm size sonrada bir bir sizlerden haberleri alirim. Yuce Mevla ayni acilardan ve beterinden korusun cumlemizi
Allah hepinizden razi olsun canim. Dun gibi bu sitede acilarimizi paylastik. Hangimiz biraz umutsuzluga dusek digerimiz sakin Allah buyuk bu gunler gecicek bizim meleklerimiz var biz uzulursek onlar uzulur dedik. Bizden oncekiler bir bir kavustu yavrularima onlatla mutlu olduk. Hatta bi grup vardi biz siramizo savdik demislerdi bi gun bizde dermiyiz diyodum. Sukur bu gunlere en sevdillerimle paylasamafigim korkumu endisemi sevincimi sizlerle paylastim. Iyi ki varsin biliyorum bundan somrada hep bir birimixin dussinda olucagiz. O buyul gun grldiginde sonsuzlukta meleklerimiz gibi arkadas olucagiz. Sizlerde hep dualarimdasiniz doguma girdigimdede duamda olucaksiniz sonrasindada insallah firsat buluncada hemen yazicam buraya Cenabi Allah yar ve yardimcimiz olsunZelal benim guzel yurekli arkadasim su iki gun dualarimda hep sen olacaksin insallah Rabbim sabrinin mukafatina kavusturur seni.Deniz bebek saglikla sihhatle gelsin insallah cok duygulandim cok heyecanlandim inan kucuk mucizeni kucagina aldiginda benim icin de öp kokla onu olur mu:) dua et bizlere de ve bizim dualarimizi yani başinda hisset canim arkadasim
Canım benim ya dün yatarken sen geldin aklıma inşallah bu sefer herşey Güzel olacak son bir gün ben bile heycanlandım Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah tekrarından korusun bize de böyle mutluluklar nasip etsin herşey Güzel olacak oğlunla çokk mutlu olursun inşallahAllah hepinizden razi olsun canim. Dun gibi bu sitede acilarimizi paylastik. Hangimiz biraz umutsuzluga dusek digerimiz sakin Allah buyuk bu gunler gecicek bizim meleklerimiz var biz uzulursek onlar uzulur dedik. Bizden oncekiler bir bir kavustu yavrularima onlatla mutlu olduk. Hatta bi grup vardi biz siramizo savdik demislerdi bi gun bizde dermiyiz diyodum. Sukur bu gunlere en sevdillerimle paylasamafigim korkumu endisemi sevincimi sizlerle paylastim. Iyi ki varsin biliyorum bundan somrada hep bir birimixin dussinda olucagiz. O buyul gun grldiginde sonsuzlukta meleklerimiz gibi arkadas olucagiz. Sizlerde hep dualarimdasiniz doguma girdigimdede duamda olucaksiniz sonrasindada insallah firsat buluncada hemen yazicam buraya Cenabi Allah yar ve yardimcimiz olsun
Amin canim hepimiz cok mutlu oluruz insallah. Insallah bir bir hepiniz yavrulariniza kavusacaksiniz. Ne ilkiz ne son olucagiz bu bi gercek. Allah bu aciyi yasamayanlara yasatmasin kaderinde olupta yasayan yasayacaklarada sabir versinCanım benim ya dün yatarken sen geldin aklıma inşallah bu sefer herşey Güzel olacak son bir gün ben bile heycanlandım Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah tekrarından korusun bize de böyle mutluluklar nasip etsin herşey Güzel olacak oğlunla çokk mutlu olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?