Doğuma Hazırlık Sezeryan Doğumda miyom aldıran var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asyakngr

🥰
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
379
497
Arkadaşlar benim sekiz cm miyomum var gebelikten önce dört cm di .doktorum Doğum kanalında olduğunu dolayısıyla normal Doğum olmayacağını , sezerynda da miyomu alması gerektiğini söylüyo ve ben çok korkuyorum risklerinden dolayı . Böyle bişey yaşayan oldu mu ?

cnm benim ablamın 10 cm di.doktor sezaryan sırasında aldı.yani her bünye farklılık gösterir tabi ama 2 gece hastanede kalmak zorunda kaldı ve toparlanması 1 ayı buldu.çünkü alınan miyom çok büyük olduğu için o boşluğu vücüdun kapatması çok zor oldu..tabi birde bebeğinde alınmasını hesaba katarsak doğumdan sora karında küçüldüğü için ilk 1 ay sıkıntılı süreç yaşadı.inş seninkinde sıkıntı çıkmaz

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ❤İster istemez insan korkuyı
Gecmiş olsun canim ben oglumda miyomumu aldidim sezeryan dogumla 5 cm di korkma

Merhaba ben 28 yaşındayım tam 28 yıl önce annem beni sezeryanla dünyaya getirmiş ve tabi o zamanlar ultrason bu kadar gelişmiş olmadığı için bilinmiyormuş miyomun varlığı ve benle beraber doktor miyomu da almış.Doktor anneme bebeğin başı büyüklükte miyomun vardı demiş.Baya ikiz gibi büyümüşüz yani annemin karnında demem o ki korkmayın allahın izniyle hiçbirşey olmaz 28 yıldan bu yana teknoloji de çok gelişti doktorlar da :) inşallah sağlıcakla da bebeğinize kavuşursunuz :)

Çok teşekkür ederim

Ben aldırdım miyom polip ve kist hafifledim bayağı hiç korkma sadece bebeğinin yanına daha geç gidersin işlem uzayacagi icin

bende 27 haftalık hamileyim. doktor rahmin dışında çok tehlike bir yere yerleşmiş diyor. sezeryanda bizi biraz zorlar dedi. 8 cm ve rahmin dışında. allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…